Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Canım Hayır tüp bebek raporu çıkaracaksan ilaçlı değil İğneli aşılama yaptır demek istedim... rapor çıkarsa hastane o zaman indirim yapar

Canim ben bu konularda cok yeniyim o yuzden sorumu magdur gör igneli asilama ne ilacli asilama ney tatlim? Doktor bana gonalf en dusuk dozda baslariz demisti

Canim ben bu konularda cok yeniyim o yuzden sorumu magdur gör igneli asilama ne ilacli asilama ney tatlim? Doktor bana gonalf en dusuk dozda baslariz demisti
Ne demek tatlım ilaçlı aşılama hap kullanıyorsun yumurta büyümesi için İğneli aşılamada yumurta gelişimi için iğne yani gonal f kullanılıyor canım senin doktor İğneli yapalım demiş yani

Merhaba kizlarr nasilsiniz
Rose5588 Rose5588 canim hasar dahada düşmüş cok mutlu oldum adiniza masallah canim ..
gaziliii gaziliii cnm asilama mi yapilcak size.hadi hayirlisi olsun kizlar
Her namazda size dua.ediyorum
S Sky_sun Yadee Yadee

Kizlar bizde dna.hasrini 9 ekimde yaptrmstk daha sonuclr gelmedi arasammi acaba yaa 16 gun oldu
Keciboynuzu tozu ve isirgan aldim kullanmaya başladık
Bakalim ne olcak
Kizlar birde tup bebek merkzleriyle ilgili ne dusunuyosnz memorial sisli iyi diye duydum ama

Merhaba kizlarr nasilsiniz
Rose5588 Rose5588 canim hasar dahada düşmüş cok mutlu oldum adiniza masallah canim ..
gaziliii gaziliii cnm asilama mi yapilcak size.hadi hayirlisi olsun kizlar
Her namazda size dua.ediyorum
S Sky_sun Yadee Yadee

Kizlar bizde dna.hasrini 9 ekimde yaptrmstk daha sonuclr gelmedi arasammi acaba yaa 16 gun oldu
Keciboynuzu tozu ve isirgan aldim kullanmaya başladık
Bakalim ne olcak
Kizlar birde tup bebek merkzleriyle ilgili ne dusunuyosnz memorial sisli iyi diye duydum ama
Canım sonuçlar bugün yarın belli olur o kadar sürüyor zaten bi kaç gün daha bekle olmadı ararsın. Bende Şişli Memorial i iyi diye duydum yaza kadar bebek olmasa bizde o hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz

Kızlar selam. Kaan hoca fsh için mesaj atmıştım cevap vermiş. Değeri 3.4 tu değerler istediğim seviyeye yaklaşmış görünüyor. Tedavinize aynı şekilde devam etmek istiyorum demiş. Genartta dna hasar testi, sperm testi, Kruger morfoliji baktıkmasini istemiş. Eşim 21 Kasım cumartesi için uçak bileti almıştı ankarada saat 11 de olacak genart bildiğim kadarıyla saat 12 ye kadar çalışıyor düzen laba yaptırsak olmaz mı acaba temmuzda yaptırdığımiz testi düzen laba yaptırmamizi istemişti bizde ona göre bilet almıştık. Düzen lab cumartesi günü 3 e kadar açık ondan

Kızlar selam. Kaan hoca fsh için mesaj atmıştım cevap vermiş. Değeri 3.4 tu değerler istediğim seviyeye yaklaşmış görünüyor. Tedavinize aynı şekilde devam etmek istiyorum demiş. Genartta dna hasar testi, sperm testi, Kruger morfoliji baktıkmasini istemiş. Eşim 21 Kasım cumartesi için uçak bileti almıştı ankarada saat 11 de olacak genart bildiğim kadarıyla saat 12 ye kadar çalışıyor düzen laba yaptırsak olmaz mı acaba temmuzda yaptırdığımiz testi düzen laba yaptırmamizi istemişti bizde ona göre bilet almıştık. Düzen lab cumartesi günü 3 e kadar açık ondan

Canim onceki fsh degerinizde 3 lü bisey degilmiydi ki? Bize de dna hasarina genart da baktirirsiniz farkli bi yer olsun dedi ama oraya nasil gidelim ya bende esime diyorum yine duzende versek olmazmi sonucta dna hasar testi spermiyogram gibi degil cihaz tarafından yapilan bisi yani her yerde üç asagi beş yukari ayni cikar

Günaydın Kızlar;
Denizinkokusu Denizinkokusu Çok saol Canım mayısta olması gereken değere düşmüştü ama Yadee Yadee arkadaşımızın sonuçları olumsuz çıkınca ilacın etkisiyle korktum biraz önlem olsun diye tekrarladık çok şükür dahada düşmüş.
S Sky_sun Gen-artı bi ara cnm görüş kesin saati öğren.Kıymet hanımı ara sor farkeder mi diye ama bence farketmez. İlla orası derlerse bileti değişebilirsin belki.

Canim onceki fsh degerinizde 3 lü bisey degilmiydi ki? Bize de dna hasarina genart da baktirirsiniz farkli bi yer olsun dedi ama oraya nasil gidelim ya bende esime diyorum yine duzende versek olmazmi sonucta dna hasar testi spermiyogram gibi degil cihaz tarafından yapilan bisi yani her yerde üç asagi beş yukari ayni cikar
Evet canım önceki fsh değeri de 3.44 tu aynı yani verdiği cevaba şaşırdım yani istediğim değere yaklaşmış demiş halbuki üç aydır değer aynı çıkıyor bişey anlamadım neyse Bakalim. Evet aynı çıkar üç aşağı beş yukarı. Sende kıymet hanima sor en iyisi.

Rose5588 Rose5588 canım kaan hoca eylül de muayeneye gittiğimiz zaman ekim de dna testi yatırın demişti bizde ekim ayı için ucak bileti almıştık daha sonra fsh değeri yine aynı çıkınca ekim de dna testine gerek yok demişti bizde mecbur bileti Kasım a ertelenmiştik bir sürü de erteleme ücreti ödedik daha erteleme yapamayiz. Öğrendim canım 2 ye kadar açıklarmış. inşallah düzelir değerler ne zormuş bu süreç valla allah yardımcımız olsun

S Sky_sun Öyle valla zor ama ne yapalım mücadele edicez güçlü olucaz. Bizim bebişler çok kıymetli olacak çok nazlılar çok uzak yoldan geliyorlar ama gelecekler bizlere. Pekte şanslı olacaklar inş bizler kadar isteyen anne babalara sahip olacaklar. En yakın Zaman'da gelmeleri için her namazda dua ediyorum sizlerede ediyorum.

Rose5588 Rose5588 evet canım özel Nazlı bebekler olacak bizimkiler inşallah Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sağol canım allah dualarıni kabul etsin inşaallah bende hepimize ediyorum inşaallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Aminnn :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 193
Canim bizim zaten ilk testimiz kaan hocaya attım mail bakalim ne diycek S Sky_sun

Rose5588 Rose5588 canim valla sevindim o sayida bi sıkıntı yok dimi sizde sayi da ne yaziodu
Görünürde baska sıkıntı yok cnm bi amh yaptirmadim

Slm kızlar. Eşim yarın ankaraya gidiyor dua edin bu sefer tedavi işe yaramiş olsun:( sonuçlar gelene kadar catlicam

Denizinkokusu Denizinkokusu gözün aydın canım kocaman bir umut oldun bize de.. şimdi hangi ilaçlara devam edeceksiniz? Kaan hoca ne önerdi

Back
X