Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

teşekkürler niki verdiğin umut verici bilgiler içinopuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim.........zemuszemus

iyilik be canım ne olsun işte.araştırıyorum merkezleri.gerçi önce histereskopi var ama.....
sen olmuştun değil mi canım? nasıl oluyor bu histereskopi?????

yaaa...evet canım...araştıra,araştıra,bakalım sonumuz ne olacak.........ben histereskopi olmadım...4.cü denemeden önce dr.lar yapalım dediler.........ama korkulacak birşey değildir herhalde....sonuçta narkozu alıcaz,işlem olucak.......kaç kez narkoz almış insanız değilmi....ben önceden iğne bile vurdurmaya korkan insandım.....ama hepsine alıştık....

merhaba arkadaslar ben ofis histeroskopi oldum . rahim filmine girmedim daha dogrusu korkudan giremedim , bir arkadasım cekildii cok kötü olmustuu. buyüzden korku girdi içime , sonra bana tüp bebk dosyası acılınca doktorda zaten muanede biraz korkkak oldugumu anlayınca zaten yüp bebk yaptıracaklara histeroskopi yapıyoruz sanada ondan yapalım dedi. bende tamam iyi olur dedim. anestezi için kan , röntgen , kalp grafisi felan cektirdim tabi buseferde anestesi için bir korku girdi içime , bu dedigim arkadasla beraber gittik ondann bizden hatta imza almıslardı iyice korktum , arkadasta korktuu imzadan dolayı birsy olur die.soonra sıra baa geldi ameliyat elbisesi filn giyip çekilecegim yere götürüldüm hiç korkmayın arkadaslae bence normal ultrason gibi bunda kamerayla bakıyorlar ben anestezi almadan cekildim korkulacak birsey yok ben bile dayandımmm... sıkısık olarak cekiliyor zaten agrı olmasın die gece ve sabah rahmin genişlemesi için hap emiliyor

öyle gerçekten canım.bende hep korkardım iğne vurulmaktan eşimde sağlıkçıydı önceden benim hep iğnelerimi ona yaptırırdım sonra baktım heran yanımda olamıyor başladım kendi kendime yapmaya iğnelerimi kartal araştırma hastanesinde k.doğumcu bir tanıdığımız var ben orada yaptırmayı düşünüyorum histereskopimi ama daha var zamanı..... bakalım zaman neyi gösterecek

benim iki dr.da histereskopiyi tedaviye başlamadan önceki ay yaparız dediler........ben tüp bebeği yaptıracağım dr.a yapyıracağım histereskopiyi........maliyeti yüksek ama .....kendi dr.um yapsın istedim..........rahimin içini sonuçta o görsün......hakkımızda hayırlısı canım....

bluesuu, lansor, ikinize de bol şans. Moralinizi bozmayın.Gelişmeleri merakla bekliyorum.Ben sizin adınıza ümitliyim.Gerçekten.

arkadaşlar merhaba:)osman hoca doğumları jimerdemi yaptırıyor hala?hastaneye gelmesi için ek ücret talep ediyormu?birde sadece tüp bebek isteyenleremi bakıyor?bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Merhaba,
Doğum ücretleri ile ilgili bilgim yok malesef, ama riskli gebelikleri de takip ediyor.
Ben tüp bebek hastası değilim, normal hamile kaldım, ancak öncesinde gebelik kayıplarım olduğu için şu an Osman hoca ya gidiyorum.

kardelenk doğumu nerde yaptırdığını falan söyledimi sana memnunmusun osman hocadan?

Canım bu konulara daha hiç girmedim, sormadım yani.
Daha 4 aylık hamileyim. Çok memnunum, öncesinde farklı dr.lara gittiğim için aradaki farkı çok net görebiliyorum benim açımdan. Kesinlikle tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım ben 2 ay sonra düşünüyorum inş. hamiş kalmayı:)ama öncesinde bi kontrol olmak istiyorum jimerde jale hanımla osman hoca arasında kaldım.daha önce dorukta fatma hanıma gittim ama bi daha gitmem onakan pıhtılaşması şüphesi var içimde gerçi ilk bebeğimdi ama olsun kontrollerimi tam yaptırmak istiyorum canı.çok teşekkür ederim:)

mrb bebğini kaybettin galiba. ben d e47 gün önce oğlumu kaybettişm aniden plesanta ayrılması ben d ilerde iyi bi doktora gitmek istiorum. ehr türlü kontrol yapılsın istiyorum.sen nasıl doğum yaptın.kaçıncı haftada kaybettin.

canım ben 2.5 aylık bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum temmuzda.arkadaşım 3 düşük yaptı kan pıhtılaşmasından sonra osman beye gitti bende burdan araştırıyorum çok ii diyo herkes sanırım ona gidicem bende...bu arada seni diğer topikte görmüştüm canım çok üzülmüştüm allah sabır versin hayatım ama ben inanıyorum hepimiz güzel haberler vericez birbirimize burdan:)

uzun bir aradan sonra merhabalar.yarın sabah yumurtalarımı toplayacak hocam.çok heyecanlıyım.17 tane yumoşum var.ilk kez narkoz alacağım için biraz korkuyorum.haa unutmadan glukofeni sordum osman beye senin ihtiyacın yok onu kisti olanlar kullanıyo dedi.bi şey sorucam transferden sonra osman bey vitamin vs... ilaç veriyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…