canım az kaldı dua ediyorum tüm isteyenlere rabbim evlat versin seninde yüzünü güldürsün mutlak haber ver bende merak ederim.
Merhaba arkadaşlar 5 dakika önce testimin sonuçunu aldım. Hamile olduğumu öğrendim. Başta sevimli69 kullanıcısı olmak üzere yanımda olan herkeze teşekür ederim. allah herkezden razı olsun rabbim isteyen herkeze nasip tetsin. Yaptıklarımı sizlerle paylaaşczğım ama şimdi çok mutluyum yazamıyorum .
canım çok sevindimmmmmmmmmmmm inan okadar dua ettimki bugün dışardaydım aklım hep sendeydi eve kendimi atar atmaz hemen girdim ayyyyyyyyy çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin değerin kaç çıktı? şimdi soruları yanıtlarsın artık, sizde ne sorun vardı? 12 günü nasıl geçirdin neler yedin? kaç emriyo konuldu? trasveri çevre hastanesindemi oldun?artık banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş:))oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy darısı bizlereeeee
Teşekür ederim canım. Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle her zaman yanındayım. Bunu unutma sen bana çok destek verdin. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsizdi bende bir sorun yoktu ama rabbim bizi güldürdü. Duaların çok büyük önemi var. evet çevre hastasınde transfer oldum.Neler yaptığımı yazdım canım oradan okursun. O dileklerinin için amin. Rabbim sanada nasip etsin.
kalbin çok güzel ayrıntılı yazmışsın rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin yüzün hep gülsün maşallahsağol canım yarın değerin katlanmış olur işallah buarada değerin yüksek çıkmış ikiz herhalde tekrar MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
Merhaba arkadaşlar ben dün gebe olduğumu öğrandim. Çok mutluyum. Umarım en kısa zamanda sizlerde istediğinize kavuşursunuz. Ben sizlerle tutması için neler yaptığımı payaşmak istiyorum. Belki sizlerden birine bir desteğiim olur. Embriyo yerleştiildiği ilk anda ben kalkmadım. Sedye ye almışlar(narkoz almıştım hatırlamıyorum) sedyeden kıpırdamadım. Bir saat sedyede yattım daha sonra eşimin yardımı ile üzerimi giydim. Hiçbir şekilde eğilmedim çorapımı ve iç çamaşırımı dahi eşim giydirdi. Ondan sonra arabamıza bindim ve koltuk iyice yatmış şekilde uzanarak evime geldim. Beş gün lavabo ihtiyaçı dışında ayağa dahi kalkmadım.(Lavabo klozet olmasına rağmen eşimin yardımı ile oturdum ve eğilmedim eşimin yardımı ile üzerimi çektim.Beş gün sonra iğnemi yaptırmaya kısa süreli gezmelere çıktım iki saat dışarda gezdim eve gelip hemen uzandım. hatta 11ci gün pikniğe bile gittim. (hareketlerim kısıtlıydı yine ayaklarımı uzattım eğiilip doğrulmadım. )Bol bol dua ettim. YASIN SURESİ’ni okudum. Tesbih çektim. Salavat getirdim. TÜM DUALARI KAPSAYAN bir dua var onu okudum. Evlat sahibi olmak için okunan AY’IN DUAsını okudum. Som zamanlarda “ vellezine jekulune rabbena heblena min ezvacina ve zürriyyatina kurrate a’yüniv vec’aina lil müttekiye imama. Bu süreyi okudum. (ben ençok bu dualar sayesinde olduğuna inanıyorum.) Kabız kalmadım bol su içtim. Çoba içtim. Yoğurt, balık, kivi, ananas gibi besinler tükettim. İğnelerimi saattimde yaptırdım. Rabbim sizlerede nasip eder inşallah.
Tüm duaları kapsayan dua; Bismillâhirrahmânirrahim
[Allâhümme inniy es'elüke min hayri mâ seeleke minhü nebiyyüke Muhammedün ve neûzü bike minşerri mesteâzeke minhü nebiyyüke Muhammedün sallellâhü aleyhi ve selleme ve entel müsteânü ve aleykel belâğu ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym.
Evlat sahibi olmak için okunacak dua; Bismillâhirrahmânirrahim
Evvel-âhir bütün hamd ü senâlar, şükürler Âlemlerin Rabbi Cenâb-ı Allah�a, nihayetsiz salât ü selam da kâinatın medar-ı iftiharı (aleyhi efdalüssalevât ve ekmelüttahiyyât) Efendimiz�in, ehl-i beytinin ve ashâb-ı güzîninin üzerine olsun!
Ya Rabbe�l-âlemîn ve ya Ekrame�l-ekramîn ve ya Erhamer�r-râhimîn! Affına sığınarak bir kez daha huzurunda içimizi dökmek, el açıp muradımızı dillendirmek istiyoruz
Bu duaları okudum arkadaşlar umarım bir faydam olur.(Yasin süresini yazmadım heryerden bulabilirsiniz diye.)
Allaha emanet olun benide dualarınızdan eksik etmeyin.
canıım iş yapmaya bence erken kendini yorma eğilme ve kollarını yukarı kaldırıp uzanma ha yemek yap dinlene dinlene sakın kendini yorma en az şu 3 ayını geçir düşük tehlikeni. son pişmanlık fayda etmez boş ver evi kirlensin ama kıymetli bebeğin önemli.tutunmaya gelince zaten canım sana tutunmuşlar şimdi sen sağlıklı beslenmeye bak bebeğin ilk aylarında ceviz fındık badem her gün 7 şer tane ye zekaları için balıkta ye haftada 3 gün direk bebeğe giden şeydir meyve bol bol ye aklıma başka bişe gelmiyo yani sağlıklı beslen allaha emanet olun çok çok dikkat et
merhaba cuma günü genel kontrol için muaneye gitmiştim muane sonrasında eve gelince aşırı derecede kanamam oldu. Hemen Ümit hocaı aradık ve hastaneye gelmemizi söyledi. Beni tekrar muane etti. Rahimde ve bebekte bir sorun olmadığını herşeyin yolunda olduğunu fakat kanamam durana kadar gözetim altında kalmamı istedi. Hastaneye yatışım yapıldı o an kanamam kesildi. serumlar iğneler yapıldı cumartesi akşamına kadar yattım. Ve sonra istiraat verip beni yolladılar. Şuan iyiyim ama bebeklerime birşey olacak diye aklım çıkıyor.
ayın 16 sında balkonda uzun oturmuş ailemle birlikte çay içiyordum. biranda kasığıma bir kıramp girdi lavaboya kadar zor yorudum. lavaboda kanamam olduğunu görünce baynimden vurulmuşa döndüm. Eşimi cağırmam ve doktoru aramamla evden çıkık hastaneye gidene kadar sancım durmak bilmedi. Muane koltuğuna çıktığımda doktorumun eline bir kan parçası geldi.(Yani birkez koklayıp, öpemediğim yavrumdüşmüştü) beni yatırdılar . diğer bebeğmin düşmemesi için hastanede aldık. Kanamm kesileli 48 saat olmuştu beni hasstaneden çıkardılar. Şimdi evimde yatıyorum. Diğer beebğim iyi, sağlık durumu güzel, kalbi atıyor ama korkuyorum ne olur bana dua edin Rabbim o bebeğimi korusun.
ayyyyy canım geçmiş olsun çok şaşırdım ve üzüldüm bian ikisini zannettim allah korusun allah bebeğine ömür versin kucağına almayı nasip etsin.aman dikkat et diyecek birşey bulamıyorum işte ikiz gebeliklerdede böyle risk taşıyo allahım sen koru diğerini allaha emanet ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?