Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Yadee Yadee Amin cnm inş. Ovulasyon testi alıcam bu ay inş faydası olur.
gaziliii gaziliii 3 tüp 3 aşılama canım. Ama tabi bunlar dna düzelmeden olmuştu. Hareketi düşmüş sayısı düşmüş ama olur dedi olan var Dedi. Hasar tamamen düzelmişti. S Sky_sun İlaçlarını düzenli içiyo. Nohut pişiriyorum her hafta. Yeşillikte ısırgan çayıda içiyo. Ne versem yer saolsun. Ama anlamadım ben bu sonuçtan bişey. Keçiboynuzu tozuda yiyor. Yeni bal polen karışımı aldı başladı. Bilmiyorum daha ne yapıcamı şaşırdım.
Ben

F ftm_06 1-2 tatlı kaşığı ağzına atıp bol suyla tüketebilir. Belirli bi saat söylemedi bize Kaan hoca. Akşam yemeğinden sonra yiyor eşim.

Teşekkür E="Rose5588, post: 43083401, member: 698717"] F ftm_06 1-2 tatlı kaşığı ağzına atıp bol suyla tüketebilir. Belirli bi saat söylemedi bize Kaan hoca. Akşam yemeğinden sonra yiyor eşim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim siz nezaman basladiniz hocaya

Kızlar selam bizde iki aydır tedavideyiz bir ay Klomen emodex kullandık fsh 3.44 oldu kaan hoca fsh düşük dedi bu sefer menagon emodex kullandık bugün fsh baktirdik yine 3.34 çıktı ben bişey anlamadım iğne bu kadar etkili bi ilaç bir rakam bile oynatmadi resmen çok ilginç kaan hocaya mail atacam bakalım ne desin üzüldüm ama resmen bir aylık iğne hiç etki etmemiş

Evet canım çok ilginç dna % 26 canım bir ay sonra dna bakılacak tuhaf ya iğne nasıl etki etmez bir rakam bile bakalım kaan hoca ne diyecek 26 ekim cevap gelecek

Deme ya :(:(:( yine mi hüsrana uğrayaçağız.. Rose5588 Rose5588 bana ümit olmuştu menegon iğne için. Artık sende böyle yazınca toptan tükendi ümidim.. :KK61:ya hiç değilse hasarimiź %22 di ilaçlardan önce :( şimdi ise %41 den düşmeye çalışıyoruz:cry: Pişman olacağım artık :KK42:

Deme ya :KK43::KK43::KK43: yine mi hüsrana uğrayaçağız.. Rose5588 Rose5588 bana ümit olmuştu menegon iğne için. Artık sende böyle yazınca toptan tükendi ümidim.. :KK61:ya hiç değilse hasarimiź %22 di ilaçlardan önce :KK43: şimdi ise %41 den düşmeye çalışıyoruz:cry: Pişman olacağım artık :KK42:
Canım bizim fsh yükselmedi kaan hoca nın tedavisine göre fsh yükseldikçe dna hasar oranı düşüyor... bizim iki aydır fsh hormonu 3.34 civarı kaldı yükselme olmuyor o kadar iğne ilaç ve beslenme diyetine göre niye anlamadım bakalım bir ay sonra hasar test sonucu kaç çıkacak... sizin fsh kaç canım ?

Kızlar selam bizde iki aydır tedavideyiz bir ay Klomen emodex kullandık fsh 3.44 oldu kaan hoca fsh düşük dedi bu sefer menagon emodex kullandık bugün fsh baktirdik yine 3.34 çıktı ben bişey anlamadım iğne bu kadar etkili bi ilaç bir rakam bile oynatmadi resmen çok ilginç kaan hocaya mail atacam bakalım ne desin üzüldüm ama resmen bir aylık iğne hiç etki etmemiş

Allah allah bende sasirdim simdi.. :eek:
Ya acaba diger sperm degerleri nasil oldu canim.. bide bizim fsh degerimiz sizden daha dusuk bize klomen verdi o da haftada 2 tanecik o zaman bizimki hic artmaz :KK12:

Evet canım çok ilginç dna % 26 canım bir ay sonra dna bakılacak tuhaf ya iğne nasıl etki etmez bir rakam bile bakalım kaan hoca ne diyecek 26 ekim cevap gelecek
Ya cevaplar niye bu kadar gec geliyo kizlar 26 ekim gec yani

Allah allah bende sasirdim simdi.. :eek:
Ya acaba diger sperm degerleri nasil oldu canim.. bide bizim fsh degerimiz sizden daha dusuk bize klomen verdi o da haftada 2 tanecik o zaman bizimki hic artmaz :KK12:
Canım ilk bir ay bizde Klomen kullandık fsh 3.4 çıktı daha sonra kaan hoca menagon iğne verdi bir ay sonra yani bugün yine test yaptık 3.34 çıktı:( Sperm ve hasar testini de bir ay sonra yaptıracaz canım. Demin fsh araştırdım biraz bu fsh 5.5 falan olması lazımmış birinin 3.3 mus 5.5 olunca hamile kalmış o kadar önemli mi ya bu fsh? Evet cevaplar yoğunluktan dolayı geç geliyor canım biraz daha erken gelebilir :(

Canım ilk bir ay bizde Klomen kullandık fsh 3.4 çıktı daha sonra kaan hoca menagon iğne verdi bir ay sonra yani bugün yine test yaptık 3.34 çıktı:KK43: Sperm ve hasar testini de bir ay sonra yaptıracaz canım. Demin fsh araştırdım biraz bu fsh 5.5 falan olması lazımmış birinin 3.3 mus 5.5 olunca hamile kalmış o kadar önemli mi ya bu fsh? Evet cevaplar yoğunluktan dolayı geç geliyor canım biraz daha erken gelebilir :KK43:

Aaa gercekten mi nerde okudun tatlim bana da yollar msin.. bak bende gecen forumda bi arkadasi okudum umut oldu bana burdan paylasayim linkini.. ama fsh i kacti bilmiyorum kaan hoca sayesinde hamile kalmis

Back
X