Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

merhaba ebru bende yarın gidiyorum osman beye benim fhs yüksek çıkıyor canım inşl osman bey yumurtalarımın oluşmasına yardım eder ve annelik duygusunu yaşarım okadar çok istiyorumki.rabbim inşl herkeze bu duyguyu yaşatır.canım senin yumurtaların iyi olmuş inşl yumurtadn sana tutunur ve yavruna kavuşursun.

kızlar merhaba benim dün yumurtalarım toplandı osman hoca topladı 11 tane toplanmış 7tanesi iyi durumdaymış bugun yine arıcam kaçtanesi döllendiği öğrenicem inşallah busefer yüzümüz güler...

Merhaba ben dÜn gıttım osman beye malesef sÖyledıklerı cok moralımı bozdu dÜnden berı kendımde degılım fhs degerlerım yÜksek oldugu ıÇın 1 yumurtam oldugunu sÖyledı ve buda ya tuta ya tutmaz dedı bukadar masrafa degermı ama yınede demenkte fayda var dedı ve100%10 Şansımın oldugunu sÖyledı Çok kÖtÜyÜmm ne yapacagımı bılmıyorumm.eŞım ıÇın cok ÜzÜlÜyorum benım yÜzÜmden oda babalık duygusunu tadamayacak.

canım bence o bir yumurtayı değerlendirmelisin...zaten yasa gereği tek embriyo transferi oluyor......tek embriyoylada bir çok kişi hamile kaldı.......bu kadarda ümitsiz olma......kendini toparla ve son kararı sen ver......

Canım ; üzülme sakın hiç belli olmaz, bir yumurta ile hamile kalan bir sürü kadın var.
Sen ilaç tedavisine başlamadım herhalde belki ilaçlarla büyüyen başka yumurta olur bellimi olur. FSH değerimi düşürücek tedavi yokmu acaba , ümidini kaybetme herşey yoluna girer .Eşin içinde kendini şuçlu hissetme bu senin elinde olan bir şey değil kısmet herşeyde hayır vardır de .Şansını dene en azından denedim dersin . Benin 8 embriyomdan birini transfer ettiler tutup tutmayacağı belli değil. ? On tane olanın tutmazda senin bir tane tutu verir. Moralini yüksek tutki herşey iyi gitsin.:1rolleyes:

kızlar merhaba benim dün yumurtalarım toplandı osman hoca topladı 11 tane toplanmış 7tanesi iyi durumdaymış bugun yine arıcam kaçtanesi döllendiği öğrenicem inşallah busefer yüzümüz güler...

İnşallah hayırlısı olur. Bende tahlil günümü bekliyorum .Az kaldı Salı günü sonucu alınca Osman Hocayı arıcam , Benim 8 tanesi döllenmişti.Bir embriyo 5.gün transfer edildi. Sana bol şans dilerim.

saol canım teşekkür ederim yarın transferim var inşallah sende iyi sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bugece nasıl geçicek bilmiyorum hem heycan hem kokru var inşallah güzel haberler alırız gelişmelrden haber ver canım olurmu...

Canım, benim tahlil günüme daha 2 gün var ama kanamam başladı. Büyük ihtimalle negatif sonuç alıcam , inşallah seninki olumlu olur. Sonucunu bekliyorum.mutlaka yaz.Bol Şanslar.

Canım, benim tahlil günüme daha 2 gün var ama kanamam başladı. Büyük ihtimalle negatif sonuç alıcam , inşallah seninki olumlu olur. Sonucunu bekliyorum.mutlaka yaz.Bol Şanslar.

belli olmaz canım yaa inşallah yerleşme kanamasıdır bende çok korkuyorum belim çok arıyor adet olucak gibi hakkımızda hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

belli olmaz canım yaa inşallah yerleşme kanamasıdır bende çok korkuyorum belim çok arıyor adet olucak gibi hakkımızda hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım iyi dileklerin için sağol , ama ben bügün kan testi yaptırdım 5.80 çıktı Osman Hoca negatif dedi tutmadı şans işte kısmet değilmiş. İnşallah sen başarılı olursun. İyi haberi bekliyorum.

canım çok üzüldüm yaa elimizden bişey gelmiyor malesef hayırlısı olsun bakalım benim ne olucak çok korkuyorum dondurulmuş varmıydı senin

canım çok üzüldüm yaa elimizden bişey gelmiyor malesef hayırlısı olsun bakalım benim ne olucak çok korkuyorum dondurulmuş varmıydı senin

Sağol canım , dondurulmuş yok, 16 yumurtan vardı, 12 tane toplandı,9 tanesi iyi kalitedi, 8 tanedi döllendi. 5.gün transfer yapıldı . Ama dondurulmadı Osman hocam uygun görmediğine göre bir bildiği vardır dedik bizde . Tekrar denemeyi düşünüyorum. Yine Osman Hocaya gidicem, arkadaşlarım İstanbula git diye ısrar ediyorlar ama herşeye yeniden başlamak daha zor .Ben dotoruma güveniyorum işallah olumlu sonuç alıcaz. Senin transferinde Bursa Tüp Bebek Merkezindemi yapıldı. İşallah iyi sonuç alıcaksın pozitif sonucunu bekliyorum..

canım ben bilmiyorum ya adet olunca gel dedi ama ben sogan kürü ve aslan pecesi kürünü uygulayıp öyle gideyim diyorum önümüzdeki ay düşünüyorum ama yinede belli olmaz.

Canım , yine sen bilirsin ama bak benimde tutmadı, kısmet olmadımı olmuyor . Sakın üzülme bekli aynı zamanda deneriz. Herhalde bir iki ay sonra benide çağırı doktor. Bakalım yaşayıp görücez.Hayırısı olsun.

merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne yeni katıldım aranızda osman develioğluna tüp bebek yaptıran varmı fiyatları nasıl memnun kaldınızmı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.ağustoston sonra yaptıracağım tüp bebek..2kere aşılama yaptırdım doktor cenk aşkalliye ama tutmadı.şimdi tüp bebekte....inşallah tüp bebek olumlu sonuçlanır cvplarınızı bekliyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

uzun süreden beri kadınlar kulübünü takip ediyorum.osman bey gerçekten mükemmel bir insan.ben böyle bir doktor görmedim.onun tedavisi sonucunda 7 haftalık hamileyim.çok şükürki bu gün kalp atışlarınıda duyduk.osman beye sonsuz teşekkürler diliyorum.negatif sonuç alanlar osman beyden sakın vazgeçmeyin diyorum.

osman beye tüp bebek yaptıranlar varmı...bilgi verirmisiniz....birde tüp bebeğin fiyatlarını öğrenebilirmiyim

cnm mrb ben 3 defa osman hocayA tüp bebek yAptırdım 2si düşük oldu 3.tutmAdı 4 yıldır onun hAstAsıyım çok iyi bi doktor tavsiye ederim mutlakA fiyat içinde şunu sölim bursA tüp bebek merkezinde yapıyor şuan A.r.t de tüp bebek tedAvisi yApmıyor benim ilaçlar dahil 3500 tuttu ama ben çok fazla ilAç kullanmAdım mutlakA görüş derim inşallAh hayırlı sonuç Alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…