Tüp Bebek Merkezleri Prof.dr.Ümit Özekici'nin hastasi olanlar burada buluşalim

Teşekür ederim bende sizin düşündüğünğz gibi düşünüyorum.Allah razı olsun sizden her zaman yanımda hissediyorum sizi.

cümlemizden canım eğer biraz faydam olduysa ne mutlu bana.hepimiz bu yoldayız ancak bir birimizi biz anlarız allaha emanet olun inşallah güzel haberlerinizide paylaşırsınız

canım ben ameliyatımı oldum nisanda adet olmamı bekliyorum tekrar başlamak için inşallah bu sefer olur sizinde benimde .

Hayırlısı olsun. İnşallah allahım ikimizin ve tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü güldürür. Bende bugün adet oldum. Ve yarın ümit hocaya muaneye gideceğim.İnş hayırlı habere doğru lk adımı atacağım. Benim için dua temeyi unutma.Biraz önce nanne olmk için can atıyorum. Yarın olmazsa ertesin yine haber verrm. Ne zaman yapılacağını.

slm ben az önce eve geldim ümit hocanın yanındaydım. Tüp bebeık için gün almaya gitmiştim bana bir iğne vermişti koldan yapmışlardı onun işe yaradığını söyledi bir tane hap yazdı. Onu yutmamaı söyledi. (birkaçtane)daha sonra hafataya çarşamba muaneye gelmemi söyledi.Ondan sonra tüp bebek günü belirleyelim dedi. İnşallah b kez olumlu sonuç alırım.Dualaarınızı bekiliyorum. Ve önerilerinizi.

canım hayırlı uğurlu olsun allah emeğini boş bırakmasın ve tüm anne olmak isteyenlerin.. bu yol sabır yolu elimizden ne geliyorsa yapıyoruz gerisi allaha kaldı.

canım hayırlı uğurlu olsun allah emeğini boş bırakmasın ve tüm anne olmak isteyenlerin.. bu yol sabır yolu elimizden ne geliyorsa yapıyoruz gerisi allaha kaldı.

haklısın. Elimden geleni yapıyorum dualarımı eksik etmiyorum rabbim hem benim hemde tüm bebek isteyen annelerin myüzünü güldürsün. Sen ne yaptın canım oldumu adetin. Ne zamn gideceksen doktora?

haklısın. Elimden geleni yapıyorum dualarımı eksik etmiyorum rabbim hem benim hemde tüm bebek isteyen annelerin myüzünü güldürsün. Sen ne yaptın canım oldumu adetin. Ne zamn gideceksen doktora?

ayın 10 dan sonra adetim herhalde başlanır bakalım. ben başlarsam yazarım sizde yazın. allaha emanet olun.

slm ne yaptın tedaviye başladın mı? Ben bugün tüğp bebek için gün almaya gidiyorum bana dua et. inşallah bu defa olur.

dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim evlat versin.evet ben bugün tedaviye başladım menegonla seninde dualarını bekliyorum.canım sen başladınmı inşallah ikimizde hamileyiz diye yazarız haberlerini bekliyorum.sevgiler

slm hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını duyarız. Ben çok yumurtluyormuşum yaşım nedeniyle ümit hoca onu durdurmazsak olmaz dedi. Senin bünyen kendi hamile kalmak istiyor. Dışarıdaki dönleneni değil kendi yumurtalarını döllenmeye çalışıyor dedi.Eşininde hücreleri hamile kalmana yetersiz bu yüzden tüp bebek olmalı fakat yumurtlamanı durdurmamız lazım dedi. Bunun için bana ilaç verdi ilaça yanıt vermişim ama ümt hoca biraz daha bekleyelim dedi.Pazartesi tekrar muane edecek ve tüp bebek için gün verecek büyük ihtimal perşembe yada cuma olur dedi. Hayırlısı ile anne olmak istiyorum. Rabbimin kapıları açıksa tüm anne olmak isteyenlerin dileklerini kabul etsin. İnşallah biraz önce anne oluruzz dualarım seninle sağlıcakla kal.

Merhaba arkadaşlar ben daha önce bir soru sormuştum sizlere ben ilk tüp bebek denememde narkoz alarak yapıldı bir çok kişi bu yüzden tutmadığını söyledi demiştim. Ama bu konuyu iyice araştırdım. Ümit hoca dışında 3 doktora daha sordum. Hepsinin cevabı bir ya etki oluşturmadığını söyledi. Benim durumumda olanlar varsa içleri rahat olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle...

merhaba ben yarın embriyo transferine gideceğim hepinizin dualarını bekliyorum.

ayyy canım inşallah sana tutunurlar hayırlısıyla al bebeklerini dön evine 9 ay sonrada kucağına alırsın inşallah.. bekleme süreci en zoru sabır gerekiyo günler geçmez gibi geliyo insana kendine dikkat et dualarım seninle allaha emanet ol.

çok teekür ederim canım güzel dileklerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer tutar kaç gündür yatıyorum bir lavaboya kalkıyr bir yemek yerkn doğruluyorum sırtım ağrıyor. Boynum tutuldu ama inşallah olur bu acılara değer. Sen ne yaptın cnm tedaviye devam mi ne zaman transfer olacak. Dualarında beni unutma.

canım azı bitti 8 günün kaldı güzel habere inşallah pozitifi gürürsün.benim 3 yumurta vardı 2si noldu bilmiyorum 1 yumurta kaldı salı toplanıp dondurulucak mayıs dinlenicem haziran başlıyacağım haziran sonuda büyük ihtimalle trasver olur dedi doktorum.artık hayırlısı

senin içinde hakkında hayırlısı olsun. İnşallah ikimizde biran önce anne oluruz az kaldı ama artık yatmak istemiyorum. Dün biiraz kalktım yürüdüm evin içinde ama dışarı çıkmak birz oturmak istyrm sırtım çok ağrıyor artık. Sence kaç gün yatmalıyım ve ne zaman duş almalıyım.Kendine iyi bak

canım sürekli yatmak gerekmiyo 3 gün en fazla 5 gün yat sonra evde yürü uzun otur zaten fazla yatmak iyi değil hem stres oluyo hem rahimde kan dolaşımı olmuyo.iyiki kalktın bence iyi yaptın doktorda zaten fazla yatmayın diyor.şimdi bebeklerin tutunmuştur duş al ayakta ve ılık suyla.maydanoz yeme düşüğe neden oluyomuş güzel haberler bekliyorum senden allaha emanet olun canım

çok teşekür ederim bana çok bilgi veriyor ve çok destek oluyorsun. Allah senden razı olsun ve en yakın zamanda anneliğe kavuştursun seni.Eğer bu kez bebeğim tutarsa bunda senin bilgilerininde faydası olacak. Dualarda buluşmak dileğiyle kib.

ah canım inşallah tutar eğer benim bir faydam olduysa ne mutlu bana kendine iyibak iyi beslen sımsıkı tutunurlar inşallahhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…