Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

ilkkad slm.....bende seni merak ediyordum........maşallah 17 yumoş çok güzel..........bende sana birşey sorayım.......tedavi sürecinde muayeneye gittiğin günlerde kan testi yaptırdım sana? ikincisi bursa tüp bebek merkezindemi yapıyor yumurta toplama işini?........narkoz içinde hiç korkma....inşallah yarın herşey yolunda gider..........bizleri habersiz bırakma.......

bende evliliğimin 2-3-4yıllarında gittim osman bey e.beni çok oyaladığı kanısındayım.2 deneme yaptım ve kendi merkezine yönlendirdi beni.yani amerikan hastanesine.o kadar kötü bi tecrubeydi ki anlatamam şöyle ki:yumurta takibimi kendisini yaptı (diğer tedavilerde 30 yumurta toplanan ben den sadece 6 yumurta topladı)opu ve tansfer amerikan da oldu.orda yüzümüze bile bakmadılar. hatta bi hn.vardı amerikanda sevgi mi seval mi o organize ediyordu opu ya girecek olanları.kendimi bi mal gibi hissettim.sen yat,sen geç ameliyathaneye.ben o emriyoların bile benim olduguna emin deildim.belkide hayırlısı budur.
daha sonra kromozom analizi yaptırdık eşimin 13 ve 14 kromozomlarında trans.probl.çıktı.osman hoca bu tedaviye maddi manevi bizi yormadan önce yaptırabilirdi.ii bir dr.olsaydı yaptırırdı die düşünüyorum.neyse vazgeçtim osman hocadan.
4.denememi kasım 15 de gen-art da denedim kısmet olmadı.yaş geldi 28 ama kısmet te yokmuş.dr.ların tek istegi para para para.....bu beni çok üzüyor ne yazık kı onlara mecburum...ne acı....

Merhaba, yaşadıklarına üzüldüm gerçekten. Ama galiba farklı Osman hocadan bahsediyorsun. Osman Develioğlu, Uluda Ünv. Hocasıdır ve Bursa A.R.T de çalışmaktadır.
Belki ben yanlış anlamışımdır, ama düzeltmek istedim.
Sen İst.da yaptırdın herhalde değil mi?

evet yaşadıkların üzücü........alman hastanesi istanbulda değilmi......osman bey opu ve transferi bursa tüp bebek merkezinde yapıyor.......kendi muayenehaneside ART .........o kromozom analizlerinide maalesf 2 yada 3 deneme olmadan hiç bir dr. yaptırmıyor........bende bunu anlamış değilim ama .....tıp bunu öeneriyormuş....benim dr. um böyle söyledi......... inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.........

Bende Osman hocanın hastasıyım çok memnunum, Şuan tüp bebek tedavisine başladım lucrin'le, inşallah hayırlısı artık.İLKAD bana yumurta toplama işleminden sonra yazarmısın,bende çok heyecanlanıyorum, özellikle narkoz almaktan çok korkuyorum.İnşallah hayırlısı olur senin içinde.

inşallah hayırlısıyla bebeğim kucağımda dediğin günleride görürüz canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.bende osman hocayı araştırıyorum.bana şu anda tam olarak merkez olarak nerede tedavi gördüğünü ve ortalama maliyetini yazabilir misin? birde memnun musun diye soracaktım ki zaten çok memnunum demişsin şimdi farkettim:kedi:

Amin, çok sağolasın, art de (fatih sultan mehmet bulvarında, acıbadem geçtikten sonra) ortalama hoca bana 4- 4,5 civarında dedi ilaçlarla birlikte.Ben gerçekten iyi bi dr. olduğunu düşünüyorum, sanada tavsiye ederim

sağol canım.aklımın bir köşesinde zaten osman hoca. birde opu ve transferide yine aynı merkezde mi yapıyor?

artık birkaç gün sonra öğrenirsin canım.ben o zamanda bulur seni sorarım buralarda olursanolumunekankayizsmile

slm bluesuu dün trnaferin oldu.4yumurta transfer edildi.şimdi dinleniyorum.sorularına gelince hiç kan testi yaptırmadı hatta hormon testimi bile yeniletmedi.yumurta toplama ve transfer işini bursa tüp bebekte yapıyor.herşeyin hayırlısı artık

selam ilkkad...transferin hayırlı olsun.......inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlarada 9 ay hiç bırakmazlar........güzel haberini burdan bekliyor olucam....

slm İLKAD yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bana yazarmısın,bende tüp bebek tedavisindeyim çok heyecanlıyım, özellikle narkoz almaktan çok korkuyorum.Tamamen bayıltıyormu? İnşallah hayırlısı olur senin içinde.

merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yine döndüm buralar geçen yıl yaptığım düşükten sonra hiç yazmamıştım buralara şimdi sormak istediğim şeyler var art tüp bebek merkezine giden varmı ücret nekdar başarı şansları ne kadar bunları bilmek istiyorum bende 1 sene öncesine kadar osman hocanın hastsıydım şimdi yine onlamı devam etsem yoksa değiştirsemmi karasızım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba sinem 8484, ben art tüp bebek merkezine gidiyorum, osman hocanın hastasıyım,(ayrıca dün tüp bebek transferim oldu) ben osman hocaya güveniyorum 1,5 yıldır osman hocanın hastasıyım.şuan muayene ücreti 250 başarı şansına gelince o biraz şans güzelim, Allahın dediği oluyor.

kızlar yarın osman hocayla görüşmeye gidicez 3. tüp bebek tedavimize start vermiş olucaz böylece ama bi yandan heycan bi yandan aynı korkular var inşallah herşey güzel olur hepimiz için

kızlar bende osman hocanın hastasıyım,bu aralar kimse girmiyo sanırım buraya bişiler sorcaktım bilgi almak için benimde 1. tüp bebek tutmadı. cok zor yha bu işlerle ugrasmak allah herkese yardım etsin

arkadaşlar osman bey uterus septus ameliyatı konusunda nasıl..böyle bir operasyon geçireniz varmı*? yani rahim problemi olup tedavisini yaptıran varmı?bunu öğrenmek beni rahatlatacak.....histeroskopisi nasıl yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…