- Konu Sahibi eylul asya
-
Yarın Yumurta toplamam var çok heyecanlıyım 4 tane yumurta bekliyorlar doktor çok güzel açıklama yaptı. Bana şans dileyin bu gebce uyuyamam herhalde. Gerç ianestezi veriyorlarmış uyutuyorlarmış orada uyurum artık. Bana şans dileyin.
Yumurtalarım tolandı 3 tane iyi imiş onları spermle birleştirmişler iyi haber galiba günlük bilgi verecekler bana haberdar ederim sizi. Bugün beni hiç üzmediler çok güzel uyumuşum.
Arkadaslar gebeligim cok guzel gidiyor bugun telefon edip iyi olup olmadigimi sordular bana bu soruyu ailemden sormayan insanlar varhaklarini nasil öderimbilmiyorum
Çok sevindim yarın ararlar onlar senin inşallah bebis olarak dönerler sana haberdar et bizi
Ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri bize bol bol dua et sen annesin duanin kabul olur bu arada ne kadar lik oldu şu hamilelik takvimlerinden yap sana bir tane kendine bizde takip edelim
Saol canım iyi dileklerin için buralarda birbirimize destek olacaz artık gelişmelerden haberdar et bizi.Teşekkür ederim inşallah her ikimizde bebeklerimizi kucağımıza alır koklarız.
ben de negatif sonuc alanlardanım. ne yazık ki bu merkezi pek tavsiye etmiyorum. yukarda bir arkadas durumu baya baya anlatmıs. cok kalabalık, acele bir yerlere yetısme telası. ilgisizlik. bana güven vermemistı sonucta da olumsuz oldu. memnun olanlar var, hamile kalan bir arkadasım da var ama ihtiyacları karsılamıyor bence. negatif sonucaldık, nasıl bir değerlendirme yapacaklar arastıracaklar mı bilemiyorum. henüz arayıp bir yol yöntem gösteren olmadı.
biz görüşmek için gitmiştik sadece, bir anda tedaviye baslayalım bır sorun yok dediler. aceleye geldi yanı, biz de heyecana kapıldık bir anda. kabul ettik. yani öncesinden biraz arastırma yapılması gerekiyor diye düsünüyorum. şimdi daha bilinçliyim, iyi dusunmek karar vermek gerekir.
Iyı geceler anlaşması varmış ben uğraşmakk istemedim özel yaptıracam fiatlar çok uygun ilk gün bir kereye mahsus 300 tl ödedim tahlil ıstedi yumurtamın kalıtesını gösteren bır kan alındı ona az mıktarda para ödedim okadar ben heryeri araştırıp gıtmıstım abartılı ücretler alınmıyor bu kadar iyi bır doktor için herseye değer gıt Recai hocaya çok memnun kalacaksınArkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. Şu an da Başkent Üni. Hastanesi Göğşen hocada yeni tedaviye başladım. gelecek ay orada tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ama kafam karışık. Recai Pabuçcu hocanın sgk ile anlaşması var mı? sgk raporlu veya raporsuz tüp bebek tedavisi ücreti nasıl? Muayene ücreti ne kadar?
Recai Hocaya gidenlerden yardım bekliyorum ltf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?