Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Selam kızlar bende durumlar aynı eşim yarın ankaraya gidecek test yaptırmaya inşaallah değerleri iyi çıkar sırf test yaptırmak için ankaraya günü birlik gidip gelecek.... sizler ne yapıyorsunuz var mı gelişmeler

S Sky_sun Bendede aynı cnm. Aralığın ilk haftası bizimde tahlil. Ondan sonra görüşücez Kaan hocayla tedaviye geçmek istiyoruz artık. 6 ay doldu malum.

S Sky_sun Bendede aynı cnm. Aralığın ilk haftası bizimde tahlil. Ondan sonra görüşücez Kaan hocayla tedaviye geçmek istiyoruz artık. 6 ay doldu malum.
Evet canım bende tedaviye geçmek çok istiyorum ama yazı beklemek zorundayız kış şartlarında tedavi zor olur evinden hastaneye gitsek kolay ama otelde kalınca zor olur sabahtan aksama 20 gün boyunca otelde vakit geçirmek zor olur en azından yazın dışarda gezeriz valla zor beklemek allah sabır versin zor günler artık bebekle ilgili bişey olunca boğazımda düğüm oluyor zor yutkunuyorum allah tez zamanda her birimize hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin inşaallah

Kızlar selam... Eşim cumartesi günü genartta dna hasar testi, Sperm testi bi de Kruger morfolojisi testi verdi... sonuçlar 15 gün sonra çıkacak demişler. Sonucu maille atacaklarmış fakat ben atıp atmayacakları konusunda şüpheliyim çünkü bi arkadaşıma atacaz demişler mail atmamışlar kız telden rakamsal sonucu öğrenmiş. Sonuçta biz kaan hocaya gönderecez sonucu sonuç kağıdı lazım bize. Aramızda var mı genartta test yaptırıp sonucu mail yoluyla alan?

Slm cnm. İnş hayırlı güzel sonuç alırsın. Düzende yaptırıyoruz biz. Atıyorlar. 1 kere genartta yaptırdık gönderdiler. Düzendede spermiogramı atmıyorlar.

Me
Kızlar selam... Eşim cumartesi günü genartta dna hasar testi, Sperm testi bi de Kruger morfolojisi testi verdi... sonuçlar 15 gün sonra çıkacak demişler. Sonucu maille atacaklarmış fakat ben atıp atmayacakları konusunda şüpheliyim çünkü bi arkadaşıma atacaz demişler mail atmamışlar kız telden rakamsal sonucu öğrenmiş. Sonuçta biz kaan hocaya gönderecez sonucu sonuç kağıdı lazım bize. Aramızda var mı genartta test yaptırıp sonucu mail yoluyla alan?
Merhaba canım biz yaptırdık ve bize mail attılar bizde sorun olmadı

Sağolun kızlar o zaman bize de yollarlar inşaallah dna heart değerleri düşmüştür yoksa eşim çok üzülecegiz o kadar tedavi gördü inşaallah değer

Merhaba kızlar. Sonuçlarımız çıkmış 4 aydır emodex 2 aydır menagon iğne tedavi sonrası dna hasar sonucu % 26 dan % 22 ye düşmüş off valla moralim aşırı bozuk bu kadar tedavi yol masraf boşuna gibi allah yardımcımız olsun

S Sky_sun Üzülme cnm. Kaan hoca cvp yazınca anlarız. Belki düşmesine engel başka bişey vardır. Kan değerleri felan nasıl?bak bizim düştü ama değişen bişey yok. İnş tüp bebek tedavisinde güzel sonuç alırız.

S Sky_sun Üzülme cnm. Kaan hoca cvp yazınca anlarız. Belki düşmesine engel başka bişey vardır. Kan değerleri felan nasıl?bak bizim düştü ama değişen bişey yok. İnş tüp bebek tedavisinde güzel sonuç alırız.
8 aralıkta cevap verecek kaan hoca kan değerini istemedi o yüzden onu yaptırmadık eşimin vücudu ilacı kabul etmiyor mu anlamadım o kadar iğneye rağmen ne fsh yükseldi ne dna hasarı doğru düzgün düşüyor anlamıyorum ya herşey bizi buluyor galiba... siz ne zaman başlıyorsunuz tüp bebeğe

S Sky_sun Vardır cnm bi çaresi üzülme Rabbim derdimizi imtihanımızı verdi dermanımızıda verecek inş. Yarın tahlil verecek eşim cnm. Spermiogram sonucuna göre konuşucaz Kaan hoca bakalım ne diyecek. Telefon açim diyorum sonucu gönderince hemen baksın. Çünkü 10unda regl olucam tahminen. Ertelemek istemiyorum artık.

S Sky_sun Vardır cnm bi çaresi üzülme Rabbim derdimizi imtihanımızı verdi dermanımızıda verecek inş. Yarın tahlil verecek eşim cnm. Spermiogram sonucuna göre konuşucaz Kaan hoca bakalım ne diyecek. Telefon açim diyorum sonucu gönderince hemen baksın. Çünkü 10unda regl olucam tahminen. Ertelemek istemiyorum artık.
Evet canım öyle yap telefonla arayıp sor en azından vakit kaybı olmaz. inşaallah eşinin sonuçları iyi çıkar canım. Beklemek çok zor günler çok zor geçmeye başladı Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Merhaba kızlar nasılsınız?
Sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Son durumlar Nasıl?
Biz dün 6. Aydan sonraki tahlilimizi yaptırdık. Çok şükür eskiye göre daha iyi. Geçen ay 6 milyon çıkmıştı dün 28 ml çıktı. Gönderdim Kaan hocaya. Tüp bebeğe geçelim dedim. 11 inde cvp gelecek bakalım ne der.
S Sky_sun @kelebekk47 E Edaa76 gaziliii gaziliii S sewallll ve diğer arkadaşlar

Biz dün 6. Aydan sonraki tahlilimizi yaptırdık. Çok şükür eskiye göre daha iyi. Geçen ay 6 milyon çıkmıştı dün 28 ml çıktı. Gönderdim Kaan hocaya. Tüp bebeğe geçelim dedim. 11 inde cvp gelecek bakalım ne der.
Canım biz tüp bebek yaptırmaya karar verdik bu kararımızı Kaan hocaya bildirdik ve benim eşimin 27 milyon sperm var ve bunun sadece %1 hareketli %89 hareketsiz olmasına rağmen hoca bize tekrar ilaç tedavisi başladı ve eşim için tüp bebek konusunda yaptırabileceğimizi eşimin testlerinin normal olduğunu tüp bebek yaptırabileceğimizi söyledi Kaan hocanın bu yaptığı benim kafam karıştı eğer eşim normalde neden ilaç tekrar başlandı normalse neden çocuk olmuyor ben şimdi adet Olmayı bekliyorum tüp bebekten önce bi kaç tahlil yaptırıcam ve ocakta inşallah tüp bebek için tedaviye başlıycam inşallah burada ki herkese annelik duygusunu tadar ve inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz ( âmin)

E Edaa76 Canım hareketi çok düşük Nasıl normal olacakmış. En az %50 hareketli olması gerekiyor diye biliyorum. Sayılar az hareketler az normale göre Nasıl olacak bende bilmiyorum. 6 ay dedi doldurduk 6 ayı. Artık tedaviye geçme Zamanı bence. Hangi ilaca başlattı cnm. Kaç aydır normal deniyorsunuz?

Ya Kaan hoca dna hasarı dışında hiçbişey önemsemiyor bizde hiç bi sorun yok diyor ama tüp bile olmadı ben de anlamadım bu işi kızlar İnş sizinkiler tutar

Bende anlamadım cnm. Senden sonra korkmadım değil ama başka çare yok. Yaptırıcam artık.

Selam kızlar. Bizde tedavinin 4. Ayındayiz hasar 22 ye düşmüş aynı zamanda morfokji ve Sperm testi de yaptırmamizi istemişti morfoloji 4 çıkmış ... Sperm testi de toplam hareketli % 65 Sperm sayısı 105 milyon çıkmış 8 aralık cevap verecek hoca bakalım ne diyecek Rabbim eşlerimize şifa versin inşaallah. Bu ayda adet oldum valla ne zaman gelecek bu sıpalar anlamadım:)

Back
X