osman beymi bütün tüp bebek hastalarına kullandırıyor.........benim dr.um bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kimseye şeker ilacı vermedi.......dr.una sorduktan sonra benide haberdar edersen sevinirim.......
sen tedaviye başladın mı canım? orada olmasına karar verdin mi en azından? ben daha 3-4 ay denemeyi düşünmüyorum ama merkezleri araştırıyorum işte.maliyette iyiymiş aslında dur bakalım ben bu hocayı biraz daha takip edeyimopuyorumnanaktanlansor selam......osman hoca ART diye bir merkezde.....yani kendi merkezi........takipleri,kontrolleri orda yapıyor,opu ve transferi bursa tüp bebek merkezinde yapıyor........yakın zamandada tüp bebek ruhsatını alıncada ART deki kendi merkezinde yapacakmış.......tüp bebek maliyetini bize ilaçlar dahil,ilaçları kendi verecekti 5000 tl. demişti........
yok canım yaaa.....başlamadım..... benim 4.cü deneme olucak.....denemeden öncede dr.histereskopi istedi......onun ücretide 2500 tl.......şu anda kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum.......... ben 2 ay osman hocayada gittim.....sonra onun yaptırdığı testlerin sonuçlarını kendi dr.umada götürdüm.....kendi dr.umda devam etmeye karar vermiştim ama ....bilemiyorum bazende düşüncem değişiyor osman hocaya devam edeyim diyorum.......
lansor....senin kaçıncı denemen olucak.......
aslında işini çok titizlikle ve dikkatle yapan bir dr......
niki.....yavrularını ALLAH bağışlasın......hayırlı,uzun ,ömürler versin.......senin ilk denemedemi tuttu......
bende merak ediyorum bunu bluesuuŞenizniki.......birşey sorucam canım sana......bursa tüp bebek merkezindeki ortam nasıl güzelmi......
niki.......birşey sorucam canım sana......bursa tüp bebek merkezindeki ortam nasıl güzelmi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?