Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Merhaba hayirlj olsun cok sevindim.bizim de buun randevumuz var kaan hocayla.sizin sperm sayisi kacti peki? Tek problem dna hasari miydi
sperm sayımızda düşük tü 5 milyan çıkardı bir sonrakinde 12 milyon bir sonrakinde 5-6 motil hatta tüp bebekte 3-4 motil o da morfolojisiş bozuk onlartla tüp bebek yapmaya çalışmışlar sperm sayısı şuan 198 milyon toplam 1 ml de40 küsür milyon çok farketti bizde tedavi

Canım bizde sperm dna hasar testi yaptırdık sonuç bekliyoz acaba kaan hoca eşinizden hangi testleri istedi bide hangi beslenme tavsiye etti bizde sonuca göre gidecez bilgi verirsen iyi olur
spermde oksidadif strese baktı bizim canım değeri %34 çıktı 3 ay sonra değer %7,94 e kadar düştü

Bizde ilk tansel beye gittik snra nedense dvm etmek istemedk dna hasarını mutlaka bahcecide yaptrn dedi fyt olrk da pahalı bu arada. Kaan hoca tüp bebegi suan düşünmeyin dedi 2 aylık tedaviden snra hasar düşüyrmıs genelde ve doğal yolla 6 ay deneyin yeni evli gbi sıfırdan baslayacaksnz dedi. Snrasnda tüp bebk düşünün dedi. O yuzdn erteledık sene sonuna dgru tüp bebek düşünürüz ztn dındrlmus yok olsada hasarlı olacaktı belkıde. Guvenc beyden memnundm belki yine orası olur belkı teknolojısı daha iyi bir yer varsa oralarıda arastırırm. Bnce sende acele etme tüp bebek için yasın kaç rezervin ne durumda bilmyrm ama dogal yolla hamıle kalan olmus hasar düzelince inş bizimde yüzümüz güler

Canim benim yas 31 rezerv iyi zaten bizde en az 6 ay dusunmuyoruz tup bebek kaan beyin istedigi testleri tansel bey istemedi mi ki

Canim benim yas 31 rezerv iyi zaten bizde en az 6 ay dusunmuyoruz tup bebek kaan beyin istedigi testleri tansel bey istemedi mi ki
Tansel bey dna hasar testi , varikosel dobler (yanı testis emarıymıs), lh fsh testestorın testi istedi. Kaan hoca kan testi ve emar istemedi bizde sperm sayısında sıkıntı yok muayende de brsy cıkmadı o yuzdn hormon bozuklugu düşünmedi demekki

canım evet beslenme önerilerine uyduk aynı zamanda telefonlarımızı tuşlu telefon olarak değiştirdik dokunmatik olanları rafa kaldırdık akşam yatarken yanımıza telefon koymadık bakşa bir oda da bıraktık bol bol nohut tükettik yeşillik tükettik eşim ilaçlarını hep düzenli kullandı inşallah rabbim sizlerede nasip etsin
Darısı bizlere cnm. Bizde simdiden beslenmeye dikkat etmeye basladık daha test yaptrıp tedaviyr baslamadk ama. Test sonuvu cıkıp hoca geri dönene kdr 1 ay gececek en azndan beslenmeye dikkt ederk baslayalım dedık. Bnm eşim gece 2-3 ten önce uyumuyor bu düzensizlktr spermde etkili diye okumustm ama laf dinletemyrm. Sizin nasıldı uyku düzeni?

Darısı bizlere cnm. Bizde simdiden beslenmeye dikkat etmeye basladık daha test yaptrıp tedaviyr baslamadk ama. Test sonuvu cıkıp hoca geri dönene kdr 1 ay gececek en azndan beslenmeye dikkt ederk baslayalım dedık. Bnm eşim gece 2-3 ten önce uyumuyor bu düzensizlktr spermde etkili diye okumustm ama laf dinletemyrm. Sizin nasıldı uyku düzeni?
benim eşimin iş yeri çok yorucu o yüzden erkenden uyurdu hep çok nadir otururdu o saatlere kadar ki ikimizde çalıştığımız için o saatlere kadar ayakta kalan olmaz bizde ama uyku düzeninize dikkat edin kaan hocanın sitesinden çıktı aldım ben bildiğin ders çalışır gibi onlara çalıştım eşim gülüyordu bana ama demekki işe yaradı birde son ay birsey denedim 20 gün kadar ama düzenli kullanmadık bitkisel bir karışım yine burada bulmuştum o karısımıun formülünü bu arada eşim sigarayı bırakmaya çalıştı sigaralı ortamlarda bulunmamaya çalıştı onada dikkat edin

inşallah darısı sizlere oldun benim adet günüm daha bu gün biz biraz erken öğrendik erken gebelik testi ile inşallah bir aksilik olmadan keseyide görebilirizx şuan onun stresini yaşıyorum

benim eşimin iş yeri çok yorucu o yüzden erkenden uyurdu hep çok nadir otururdu o saatlere kadar ki ikimizde çalıştığımız için o saatlere kadar ayakta kalan olmaz bizde ama uyku düzeninize dikkat edin kaan hocanın sitesinden çıktı aldım ben bildiğin ders çalışır gibi onlara çalıştım eşim gülüyordu bana ama demekki işe yaradı birde son ay birsey denedim 20 gün kadar ama düzenli kullanmadık bitkisel bir karışım yine burada bulmuştum o karısımıun formülünü bu arada eşim sigarayı bırakmaya çalıştı sigaralı ortamlarda bulunmamaya çalıştı onada dikkat edin

Canim gebeligin hayirli olsun bitkisel karisim formulu nedir bizimlede paylasabilir misin

Tansel bey dna hasar testi , varikosel dobler (yanı testis emarıymıs), lh fsh testestorın testi istedi. Kaan hoca kan testi ve emar istemedi bizde sperm sayısında sıkıntı yok muayende de brsy cıkmadı o yuzdn hormon bozuklugu düşünmedi demekki

Canim cok sagol bilgilerin icin benim şimdi kafam cok karisik tansel beyib dediklerini yapamayıp kaan hocanın dediklerini yaparsak daha sonra tup bebege gidip tansel beye ihtiyacimiz olur mu acaba adam beni dinlemediniz falan dermi diye cekiniyorum cunku biz 2.denemeyide bahcecide yaptircaz kafamda deli sorular

bende siteyi iyice bir gözden geçireyim cnm. bende herseye harfiyen uymaya razıyım ama erkeklere laf anlatmak biraz zor oluyor. bnm eşiminde elinden telefon düşmez, sigara kola fln sürekli içerdi uykusu düzensiz. yani dna hasarı çıkarsa şaşırmam. şimdi sigara ve kolayı bıraktı ama diğerlerine bir çözüm bulamadık. inş beni yormadan dikkat eder:)
sende bebegının kesesını ve kalp atımını duyarsın inş , bizlere umut oldun dualarımız senınle

Canim cok sagol bilgilerin icin benim şimdi kafam cok karisik tansel beyib dediklerini yapamayıp kaan hocanın dediklerini yaparsak daha sonra tup bebege gidip tansel beye ihtiyacimiz olur mu acaba adam beni dinlemediniz falan dermi diye cekiniyorum cunku biz 2.denemeyide bahcecide yaptircaz kafamda deli sorular
şimdi tansel beyle devam etmedğim için sonuclar cıktıgında tedavı önerecekmıydı yoksa yıne tüp bebege mı gecelım diyecekti bilmiyorum. testlerini yaptırdıktn snra fikrini alabilirsin. kaan hocayada mail atarsın bu arada , kaan hocada 15 gune ancak dönüyor. ztn randevu almak istesen 3 ay sonrasına veriyorlar. bahceci tüp bebek merkezi oldgu için yuksek ihtimal 2 aya fln tüp bebegee gecelım diyeckler. dna hasarı için beslenme ve ılac takvıyelı programı her doktor vermiyo sanırım. sana bi vitamın verip yollayabılırler kaan hoca bu alanda baya calışma yapıyor anladgm kadarıyla.

Beslenme kizmi var zaten kaan hocanin sitesinden ulasabilirsin
Emodex ve gun asiri klomen kullandi eşim

bende siteyi iyice bir gözden geçireyim cnm. bende herseye harfiyen uymaya razıyım ama erkeklere laf anlatmak biraz zor oluyor. bnm eşiminde elinden telefon düşmez, sigara kola fln sürekli içerdi uykusu düzensiz. yani dna hasarı çıkarsa şaşırmam. şimdi sigara ve kolayı bıraktı ama diğerlerine bir çözüm bulamadık. inş beni yormadan dikkat eder:)
sende bebegının kesesını ve kalp atımını duyarsın inş , bizlere umut oldun dualarımız senınle
Allah razi olsun bende ogrendigim gunden beri tum bebek isteyenlere dua ediyorum rabbim kimsenin umutlarini tuketmesin bu arada esim neredeyse hic kola içmedi ayran ve salgam disinda cok kahvede icirmedim ben ihlamur ictik bol bol birse ben bu ay kendim kullansim onu hayit tohumu birde 3 bitkiyi karistirdim aslanpencesi civanpercemi bir bitki daha vardi hatirladim cobancantasi onlarida ayrica ictim

Allah razi olsun bende ogrendigim gunden beri tum bebek isteyenlere dua ediyorum rabbim kimsenin umutlarini tuketmesin bu arada esim neredeyse hic kola içmedi ayran ve salgam disinda cok kahvede icirmedim ben ihlamur ictik bol bol birse ben bu ay kendim kullansim onu hayit tohumu birde 3 bitkiyi karistirdim aslanpencesi civanpercemi bir bitki daha vardi hatirladim cobancantasi onlarida ayrica ictim
Baya kombine tedavi olmus ikinizde bakıma girmişssinz ne guzel;) bnde kendimede yatırım yapayım aynı zmnda tüp bebek ilaçlarının verdigi zararı azaltırım blki adetler bile normalden farklı cnku. kullandgnz karısımı da yazarsan biZde yaptırırz blki cnm. Heyecanla beklıyrm iki üç ay gecsin tedavi bitince bakalım gebelık olusacakmı;)

Bu gun tekrar kan verdim az once sonucum cikti 4e katlayarak yukseliyor cok sukur insallah sizede hem doktorun hemde ilaclarin faydasi olur karisimi ben kullanmadim esim kullandi onu ilik sute kattim sabah aksam ac icti

Bende 15 temmuzda tup bebekteydim hic unutamam o zamani cok kotuydu ve ben cok stresliydim o ilaclar bana kilo olarak döndü

Back
X