kızlar osman hoca sadece tüp bebek ile ilgili konularla mı ilgileniyor.
ve kendisinin muayenehanesi nerde
burda anladığım kadarıyla bursa a.r.t de duruyormuş orası sadece tüp bebek merkezimi:44:
merhaba
osman hocam bursa art ta.bende bu ay başladım hayırlısı ile.osman hocadan önce bi sürü doktora gittim ve vakit kaybettim.kendisi çok ilgili çok bilgili bir insan.ben kendisinden ii elektrik aldım.ne sorarsanda cevaplıyor saolsun.
bende çok dr gittim osman beyden önce canım ama başka dr tavsiyesi üzerine bende bu ay osman beye gittim senin çocuk olmamasının sebebi ne benim kistlerim var yumurtalıkta ve 3 ay bana zoladex iğne verdi ayda birkez kullanıcam artık hayırlısı olsun hepimiz için inşallah dr ücret konusunda görüştünmü ne kadar acaba ben sormadım
Osman Hocaya öyle bir minnet borcum var ki onunla ilgili yazılan herhangi bir başlığa cevap yazmadan geçemiyorum.. maddi manevi ona olan borcumu ödemeyemem bana ayırdığı zamanın hakkını veremem.. bugün 17 haftalık hamileyim Rabbim şifamı onun elinden gönderdi. kendisine bir kez muayene olmadan karar vermeyin derim.
Osman Hocaya öyle bir minnet borcum var ki onunla ilgili yazılan herhangi bir başlığa cevap yazmadan geçemiyorum.. maddi manevi ona olan borcumu ödemeyemem bana ayırdığı zamanın hakkını veremem.. bugün 17 haftalık hamileyim Rabbim şifamı onun elinden gönderdi. kendisine bir kez muayene olmadan karar vermeyin derim.
canım benim tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah osman hocadan biraz bahsedebilirmisin.senin sorunun neydi?bende bu ay ilk defa gittim osman hocaya çok bilgili birine benziyor.bana zoladex iğne verdi 3 ay kullanıcam sonrada tüp bebek tedavisine başlarız dedi biraz pahalı geldi muayene ücreti ama napalım olsun.ben iki defa acıbadem şahin zeteroğlunda tüp bebek denedim ama olmadı.yumurtalar gelişmedi tedavilerim iptal oldu.artık hem maddi hem manevi inan çok yıprandım.birde merak ettiğim osman hoca ilaçlar için rapor çıkarttırıyormu,raporla alınabilirmi.
Merhaba canım çok sağol darısı tez zamanda başına inşallah.. Osman Hocanın ilk bakışta muayene ücreti pahalı gibi gözükyor ama sonuç alamdaığın bir sürü tedavide daha çok para harcamış oluyorsun sonuçta..
benim sorunumu sormuşsun o kadar çoktu ki.. benim reverzim çok az biliyor musun bilmem rezervi gösteren amh diye bir değer var benimki 0,12 çıktı ki menapoz sonrası bir değer, ayrıca çikolata kistim var, tedaviye başlamadan önce myomum ve rahmimde yapışıklıklar vardı.. tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimde morfoloji ve hareketlilik çok çok azdı.. ilk denememizden önce osman hoca açıkça hiç yumurtan gelişmeyebilir dedi ama az da olsa yumurtam gelişti maalesef tutunmadı. 2 ay sonra bir daha deneyelim demiştik ama o kadar çok aksilik oldu ki yeniden myom, yapışıklık, kistler vs. derken aylar geçti kaç kez histereskopi olduğumu bilmiyorum sonra martta ve nisanda 2 kez iğnelere başladım ama hiç yumurtam gelişmedi tedaviler iptal oldu, biz de protokol değişikliğine gittik ama hocanın nasıl inatlaştığını bir görseydin şaşırırdın her seferinde gidiyorum yok büyümemiş tamam bırakalım desin diye beklerken 3 gün sonra gel 5 gün sonra gel devam etti.. tam 23 gün ilaç kullandım kaç kere kontrole gittim bilmiyorum normalde biliyorsun kısa protokolde 11-12 gün ilaç kullanılıyor.. en sonunda yumurtalarım büyüdü ben devam ederiz diye düşünürken hoca tamam şimdi kendi ahline bırakalım adet olunca gel baştan başlarız dedi.. şaka gibi :)) ama varmış bir bildiği bir daha adet olmadım, kendiliğimden hamile kalıverdim..pahalılık meselesine gelince bu geçen 6 aylık sürede hiç muayene ücreti ödemedim tedaviye ilk başladığımda ve gebe olduğumu öğrenince verdim sadece.. ayırca sanırım 6 kez yaptığı histereskopilerden okadar az ücret aldı ki başka yerde 3 kere ancak yaptırırdım..
raporu sormuşsun benim durumum rapor için uygun değil hiç sormadım bile.. tüp bebek için rapor çıkartıyor mu bilmiyorum ama bir arkadaşıma çok farklı bir tedavi uyguluyor tek bir iğnesi 700 tl civarında ona üniversiteden rapor çıkarttırıp ücretsiz almasını sağladı yani konuşmak lazım eğer yapabileceği birşeyse yapar sanırım. ama fakülteden ayrıldığı için biraz zor olabilir..
şimdiden kolaylıklar diliyorum Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın canım..
bu arada gebelik takibimi de osman hoca yapıyor hala çok çok memnunum kısmetse doğumumu da o yaptıracak..
canım benim ya ne kadar çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın ve hayırlısıyla kucağına alırsın.allah bu yolda emek verenlerin yüzünü güldürsün inşallah.bendede kist var hem sağ hemde solda ameliyatta olmuştum kistler yüzünden.ama yine tekrarladılar.kadın has.dr um beni ilk başta acıbadem şahin zeteroğluna göndermişti ama orada iki kez tüp tedavisi gördüm ancak ikisindede yumurtalarım gelişmedi.tedavilerim iptal olmuştu çok üzülmüştüm.şimdi aynı dr um osman hocaya gönderdi ben pozitif elektrik aldım osman hocadan dediğim gibi bana 3 aylık üğne verdi 560tl iğneler beni üniversiteye gönderdi ilaçlar için rapor çıkarttı ve hiç ücret ödemeden aldım allah razı olsun.3 ay sonra gel dedi kontrol edicek ve tedaviye başlıycam uygun görürse.benimde ç.kisti var.senin yumurtaların neden gelişmedi dr sebep olarak ne dedi?birde canım histeroskopi nasıl yapılıyor ameliyat gibimi osman hoca histeroskopiye ne kadar ücret aldı ve nerde yaptı. canım kusura bakma soru sorduğum için sende bu yolda emek vermişsin umarım beni anlarsın:)
merhaba arkadaşlar bende osman hocanın hastasıyım. çikolata kistim ve miyomum vardı.osman hoca jimer hastanesinde ameliyatımı yaptı. gerçekten çok çok iyi bir doktor . ameliyattan sonra kendimi çok çabuk toparladım . şimdi gebelik için uğraşıyoruz. osman hoca doğumları hangi hastanelerde yapıyor ve ücreti ne kadar ?bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum....
merhaba arkadaşlar osman bey tüp bebek tedavisinde yumurta takibi e2 hormon değeri takiplerini nerede yapıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?