Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

lar merhaba..
Size bisey daniscam benim sag tupum tikali
Ve asilama yaptirmayi dusunuyorum.. diyelim ki bu ay asilama yaptirdim kapali tarafda yumurta olustu ve asilamam tutmadi hemen bi sonraki ay tekrar asilama yaptirmanin bi sakincasi olur mu rahim kalinligi vs. Acisindan.. cunku 1 ay kapali 1 ay acik tarafdan yumurtladigimi farzediyorum beni korkutan ilaclar bu konuda tecrubeniz var mi

Canım Teatrio düzelen dnasının bozulmaması için bitkisel bi destek. Bizde rahat buluyorduk ama artık ülkeye girişi durmuş çok araştırmayla farklı illerden depolardan getirtiyoruz.
S Sky_sun canım sen eşine destek ol. Daha önümüzde tedaviler var de seçeneklerimiz var de. Biz karar verdik aralığa kadar konuşmıcaz tüp bebek olmazsa tahlil sonucundan sonra plan yapıcaz. Rahatlatmaya çalış stres çok önemli bi etken.
Tüp bebek seçeceğimiz var daha umutsuz olmayalım. İnsan üzülüyor çaresiz hissediyor gerçekten ama bu bizim sınavımız. Allah verecek elbet bizlerede hayırlı evlatlar.
Evet canım inşallah önümüzde bir sürü seçenek tıp var ama işte zaman geçtikçe ve bi de değerler yükselmeyince insan üzülüyor inşaallah herşey yoluna girer...Rabbim dualarımızı kabul etsin güzel haberler verelim, umut olalım bir birimize keşke kaan hocanın tedavisi sonrası pozitif sonuç alanlar buraya yazsa bizde umutlansak topik aktif olsa belki bizi fark ederler

lar merhaba..
Size bisey daniscam benim sag tupum tikali
Ve asilama yaptirmayi dusunuyorum.. diyelim ki bu ay asilama yaptirdim kapali tarafda yumurta olustu ve asilamam tutmadi hemen bi sonraki ay tekrar asilama yaptirmanin bi sakincasi olur mu rahim kalinligi vs. Acisindan.. cunku 1 ay kapali 1 ay acik tarafdan yumurtladigimi farzediyorum beni korkutan ilaclar bu konuda tecrubeniz var mi
Canım iki kere üst üste tup bebek deniyorlar bişey olmuyor aşılama da hiç birşey olmaz ama doktorun ne diyor önemli olan o canım. Aşılama da tüp bebek tedavisi kadar ağır değil korkma yani bişey olmaz

gaziliii gaziliii Canım hiç birşey olmaz ben 3 kere ard arda yaptırdım. Drum öyle önerdi. Olmadı o ayrı tabi :(
S Sky_sun Aynen öyle cnm sayfayı açan bayan gebe okumadım tamamını acaba doğal yolla mı kaldı? Bide bi bayan var benimle aynı gün Kaan hocaya gitmiş 19 mart. Tedavileri Nasıl acaba? Sonuç aldılar mı diye merak ediyorum

gaziliii gaziliii Canım hiç birşey olmaz ben 3 kere ard arda yaptırdım. Drum öyle önerdi. Olmadı o ayrı tabi :KK43:
S Sky_sun Aynen öyle cnm sayfayı açan bayan gebe okumadım tamamını acaba doğal yolla mı kaldı? Bide bi bayan var benimle aynı gün Kaan hocaya gitmiş 19 mart. Tedavileri Nasıl acaba? Sonuç aldılar mı diye merak ediyorum
aktif tutmak için bişeyler yapmak lazım liste mi yapsak tedavi görenler hasar değerleri falan takip etmek için belki adını yazdırmak için yazan daha çok kişi olur

S Sky_sun 10 şubat tedavi başlangıcı. Şuanki ilaçlar:Teatrio ve trental. İlk dna hasarı%85 Haziranda %13 e düştü ve doğal gebe kalmak için süreç başladı. Aralığın ilk haftası spermiogram yapılacak.

Rose5588 Rose5588 : 10 Şubat tedavi başlama süresi. ilaçlar: trental ve treiod.. ilk hasar % 85 ikinci haziran da % 13 e düştü. Doğal gebelik için bekliyor. Gelişme: yeni test tarihi: aralık ayı

S Sky_sun : 8 eylül tedavi başlama süresi:ilaçlar,emodex - menagon.. hasar oranı % 26. gelisme:test tarihi 21 Kasım

Son düzenleme:
Rose5588 Rose5588 : 10 Şubat tedavi başlama süresi. ilaçlar: trental ve teatrio.. ilk hasar % 85 ikinci haziran da % 13 e düştü. Doğal gebelik için bekliyor. Gelişme: yeni test tarihi: aralık ayı

S Sky_sun : 8 eylül tedavi başlama süresi:ilaçlar,emodex - menagon.. hasar oranı % 26. gelisme:test tarihi 21 Kasım

Rose5588 Rose5588 : 10 Şubat tedavi başlama süresi. ilaçlar: trental ve teatrio.. ilk hasar % 85 ikinci haziran da % 13 e düştü. Doğal gebelik için bekliyor. Gelişme: yeni test tarihi: aralık ayı

Yadee Yadee :9 Temmuz tedavi başlama
Ilk hasar testi sonucu %22 verilen ilaç klomen teatrio.bir aylık kullanım sonrasi yapılan dna hasar testi sonucu %41..verilen ilaç menegon. Test tarihi 27 Ekim

Ben de yazayım barikızlar biz nisanda muayene olduk Kaan beyde ama daha önceden başladık yazışmaya ilaç kullanmaya . Ilk hasar 34 çıkmıştı Emodex ve klomenle tedavi oldu hasar 11 e düştü hala teatrio kıllanıyor. Ben de hiç problem yok herşey normal ama gebe kalamadım. Tüp bebek tedavisi görüyorum şimdi çok umutlu Değilim ama hayırlısıyla inş olur

Arkadaşlar aranızda tüp bebek tedavi için yardım alan var mı? Varsa nasıl ve nekadar yardım alınıyor? Bide özel tüp bebek merkezinde tedavi olunca devlet yine karşılıyor mu bi kısmını??

Biz özelde 7bucuk verdik :(

Arkadaşlar aranızda tüp bebek tedavi için yardım alan var mı? Varsa nasıl ve nekadar yardım alınıyor? Bide özel tüp bebek merkezinde tedavi olunca devlet yine karşılıyor mu bi kısmını??

Biz özelde 7bucuk verdik :KK43:
Canim ben rapor çıkartmıştım devlet 3 kere karşılıyor ben iki hakkımı kullandım her bir tüp bebek için 1500 tl yardım yapıyor devlet bunun 1000 tl kadari hastane indirimi 500 tl kadari ilaç parası olarak karşılıyor... evet özel anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde karşılar ben özelde yaptırmıştım

Yadee Yadee :9 Temmuz tedavi başlama
Ilk hasar testi sonucu %22 verilen ilaç klomen teatrio.bir aylık kullanım sonrasi yapılan dna hasar testi sonucu %41..verilen ilaç menegon. Test tarihi 27 Ekim

S sewallll : nisanda tedaviye başladı... hasar % 34 ilaçlar klomen emodex olarak kullandı tekrar test yapıldı hasar % 13 e düştü ve teatrio ilaç kullanıyor ... son durum: tüp bebek tedavisi görüyor. ..

Canım iki kere üst üste tup bebek deniyorlar bişey olmuyor aşılama da hiç birşey olmaz ama doktorun ne diyor önemli olan o canım. Aşılama da tüp bebek tedavisi kadar ağır değil korkma yani bişey olmaz

Sagol canim ya ben agustosda memorial e gitmistim tatil donusu asilama yapicaktik sonra kismet olmadi kaan hocaya randevu siramiz geldi gorustuk falan derken hep erteledim belki dogal yolla olur diye.. ama kaan hocayla tedavi olup basariya ulasip ulaamicagimizda belli degil 20 aydir bekliyorum en azindan 1 veya 2 kere asilama denemk istiyorum cunku olumsuz olup kendimi toparlamam zaman alicak biliyorum.. rabbim bu gecenin hurmetine hepimize saglikli salih evlatlar versin.. amin

Canim ben rapor çıkartmıştım devlet 3 kere karşılıyor ben iki hakkımı kullandım her bir tüp bebek için 1500 tl yardım yapıyor devlet bunun 1000 tl kadari hastane indirimi 500 tl kadari ilaç parası olarak karşılıyor... evet özel anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde karşılar ben özelde yaptırmıştım

Peki hangi hastanede yaptın sen tüp bebeği. Ayrıca rapor almak için hangi şartları koyuyorlar

Artık araştırmaya girdik eşimle. Tedavi pek olumlu gitmiyor.:(

Peki hangi hastanede yaptın sen tüp bebeği. Ayrıca rapor almak için hangi şartları koyuyorlar

Artık araştırmaya girdik eşimle. Tedavi pek olumlu gitmiyor.:KK43:
Canım ben trabzon medical park Hastanesinde yaptırdım. Şartlar şunlar 3 yıllık evlilik şartı, 900 gün primli çalışmış olmak , infertilite yoksa eğer iki kere İğneli aşılama şartı , nüfus cüzdanı fotokopileri, vesikalık fotoğraf, nikah cüzdanı ilk 3 nüsha fotokopisi, senin kadın doğum muayene kağıdı, dahiliye muayene kağıdı ve eşinin üroloji muayene kağıdı( rapor çıkaracağın hastaneden olmalı tüp bebek yapmaya musait diye kağıt verecekler) eşinin 3 Sperm testi biri rapor çıkaracağın hastaneden olmalı, ssk daha önce tüp bebek yaptırmadigina dair rapor kağıdı, rahim filmi

Selamun Aleykum Rabbim daima bizi ve ailemizi HAFIZ ismiyle korusun. VEDUD ismiyle sevsin, SAMED ismiyle kimseye muhtac etmesin, RAFI' ismiyle daima yüceltsin, ALIM ismiyle ilmimizi artirsin, BAKI ismiyle bizleri sonsuza dek Firdevs cennetinde yasamayi nasip etsin ve ALLAH ismiyle bütün dualarımızı
kabul etsin. Aşure günümüz aydın Cumamız mübarek olsun Allahım bu mübarek günlerin hürmetine en kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,Rabb'ime hayırlı kul,efendimize hayırlı ümmet ve bizlere hayırlı evlat olabilecek evlatlar nasip etsin. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaşlar.

Back
X