Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Yadee Yadee Amin cnm inş. Ovulasyon testi alıcam bu ay inş faydası olur.
gaziliii gaziliii 3 tüp 3 aşılama canım. Ama tabi bunlar dna düzelmeden olmuştu. Hareketi düşmüş sayısı düşmüş ama olur dedi olan var Dedi. Hasar tamamen düzelmişti. S Sky_sun İlaçlarını düzenli içiyo. Nohut pişiriyorum her hafta. Yeşillikte ısırgan çayıda içiyo. Ne versem yer saolsun. Ama anlamadım ben bu sonuçtan bişey. Keçiboynuzu tozuda yiyor. Yeni bal polen karışımı aldı başladı. Bilmiyorum daha ne yapıcamı şaşırdım.

gaziliii gaziliii 3 tüp 3 aşılama canım. Ama tabi bunlar dna düzelmeden olmuştu. Hareketi düşmüş sayısı düşmüş ama olur dedi olan var Dedi. Hasar tamamen düzelmişti. S Sky_sun İlaçlarını düzenli içiyo. Nohut pişiriyorum her hafta. Yeşillikte ısırgan çayıda içiyo. Ne versem yer saolsun. Ama anlamadım ben bu sonuçtan bişey. Keçiboynuzu tozuda yiyor. Yeni bal polen karışımı aldı başladı. Bilmiyorum daha ne yapıcamı şaşırdım.
Evet canım aynen bende şaştım ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bi araştırma içindeyim kafayı yemesen iyi :( elbet bizimde bir gün olacak kızlar bol bol dua edelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah... Kuru yemiş kabak Çekirdeği de çok iyi canım kaan hoca nın sitesinde okudum...

Tatlim olsun sayi dussun ama dna duzelmis bak bence biraz daha dogal yoldan dene derim.. ben her ay laboquick ovulasyon testiyle deniyorum sende alabilirsin

Canım bu kadar beklediniz iki ay daha bekleyin olmadı ondan sonra olmazsa inşallah olur tabii aralık Ocak ayı gibi tedavi olursunuz canım Rabbim yardımcımız olsun. Benim eşim incir yemiyor ısırgan çayını içmek istemiyor hergün içmesemde olur diyor. En çok nohut keçi boynuzu ve ilaçlarını ihmal etmeden tüketiyor havuç suyu için çok iyi diyorlar onu yapsak mı anlamadım kaan hoca bişey demedi bizde haftaya hormon testi yaptıracagiz bakalım fsh yükseldi mi diye

Benim esimde incir aldik ama yemiyo onun disinda 1 haftadir keciboynuzu kuru yapiyo kendine malum daha tedaviye baslayali 1 hafta oldu bakalim.. ay kizlar bu ay tam yumurtlama haftamdayim ama alerjik nezle oldum iyi mi :KK53:

S Sky_sun Aynen cnm birbirimizede dua edelim Rabbim kabul eder inş. Evet cnm onuda bi ara tüketmişti. Acaba denemediğimiz bişey kaldı mı. Ne duyduysam yaptım
gaziliii gaziliii Evet cnm alıcam bende bu ay. Yarın reglim bitiyor alim benim erken başlıyo yumurtlama belirtilerim. Gününü tam tutturayım. Eşimde Çarşamba perşembe yok cuma gece gelecek inş o günlere gelmez. Bide film çekindim geçen ay ilk 3 ay çok yüksekmiş tutma oranı. Nolur dua edin.
Sende nezleyi kenara koy çalışmalara devam :) ilaç felan kullanma.

Benim esimde incir aldik ama yemiyo onun disinda 1 haftadir keciboynuzu kuru yapiyo kendine malum daha tedaviye baslayali 1 hafta oldu bakalim.. ay kizlar bu ay tam yumurtlama haftamdayim ama alerjik nezle oldum iyi mi :KK53:
Evet canım adamlar yoruldu artık onu bunu yemekten ama yine de mecbur diğerlerini yiyor. Allah şifa versin ne diyelim inşaallah şifasını verir Rabbim. Bu hafta bir aylık iğne tedavisi bitip ı nci aya başlayacağız zaman çok çabuk geçiyor yaza kadar normal yolla olması için süre tanıdık kendimize bakalım inşaallah Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder;)

S Sky_sun Aynen cnm birbirimizede dua edelim Rabbim kabul eder inş. Evet cnm onuda bi ara tüketmişti. Acaba denemediğimiz bişey kaldı mı. Ne duyduysam yaptım
gaziliii gaziliii Evet cnm alıcam bende bu ay. Yarın reglim bitiyor alim benim erken başlıyo yumurtlama belirtilerim. Gününü tam tutturayım. Eşimde Çarşamba perşembe yok cuma gece gelecek inş o günlere gelmez. Bide film çekindim geçen ay ilk 3 ay çok yüksekmiş tutma oranı. Nolur dua edin.
Sende nezleyi kenara koy çalışmalara devam :) ilaç felan kullanma.

Canim sen bugune kadar ovulasyon testi kullanmadin mi yoksa:KK33: ???
Ayy ben her ay kullaniyom ama yok anacim olmuyo..gerci benim hsg de bi tup kapali cikmisti ondan sansim daha az tabi:110:
Vallahi nurafen cold iciyom yoksa işe gidemem amann valla saldim artik yaa olursa olur olmazsa tedavi :KK57:

Evet canım adamlar yoruldu artık onu bunu yemekten ama yine de mecbur diğerlerini yiyor. Allah şifa versin ne diyelim inşaallah şifasını verir Rabbim. Bu hafta bir aylık iğne tedavisi bitip ı nci aya başlayacağız zaman çok çabuk geçiyor yaza kadar normal yolla olması için süre tanıdık kendimize bakalım inşaallah Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder:KK66:

Aynen yaa. .. bende yaza yada nisana kadar diyorum.. artik cocuksuz bayram gecirmek istemiyorum rabbim tez zamanda verir insallah

gaziliii gaziliii Yok Canım hiç kullanmadım. Tedaviler o kadar çok ki fırsat kalmadı ovulasyona. Bi sürede korunun demişti Kaan hoca. Dnası düzelene kadar.

gaziliii gaziliii Drların önerisiyle 10. Günden itibaren gün aşırı birliktelik oluyordu cnm. Hatta adetimin bittiği günden olduğu da oluyor. Ama bu ay ve önümüz ay kullanıcam. Bide geçen ay kadın doğumcum filmden sonra ilk ilacı verince istediğim gibi yayılmadı 2. Defa ilaç vermiş o Zaman isteği gibi yayılmış. Demek ki ufak tefek tıkanıklık vardı. Bu ay daha iyi olur inş.

Kizlar merhaba nasilsiniz bakalim

Rose5588 Rose5588 cnm sayi mi düşmüşş bence uzulme dustuysede dna hasari dustugu icin bence vücut tepki verio olablr Hem Kaan hoca da normal demis bnce kafana takma cnm.
Ovulasyon testini bende kullandim bi kac kez ama olmadi yine insallah sende ise yarar cnm..
gaziliii gaziliii cnm nasilsn sizin hasar kacti acaba

Bu arada ates ölçme yöntemini deneyen varmi
Benim bu ayda olmadi malesef aslinda ateş olcme yöntemiyle deniyeym dedim ama ilk gunden itibaren ölçülürse daha iyi olur ölçmedm ben.

Denizinkokusu Denizinkokusu Öyle oldu malesef cnm. Kaan hoca olur böyle dalgalanmalar Dedi üzülmemeye çalışıyorum vücudum kötü etkilenmesin diye. Bugün bitti reglim Nasıl kullanıcam pekte bilmiyorum. Ateş ölçme yöntemini önceden başlamak gerekiyormuş. Hemen ilk aydan etkisi olmuyormuş diye okumuştum. Ateş değerlerin kaçta seyrediyor onu öğrenmek için. Sen adetin bitince başla 10. Günden itibaren gün aşırı çalışmalara. Valla bugün bitti benim bu akşamdan başlıcam :)

gaziliii gaziliii Drların önerisiyle 10. Günden itibaren gün aşırı birliktelik oluyordu cnm. Hatta adetimin bittiği günden olduğu da oluyor. Ama bu ay ve önümüz ay kullanıcam. Bide geçen ay kadın doğumcum filmden sonra ilk ilacı verince istediğim gibi yayılmadı 2. Defa ilaç vermiş o Zaman isteği gibi yayılmış. Demek ki ufak tefek tıkanıklık vardı. Bu ay daha iyi olur inş.

Him sen ovulasyondan daha iyi calismissin daha iyi yapmissin garanti olur.. aaa yapisikliklarin yuzunden olmuyodu belkide o da basli basina bi sebep.. o zaman yakinda iyi haberlerini aliriz bak gör :KK49:

Kizlar merhaba nasilsiniz bakalim

Rose5588 Rose5588 cnm sayi mi düşmüşş bence uzulme dustuysede dna hasari dustugu icin bence vücut tepki verio olablr Hem Kaan hoca da normal demis bnce kafana takma cnm.
Ovulasyon testini bende kullandim bi kac kez ama olmadi yine insallah sende ise yarar cnm..
gaziliii gaziliii cnm nasilsn sizin hasar kacti acaba

Bu arada ates ölçme yöntemini deneyen varmi
Benim bu ayda olmadi malesef aslinda ateş olcme yöntemiyle deniyeym dedim ama ilk gunden itibaren ölçülürse daha iyi olur ölçmedm ben.

Canim ben laboquick ovulasyon testiyle calisiyorum:KK49:.. bizim dna hasari %20 cikmisti istanbul duzen laboratuvarinda kaan hoca esime klomen verdi pazartesi Ve cuma gunleri 1 tane iciyor su an tedavinin 2. Haftasina girdik.. birde neofortil iciyor esim

gaziliii gaziliii Hazirandan beri belkide tıkanıklıklar engeldi bilemiyorum. Herşey sebep mutlaka bi zamanı var. Bakalım biz ne zaman alıcaz güzel haberleri

gaziliii gaziliii :KK28: İyi yapmışsınız cnm :KK49: benim reglim dün bitti ilk çalışmada tmmHoppa tabi yumurtlana zamanıma daha var..bu ay geç oldum ovu. testine ne zaman başlıcam bilemedim 12 gün başlasam olur mu?

Maşallah size kızlar:21::nazar::anneadayı:. Inşallah bu hırsla bebek haberi yakın olur size.. benim ki de 4gun önce bitti. Eşime bir şey oldu bu ay çalışalım diye tuturdu. Keşke aynı heves bende de olsa. Ama eşimin sağlık durumunu düşündükçe herşeyden çayıyorum.

Benim regl aralığım 32 günde bir oluyorum. Ateş ölçer aylar süren takip ve ovulasyon testi ile artık kendimi biliyorum öyle hesaplanıyor artık kafamda:KK48: bu aralar herkesde bir çalışma heyecanı hadi hayırlısı:KK51:

Bide iğnenin 3.haftasına girdik öyle de geçiyor zaman bi yandan. Dua edin kızlar bu iğne bari işe yarasIn. Ben sayı hız değerleri geçtim bari hasar düzelsin:110:

Yadee Yadee bende aslında 30 günde oluyorum bu ara değişti kestiremiyorum gününü..O yüzden sürekli çalışma vardı bu ayda ovu aldım..Bakalım nolur..Sen cayma çalışmalara devam et bazen görev gibi oluyo ama napalım herşey çocuk için..

İğne iş yarayacak merak etme 1. ay dolunca tahlil mi istedi Kaan hoca.Bizde öyle olmuştu..Cuma günü eşim dna hasar testi için tahlil verecek düzende ve spermiogram..İnş bu güzel çıkar..Olmadı aralıkta tüp düşünüyoruz kaan hoca farklı bişey söylemezse...

Back
X