Tüp Bebek Merkezleri Prof.dr.Ümit Özekici'nin hastasi olanlar burada buluşalim

inşallah canım kucağınada alırsın dünyada rıskı varsa sen ne yaparsan yap o doğar.ben daha başlamadım beklemedeyim allaha emanet olun rabbim yüzünü güldürsün.

inşallah canım kucağınada alırsın dünyada rıskı varsa sen ne yaparsan yap o doğar.ben daha başlamadım beklemedeyim allaha emanet olun rabbim yüzünü güldürsün.

rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün. Tek istediğim sapa sğlam kucağıma almak. Tuttuktan sonrası daha zor oluyor. Düşecekmi? sağlığı nasıl? kalbi atıyormu? boyu nsıl? vs vs sende aeol. kib

bende sütlü kahve renginde bir akıntı oluyor ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor sizce bu normal mi?

canım akıntın eğer fitil kullanıyorsan bu normal. kasıktaki ağrıda olabilir yanlız şiddetli olmayan çünkü gebeliklerde kasık ve bel ağrır dediğim gibi şiddetliyse dikkat et allaha e.o

canım akıntın eğer fitil kullanıyorsan bu normal. kasıktaki ağrıda olabilir yanlız şiddetli olmayan çünkü gebeliklerde kasık ve bel ağrır dediğim gibi şiddetliyse dikkat et allaha e.o

yok canım iğne vurunuyorum. Bana bol dua et canım çarşamba kontrole gideceğim allahım yardımcı olsun ve düşük riski geeçti desinler.

merhaba arkadaşlar ben bebeğime bebek şekeri yapmak istiyordum bunun için malzemelerimi alıp yapımına başladım. Fakat üzerine kısa bir not yazmak istiyorum ama ismi dışında daha anlamlı birşey olsun istiyorum sizce ne olabilir?

ben de ümit hocanın yeni hastalarındanım..onun ellerinde histereskopi oldum..çok iyi geçti..inşş devamında da hayırlı haberleri ondan alırım..

Merhabalar ben 2 senelik evliyim,çocugumuz olmuyor. Gecen sene sadece eşimin sperm sayısında ,morfololojisinde bozukluk vardı.Androlog Muammer kendirciye gittik istanbul cerrahi hastanesinde. proxeed plus yazdı. 4 ay kullandık, biraz iyileşme oldu.Bu temmuzda da ilişki sonrası kanamam oldu.Prof Dr Ümit Özekiciye gittim , polip teşhisi koydu, histereskopi oldum. 1-2 ay sonra da ona aşılamaya gitmeyi düşünüyorum.Son derece bilgili, size ümit veren bir doktor.Türkiye,Avrupa,Amerika kısırlık derneği üyesi. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Sevgiler

bende ümit beyin hastasıyım.3 defa aşılama yaptık ocak ayında ilk tüp bebek denemesi olacak.benin sorunu sebebi belli olmayan kısırlık çok üzgünüm inşallah bu defa hayırlısıyla olur

bende Ümit Beyin hastasıyım 2 yıldır uğraşıyordum şimdi sayesinde ikizlerime gebeyim çok mutluyum iyi bir doktordur tam bir Babadır kendisi

İnşallah bende senin gibi emeklerimin karşılığını mutlu bir şekilde alırım.Uzun uzun ömürleri olur inşallah

20 yumurtam toplandı 9 u döllendi fakat yumurtalıklarım 2cm olması gerekirken 6 cm olmuş bu nedenle transferi bu ay pas geçti ve yumurtalarım donduruldu.inşallah bir sonraki ay bebeklerime kavuşurum

20 yumurtam toplandı 9 u döllendi fakat yumurtalıklarım 2cm olması gerekirken 6 cm olmuş bu nedenle transferi bu ay pas geçti ve yumurtalarım donduruldu.inşallah bir sonraki ay bebeklerime kavuşurum

Merhaba bekaf

umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.bende bu c.tesi günü ümit beyle görüşmeye gideceğim.

Merhaba bekaf

umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.bende bu c.tesi günü ümit beyle görüşmeye gideceğim.

benim transferim hala olmadı.c.tesi kontrol var umarım önümüzdeki hafta tansfer olur.Senin ne durumda .iyi şanslar

27 mart ta transferim yapıldı bugün test yaptırdım pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum umarım böyle güzel devam eder darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…