Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Arkadaslar kaan hoca isinde çok iyi deniliyor ama artık ben inanmıyorum. Ocaktan beri tedavideyiz başta 105 mil olan spermimiz şimdi 3 milyona düştü hasar deseniz bi bakıyorsunuz 2 katı olmuş bi bakıyorsunuz duzelmis hadi düzeldi bekliyoruz dedik ve gittim asilama yaptiralimmi dedik zaten ozaman 3 mil olduğunu öğrendim ve şok oldum hemen eşim ankaraya genart a sperm dna hasari na da baktiralim dedik .2 ay önce 15 olan hasar 28 olmuş ve sonuçta ilaç kullanıma yükselme demişti .ya adam resmen bizi mahvetti ben artık hiç inanmıyorum bir sürü para ve zamanınızı yedi 1 senedir o parayla tup bebek denerdim

Yadee Yadee Teatrio kullanırken bozulmaz demişti kaan hoca..Üff yaa bizde mi yaptırsak gerek yok sadece spermiyogram yapıcaz 2 ayda bir demişti..Eşim şuan istanbulda tahlil mi verse acaba düzen laboratuarına...bizde 3. tahlilde istenilen sayı görülmiştü %85 ilk dna sonrasında %58 ve son %13 olmuştu daha da yaptırmadık ama aklım karıştı.

Bugünde arkadaşım haber verdi 5 yıl sonucunda gebe kalmıştı önceki gün aniden suyu gelmiş dünde suni sancıyla doğum olmuş daha 5. aya yeni girmişti :KK43: bulamadan kaybetti..rabbim isteyen herkese sağlıklı,sıhhattli,hayırlı evlatlar versin tez vakitte...

Yadee Yadee Teatrio kullanırken bozulmaz demişti kaan hoca..Üff yaa bizde mi yaptırsak gerek yok sadece spermiyogram yapıcaz 2 ayda bir demişti..Eşim şuan istanbulda tahlil mi verse acaba düzen laboratuarına...bizde 3. tahlilde istenilen sayı görülmiştü %85 ilk dna sonrasında %58 ve son %13 olmuştu daha da yaptırmadık ama aklım karıştı.

Bugünde arkadaşım haber verdi 5 yıl sonucunda gebe kalmıştı önceki gün aniden suyu gelmiş dünde suni sancıyla doğum olmuş daha 5. aya yeni girmişti :KK43: bulamadan kaybetti..rabbim isteyen herkese sağlıklı,sıhhattli,hayırlı evlatlar versin tez vakitte...

Arkadaslar kaan hoca isinde çok iyi deniliyor ama artık ben inanmıyorum. Ocaktan beri tedavideyiz başta 105 mil olan spermimiz şimdi 3 milyona düştü hasar deseniz bi bakıyorsunuz 2 katı olmuş bi bakıyorsunuz duzelmis hadi düzeldi bekliyoruz dedik ve gittim asilama yaptiralimmi dedik zaten ozaman 3 mil olduğunu öğrendim ve şok oldum hemen eşim ankaraya genart a sperm dna hasari na da baktiralim dedik .2 ay önce 15 olan hasar 28 olmuş ve sonuçta ilaç kullanıma yükselme demişti .ya adam resmen bizi mahvetti ben artık hiç inanmıyorum bir sürü para ve zamanınızı yedi 1 senedir o parayla tup bebek denerdim

benım de kafamda soru ısaretlerı var dna duzelınce morfolojı neden duzelmıyo.bız neyı cozduk sımdı .hız ve sayı onemlı degılmı kafamda delı sorular.Allah yardımıcımız olsun

dıyelıkmkı dna bozulmus napcaz basamı doncez.artık duzeldı dedı ve onumuze bakcaz

Yadee Yadee Canım ne zaman geri dönecekmiş Kaan hoca? Valla endişelendim bende vaktin varsa eşime yaptıralım dedim ama uçağa ancak yetişecek :( olmadı bayramdan sonra tekrarlarız dna hasar testini :( Mutlaka cvp gelince haber ver cnm çok merak ediyorum ne diyeceğini...İnş sizdede gerileme olmamıştır yaa belki bi hata vardır niye gerilesin ki :( spermiyograma takılma ama çünkü o aşağı yukarı aynı seyreder 2-1 olunca farketmez..sperm ve yumurtalar aylık değişim gösteriyormuş tüp bebek dru öyle demişti bize..önemli olan dna...

M maybe00 Bilmiyorum ki cnm hiç rastlamadım dnanın tekrar bozulmasıyla ilgili bi yoruma felanda...Canım çok sıkıldı bu duruma..

M maybe00 ben zaten dna düzelince morfoloji neden düzelmedi onu anlamış değilim %13 e düştü bizim dna ama morfoloji hala 2 de...ben düzelecek diye düşündüm aralarında orantı olmayı sonuçta...

M maybe00 ben zaten dna düzelince morfoloji neden düzelmedi onu anlamış değilim %13 e düştü bizim dna ama morfoloji hala 2 de...ben düzelecek diye düşündüm aralarında orantı olmayı sonuçta...

bız bu soruların cevabını bulamıycaz.belkıde dusunmemek gerek.sonucta aylardır bu tedavıye umut bagladık.bılmıyorumya.bıde benım anlamdıgım sayısı ve hızı dusuk olna da yuksek olanada bekleyın dıyo.hasta sonuclarında cok umutlu sonuclar vardı bız yıne umudumuzu kaybetmeyelım tedavıyle ılgılı.nasıp nezamansa o olcak zaten.ozmana kadr cabalamaya devam

M maybe00 3 Ay daha beklemeye devam bizde ne yapalım dua etmekten beklemekten başka çare yok... 6 ay bekleme süresinde ilk ayda klomene başladın dimi...

M maybe00 3 Ay daha beklemeye devam bizde ne yapalım dua etmekten beklemekten başka çare yok... 6 ay bekleme süresinde ilk ayda klomene başladın dimi...

yok ıkıncı ayda basladım.ya keske boyle komenle falan olsa dun catlatma ıgnesı oldum.ama doktorum tadvıyı yarım yamalk yapmıs.mesla sadce cuma ılıskı demıs.bı arkdsım ve kadınlar kulubunde klomen kulananlrın dedgın4-5 ılskı.bıde progestan kullanmıslar dusuk ıcın ama banada onuda vermedı.bı dogru durust doktor bulamadımya.diğer ay yıne baska bı doktor bakcam

M maybe00 Rose5588 Rose5588 S Sky_sun sağolun kızlar Rabbi dilediğinizi versin hayırlısıyla. Cevap gelince yazarım size. Bu ara da taşındım ben hala gelen sonuçlara inanamıyorum kafam Alak Bulak.

M maybe00 doktorunu değiştir bence :( derdimiz bize yeter zaten, bide doktorun patavatsızlığyla mi uğraşaçığız. Ayıp ya

="Rose5588, post: 42682209, member: 698gidinceSER=645858] M maybe00 [/USER] Neden öyle yaptı ki? Sen yumurtlama günlerini değerlendirmedin mi cnm sorsaydın keşke[/QUOTE]
Canim biz evlendigimiz ikinci aydan doktora godince direk tupe yonlenfirdiler.kaan hocanın 14.15.16.gunlere dikkat edjyodum.ama nebilim doktor oyle diyince bende bileme
M maybe00 Neden öyle yaptı ki? Sen yumurtlama günlerini değerlendirmedin mi cnm sorsaydın keşke
Doktor soyler sandim herseyi.neyse obur ay baska doktora gitcem

[QUOTyapcamebekk47, post: 42688771, member: 629063"] M maybe00 Rose5588 Rose5588 S Sky_sun sağolun kızlar Rabbi dilediğinizi versin hayırlısıyla. Cevap gelince yazarım size. Bu ara da taşındım ben hala gelen sonuçlara inanamıyorum kafam Alak Bulak.

M maybe00 doktorunu değiştir bence :KK43: derdimiz bize yeter zaten, bide doktorun patavatsızlığyla mi uğraşaçığız. Ayıp ya[/QUOTE]
Oyle yqpcam zaten.baska doktora gidecem.sanada kolay gelsin.ev tasimak zordur

Kızlar selam bugün kaan hocadan sorduğum soruya cevap geldi... Eşim klomen kullanıyordu fsh a etki etmemiş bu yüzden klomen i bırakıp menagon a başla demiş. Kullanma dozunu dememiş kaan hoca... bu ilaç iğne mi bi de fiyati ne kadar bir kutusu kaç günlük kullanan var mı kızlar günde kaç kere kaç doz kullanıyorsunuz eczanenin verdiği doza Göre mi kullanacaz yani.

S Sky_sun Kullandı cnm eşim dna için.sor haftada kaç gün kullanacağınızı..biz 3 gün haftada kullanmıştık...evet göbekten vurulan bi iğne insülin gibi..130 civarıydı sanırım fiyatı 5 günlük var içinde günlül ampüller var dozu o yüzden yazmamıştır...

Rose5588 Rose5588 Sağol canım evet dna hasara fsh etkisi varmış o yüzden fsh ın yükselmesi gerekiyormuş o yüzden bir ay sonra dna hasar testi istemişti fsh yükselmedigi için iki ay sonra test yaptırın demiş. Bizde bir ay sonra için uçak bileti almıştık iptal ettik yeniden fiyat farkı verip iki ay sonra bilet aldık. inşallah yükselir değerleri. Rabbim yardımcımız olsun inşallah Rabbim emeklerimizin mükafatıni verir :KK66:

S Sky_sun Amin cnm inş...iğne tedavisi bizde 1 ay sonra istenilen sonucu vermişti umarım sizdede verir..ilk %85 ile başladık ilaçla %58 ve 1 ay iğneden sonra %13 :) daha sonrada doğal yolla 6 ay bekleyin dedi hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda bebişler gelir inş :)

S Sky_sun Amin cnm inş...iğne tedavisi bizde 1 ay sonra istenilen sonucu vermişti umarım sizdede verir..ilk %85 ile başladık ilaçla %58 ve 1 ay iğneden sonra %13 :) daha sonrada doğal yolla 6 ay bekleyin dedi hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda bebişler gelir inş :)
İnşallah canım bize de etki eder. bu iğne için haftada 3 gün yazmışsın ya canım yani 3 gün derken 2 günde bir mi kullandınız canım? eğer öyle ise yandık valla baya masraflı olacak galiba...ahhh ahhh bu bebekler bi gelsin popişini ısıracağım :KK48:

S Sky_sun ptesi Çarşamba cuma kullandık cnm evet masraflı bebişler bunlar hepsi ısırılmayı haketti Hoppasen yinede sor Kaan hocaya haftada kaç olduğunu.

Back
X