Tüp Bebek Merkezleri prof.recai pabuccu hastalar buraya

Gülizar hanım gözün Aydın darısı bana ve tüm bebek ısteyenlere olsun inşallah bebişine hayırlısıyla kucağına alırsın :)) çok sevindim senin adına bence emin ellerdeyiz şanslıyız iyi bir doktor ve deneğimli bir ekiple devammmm:)

SGK ile anlaşmaları var ama ben yaşdan dolayı yararlanamadım. Tavsiye ederim Recai hocayı.

Adet bekliyorum tedaviden galiba biraz gecikti Recai hocayı aradım korkacak bir şey yok dedi 1-2 gün sonra olmazsan gel bakayım dedi.

Laleler ne durumdasın sesin çıkmıyor aynı zamanda tedavi olacağız galiba

CanımNasıl gidiyor hamilelik dualarımız seninle merak ettim.

vavvvvv süper bir dönüş tebrikler

Soruyorum o zaman Recai bey çok yoğun diye zaten başkasına yönlendirecekler bende ilk Gürkan beye gideyim dedim zaten birlikte yapmıyorlarmı

Şimdi ben cevap vereyim bir ankaralı olarak Recai beyi hiç tanımam yeri ank lüks ama eski bir semti altın nasıl çamurda hağla değerini yitirmezse Buda öyle eski bir yer birazda pis gb geliyor insana bence birazda psikolojik kafanızı buna takmayın tel girdiğim için uzun uzun yazamadım

Dejavu 39 yaşım amh 0,46 senin durumun ney bende oraya gidecemde
Canım benim yaşım 42 AMH yaşıma göre iyi dedi ben iki tane dondurdum bence önce muayeneye gel Recai hoca belki destekleyici tedaviler verir. Benim arkadaşımda 42 yaşında senin gibi yumurta problemi vardı bende o gebe kalınca tercih ettim ona bir sürü ilaç başlamıştı

Teşekkürederim bende ilk ona gitmeye karar verdim

Bu tüp bebek merkezinde çalışanlar lütfen sayfada hasta numarası yapmasın arayın bakalım Recai beyi bulabiliyormusunuz yok tel açmış yok konuşmuş kimi kandırıyosunuz

Ben çözdüm bunları orada çalışanlar benim gb sizde iyi takipçi çıktınız umarım siteden atmazlar bizi

Dejavu Recai beye gittim süper geçti amh 1 çıktı diğerleride normal sağ ve solda 5artı 3 toplam sekiz yumurta sevinçten öldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…