teşekürler. Öyle ikiz gebelikler riskli oluyormuş. İnş bu yavruma birşey olmaz sürekli yatıyorum. Aklım hep karnımdakinde in sapa sağlam dünyaya getiririm. Sen ne yaptın? Başladın mı tedaviye? Ümit hocada benimle beraber transfer olanların hepsi tutmuş darısı senin başına.
inşallah canım kucağınada alırsın dünyada rıskı varsa sen ne yaparsan yap o doğar.ben daha başlamadım beklemedeyim allaha emanet olun rabbim yüzünü güldürsün.
bende sütlü kahve renginde bir akıntı oluyor ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor sizce bu normal mi?
canım akıntın eğer fitil kullanıyorsan bu normal. kasıktaki ağrıda olabilir yanlız şiddetli olmayan çünkü gebeliklerde kasık ve bel ağrır dediğim gibi şiddetliyse dikkat et allaha e.o
canım merak ettim inşallah iyisinizdir.
bende Ümit Beyin hastasıyım 2 yıldır uğraşıyordum şimdi sayesinde ikizlerime gebeyim çok mutluyum iyi bir doktordur tam bir Babadır kendisi
İnşallah bende senin gibi emeklerimin karşılığını mutlu bir şekilde alırım.Uzun uzun ömürleri olur inşallah
20 yumurtam toplandı 9 u döllendi fakat yumurtalıklarım 2cm olması gerekirken 6 cm olmuş bu nedenle transferi bu ay pas geçti ve yumurtalarım donduruldu.inşallah bir sonraki ay bebeklerime kavuşurum
Merhaba bekaf
umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.bende bu c.tesi günü ümit beyle görüşmeye gideceğim.
Neden kimse yazmiyor. Yokmu ümit beyin hastasi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?