arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.
ebru hayırlı olsun cnm..snn sorunun neydi.....ayrıca tüp bebek fiyatlarını yazarmısın...2,de indirim varmı...tüp bebek sırasında doktora muayene ücreti ayrıyeten ödeniyormu..tahliller fyata dahilmi..biraz geniş bilgi verirsen sevinirim cnm....
kızlar osman bey şu an nerede doğum yaptırıyor .art de doğum yapılıyormu bilen var mı
merhaba ben de osman hocanın hastasıyım.doğumu artde yaptırmıyor benim bir ameliyat olmam gerekti ameliyatı pembe mavi de yaptı.. istersen acıbademde de yapıyor operasyonlarını..
merhaba bende osman beyin hastasıydım ama artk değilim. 5 haftalk gebeyim.osman bey ne zman ihtiyacın olursa ara demişti.dün gece 12 gibi kanamam başladı daha ilk gebeliğim ve 1.5 yıldır uğraşıyorum.aradım kendisini ağlayarak sordum napmam gerek diye .beni telefonda azarladı bu saatte sorumu sorulur dedi. benim tealşımı hayal bile edemezsiniz o an .belki geç bii saat ama açmasaydı ya da ben hastalarım için herzaman hazırım ihtiyaç anında mutlaka ara deyip güven vermeseydi daha ilk arayışımdı ve ihtiyacım vardı.artık tek doktor kalsa yine gitmem.her muayneende 250 tl almayı biliyo.kesinlikle gitmem artık
selam arkadaşlar.şu an ne yazacağımı bilmiyorum.2. tüp bebek denemem cumartesi pozitif sonuçlandı.o yüzden çok mutluyum.osman hocama gelince o çok muhteşem bir insan.onun üstüne doktor tanımıyorum.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?