- 9 Ocak 2015
- 10
- 11
- 3
- 43
- Konu Sahibi eylul asya
-
Canım benim çok üzüldüm. Bencede devam etmelisin Recai hoca mutlaka seni bir şekilde bebek sahibi yapar. Görmedinmi Gülizarin hikayesini inşallah sanada bir bebek nasip eder Allahım.Canlar malesef negatif sonuç aldım, hayırlısı buymuş demek ki denemeye devam
Canım benim 2 tane donduruldu adet olunca tekrar başlayacağım. Recai hoca böyle olmasının şansımı arttıracağını söyledi.
SGK ile anlaşmaları var ama ben yaşdan dolayı yararlanamadım. Tavsiye ederim Recai hocayı.biz görüşmek için gitmiştik sadece, bir anda tedaviye baslayalım bır sorun yok dediler. aceleye geldi yanı, biz de heyecana kapıldık bir anda. kabul ettik. yani öncesinden biraz arastırma yapılması gerekiyor diye düsünüyorum. şimdi daha bilinçliyim, iyi dusunmek karar vermek gerekir.
Laleler ne durumdasın sesin çıkmıyor aynı zamanda tedavi olacağız galibaGülizar hanım gözün Aydın darısı bana ve tüm bebek ısteyenlere olsun inşallah bebişine hayırlısıyla kucağına alırsın :)) çok sevindim senin adına bence emin ellerdeyiz şanslıyız iyi bir doktor ve deneğimli bir ekiple devammmm:)
CanımNasıl gidiyor hamilelik dualarımız seninle merak ettim.Arkadaşlar merhaba ben Gülüzar Balcı 13 yıılık evliyim.Sizlere tüp bebek maceramı,bu macerada yaşadığım edinndiğim tecrübeleri aktaracağım.3 kez aşılama yaptırdım.2006 yılında laparoskopi ameliyatı oldum.Tüplerim açılmadı tüp bebek şansımı denedim devlet hastanesinde 3 kez hakkımı denedim ama olmadı tekrar 2 defa özelde denedim ama olumsuzdu. Epey bir zamandan sonra makuz talihimi yendim Türkiye'deki bu işin piri RECAİ PAPUÇCU hocama kader beni denk getirdi.Esas problemimi çözdü tüplerimin alınması gerektiğini söyledi ve başarıyla bu operasyon gercekleşti.Mikro enjeksiyon denemesi yaptırdım bana telkinlerde bulundu ve psikolojik olarak beni rahatlattı.Tedaviyi çok sık yaptırdığım için 3 yıl ara verdim.Kader tekrar Recai hocanın kapısını çaldırdı.Bana müthiş bir güven telkin etti bu öz güvenle tekrar kaldığım yerden devam ettim 9 denememde Recai hocam ve ekibinin katkılarıyla Allahın izniyle karnımda minicik kalp taşıyorum.Karnımda ve kalbimdeki bu canımın mutluluğuyla yaşıyorum inşallah kucağımada alır koklarım.Recai hocam siz çok büyüksünüz umudunu yitirmiş tüm hastalara umut ışığı olacağınıza eminim...
meraba...yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım...ben 2 defa gittim sorunumuz erkek infertiletisi. doktor muhteşem biri bence ama başı okadar kalabalık ki çok ilgili olduğunu söylüyemem buyüzden..sabah hastanesinde oluyor öğlenden sonra gibi merkeze geliyor...
....tedavi aynen şöyle sabah 9-10 arası merkezde takip için e2 kan veriliyor...kan sonuçları 12den sonra çıkıyor bu arada sen 12 de yine gidip ultroson muayenesine giriyosun ..bunu gürhan hoca yada ordaki asistan doktorlardan biri yapıyo kaç yumurta kaç mm olmuş hemşire not alıyor...sırayla acele acele bi hasta giyinirken bi hastayı hazırlıyolar ...o hasta ordan çıkmadan başka hastayı içeri alıyolar ben 2-3 kere afedersiniz elimde örtü altım çıplak göründüm alakasız kişilere....
sonraa hocanın gelmesini bekliyosunuz 1-2 bazen 3 de bile geldiği oluyor...sabırla bekliyosunuz herkesin önünden bi meraba diyip geçiyor toplantı odasına ....hemşiresi sırayla içeri çağıyor hoca ne kadar yumurtan var nekadar büyüklükte bakıyor not alınan karta bakıyor ilaç dozunu ayarlıyor elindeki karta yazıyor....bunu yaparken yüzünüze bile bakmıyor çoğu zaman bi sorarsanız ancakk siiznle konuşuyo yoksa yok.......
sonra tekrar sırayla hemşiresi çok kaba ama böle güleryüzlü olmaya çalışan sahte biri...kesinlikle adamına göre davranıyor eğer çok şık zengin biriyseniz çok güleryüzlü tek tekk güzel güzell ilaçları nasıl kullancağını anlatıyor ...ama böle garibansan yada bi soruyu 2-3 kere sorduğunda ilaçları anlamadığında azarladığına en az 8-10 kere şahit oldum ...hatta beni bile ağlattı okadar.....ilaçları anlatıyor sonrada karşısındaki gerizeklıymış gibi ne dedim ben hadi tekrar et bakalım anlamışşsın diye şirinlik yapmaya çalışıyor........sonra yumnurta toplama ve tranfer yaptıkları yer pis özensiz.....alta kata iniyosun bikere steril değil üstünle başınla önlük giyosun altın çıplak ama ayağında güya üşümesin diye çoraplarını çıkarma diyolar hani yatıyoz ya orda 30-45 dakka ...ortama bak allhımm yazarken sinirleniyorum...beni eğer şanslıysan taranferini yada toplama işlemini recai yapıyor ..hoca yoksa yada üst kat çok kalabalıksa nebilim işi varsa işlemleri diğer doktorları yapıyor.....benim bir kere transferime girdi recai hoca sanslılardandım güya....
bütün bunlara rağmen birinci tedavim negatiften olduktan sonra BİLE sadece ve sadece recai hoca için 2nci tedavimide orda yaptım aynı şeylere merkezin özensizliğne hemşiresinin kabalığına iki defa katlandım ....zaten oraya gidenlerin hepsi hoca için gidiyolar sakın diğerlerinden ilgi alaka özen beklemeyin diyorum.... bidaha ki tedavi için ne yapıcağımı bilmiyorum bütün bu gerçeklere rağmen oraya gidermiyim bidaha bilmiyorum..
lütfen sakın olumsuz oldu diye böle şeyler yazdığımı düşünmeyin yanlış anlaşılmak istemiyorum oraya gidip başarıya ulaşanda çok başarız olanda çok çünkü zaten çok kalabalık
umarım sorunsuz enkısa kısa süre içinde bebeğinize kavuşursunuz.
vavvvvv süper bir dönüş tebriklerMerhaba
Konuyu ilgili merkeze sorduk gelen cevabi aynen paylasiyoruz. Buradaki yorumlari negatif almayip cok iyi bir geri donuse ceviren bu tur isletmelere, uyelerin fikirlerine saygi duyan merkezlere ender de olsa rastlamak cok guzel.
'Değerli Kadınlar Kulübü Takipçileri ,
Kıymetli hastamızın merkezimizle ilgili yazısını dikkatle okuduk. Kendisine çok kıymetli eleştirilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Eleştirilerini madde madde cevaplamak istiyoruz. Prof.Dr.Recai Pabuçcu gerçekten hastamızın söylediği gibi üniversitede de görevli olup bu nedenle kliniğimizde tam gün kalamamaktadır ancak tüm hastalarla bizzat kendisi görüşüp tedavi planını hazırlar. Ayrıca hasta her gün kendisini görse de görmese de E2 sonuçlarına göre ilaçların dozunu her zaman kendi planlamaktadır. Çünkü tüp bebek tedavisinin en kritik aşaması ilaç dozlarının ayarlanmasıdır.Doktorumuzu beklemek istemeyen hastalar ultrason kontrolünden sonra klinikten ayrılabilirler daha sonra kendilerine cep telefonu ile ulaşarak ilaç dozları hakkında bilgi verilebilir. Bazı hastalar ısrarla doktoru görmek istedikleri için doktorun üniversitedeki işlerinin bitip merkeze gelmesini beklerler.
İlaç anlatan hemşire ile ilgili konuya gelirsek hastaların hastalarımızın eleştirilerinden dersimizi aldık ve yeni bir hekim arkadaşımızı başlatıp bu görevi Kadın doğum Uzmanı doktorumuza verdik. Ameliyathanenin steril olmadığı konusuna kesinlikle katılmamaktayız. Kullanılan masa kesinlikle temiz olup ameliyat yapılmadığı için yatılan yerin steril olması yeterli olacaktır kaldı ki transfer odasında hava bile sterildir. Ayrıca Recai Bey eğer kongrede değilse transfer işlemlerinin hepsini kendisi yapmaktadır. Bu işin bir ekip işi olduğunu tek başına Recai Bey’in hem folikül takibi , hem yumurta toplama , hem tedaviyi planlaması , hem de transferi yapması mümkün olmadığı için herkes iş bölümü yaparak çalışmaktadır. Ayrıca merkezimizde negatif sonuç alan tüm hastaların tedavi programları Embriyolog arkadaşlarımızla Recai Bey tarafından değerlendirilip bizzat kendisi tarafından yapılmaktadır.
Folikül takibinde hastalar sonucu çabuk almak istedikleri için 2 odada ayrı ayrı bakılıyordu .Oda konusundaki şikayetinizi de değerlendirdik ve Recai Bey’in talimatı ile artık sadece tek odada bakılıp hastanın rahatlığına ekstra özen gösterilecektir.
Sağlıkla Kalın.
CENTRUMTÜP BEBEK MERKEZİ'
Soruyorum o zaman Recai bey çok yoğun diye zaten başkasına yönlendirecekler bende ilk Gürkan beye gideyim dedim zaten birlikte yapmıyorlarmıDejavu cok dogru bir karar vermissiniz ben bugun 2. Gebelik tahlilimi vermek icin Centrum'a gittim . Allah'in izniyle degerim yine guzel cikacak . O gun gebelik sonucumu telefonla haber vermislerdi bugun gittigimde kapida herkes beni buyuk bir sevincle sarilarak karsiladi .Burasi sevincinizi de uzuntunuzu de paylasabildiginiz bir aile ortami . Cooook heycanliyim arkadaslar bana sans dileyin. Sizinle sonucu paylasacagim. Merkez hakkinda ne sormak isterseniz de tum samimiyetimle cevap verebilirim.
Ne dersinizSoruyorum o zaman Recai bey çok yoğun diye zaten başkasına yönlendirecekler bende ilk Gürkan beye gideyim dedim zaten birlikte yapmıyorlarmı
Dejavu 39 yaşım amh 0,46 senin durumun ney bende oraya gidecemdeBen yeni recai hocada tedaviye başlayacağım benim yaşım ileri ama seninki iyi bende ileri yaş bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim sanada tavsiye edebilirim.
Şimdi ben cevap vereyim bir ankaralı olarak Recai beyi hiç tanımam yeri ank lüks ama eski bir semti altın nasıl çamurda hağla değerini yitirmezse Buda öyle eski bir yer birazda pis gb geliyor insana bence birazda psikolojik kafanızı buna takmayın tel girdiğim için uzun uzun yazamadımNe yapacağımı kime neye inanacağımı şaşırmış durumdayım.4 defa tüp bebek yaptırdım ve olumsuz sonuçlandı.29yaşındayım .2 defa almanyada yaptırdım ki bizim hekimlerimizin en kötüsü bileonlardan üstündür. 2 defada konya da Eurofertil de yaptırdım doktorum alisami beydi.sonuç olumsuz olmasına rağmen çoook memnunum aslında ama bi arkadaşım recai beyi çok tavsiye etti bugün aradım.önce asistanıyla sonra kendisiyle konuştum çok ii ilgilendi uzunca sorularımı cevapladı.ama yorumlara bakıyorum benim için hekim kadar temizlik ve ilgi de önemli çünkü ben çok titizim vee çok hassas bi yapıya sahibim kaldıki o tedavi sürecinde insan haddinden fazla hassas kırılgan oluyor.kafam çok karışık. 2. Evliliğim ve eşimin iki tane gül gibi evladı var daha doğrusu bizim çocuklarımız bizimle kalıyorlar. Eşimden allah razı olsun bana çok destek oluyor. Anne olmak istiyorum artık.gerçi anneyim zaten ama karnımda bişeyleri hissetmek istiyorumsizce ali Sami bende mi devam etmeliyim.biri bana akıl versin zira bende kalmadı. Bu arada rahatsızlığımı da söyleyim yumurtalık tüberklozu geçirdim Sol tüpümü aldılar.tıkalı ve delik di.sağ tüp de tamamen tıkalı açılmıo
Dejavu 39 yaşım amh 0,46 senin durumun ney bende oraya gidecemde
Canım benim yaşım 42 AMH yaşıma göre iyi dedi ben iki tane dondurdum bence önce muayeneye gel Recai hoca belki destekleyici tedaviler verir. Benim arkadaşımda 42 yaşında senin gibi yumurta problemi vardı bende o gebe kalınca tercih ettim ona bir sürü ilaç başlamıştıDejavu 39 yaşım amh 0,46 senin durumun ney bende oraya gidecemde
Teşekkürederim bende ilk ona gitmeye karar verdimCanım benim yaşım 42 AMH yaşıma göre iyi dedi ben iki tane dondurdum bence önce muayeneye gel Recai hoca belki destekleyici tedaviler verir. Benim arkadaşımda 42 yaşında senin gibi yumurta problemi vardı bende o gebe kalınca tercih ettim ona bir sürü ilaç başlamıştı
Ne yapacağımı kime neye inanacağımı şaşırmış durumdayım.4 defa tüp bebek yaptırdım ve olumsuz sonuçlandı.29yaşındayım .2 defa almanyada yaptırdım ki bizim hekimlerimizin en kötüsü bileonlardan üstündür. 2 defada konya da Eurofertil de yaptırdım doktorum alisami beydi.sonuç olumsuz olmasına rağmen çoook memnunum aslında ama bi arkadaşım recai beyi çok tavsiye etti bugün aradım.önce asistanıyla sonra kendisiyle konuştum çok ii ilgilendi uzunca sorularımı cevapladı.ama yorumlara bakıyorum benim için hekim kadar temizlik ve ilgi de önemli çünkü ben çok titizim vee çok hassas bi yapıya sahibim kaldıki o tedavi sürecinde insan haddinden fazla hassas kırılgan oluyor.kafam çok karışık. 2. Evliliğim ve eşimin iki tane gül gibi evladı var daha doğrusu bizim çocuklarımız bizimle kalıyorlar. Eşimden allah razı olsun bana çok destek oluyor. Anne olmak istiyorum artık.gerçi anneyim zaten ama karnımda bişeyleri hissetmek istiyorumsizce ali Sami bende mi devam etmeliyim.biri bana akıl versin zira bende kalmadı. Bu arada rahatsızlığımı da söyleyim yumurtalık tüberklozu geçirdim Sol tüpümü aldılar.tıkalı ve delik di.sağ tüp de tamamen tıkalı açılmıo
Burda bazı insanlar heralde bu gidecemiz
Ben çözdüm bunları orada çalışanlar benim gb sizde iyi takipçi çıktınız umarım siteden atmazlar biziya aferdersinde yazılarınız hiç samimi değil geçmiş mesajlarınıza baktımda siz recai hocada tedavi olmamışsınız izmirde smryna na mı ne orda ilk denemede hamile kaldım çok iyi süper yer flaan bi orayı övmüşsünüz
bi ankarada en iyi h.şatıroğulu diye onu övmüşsünüz
ikizleriniz allah ömür versin 5 yıl olmuş doğalı siz recai hocada olduğunu sölemişsiniz şimdi de acaba hangisi doğru
dün kontrole gittim falan filan hiç inandırıcı değilsiniz
Dejavu Recai beye gittim süper geçti amh 1 çıktı diğerleride normal sağ ve solda 5artı 3 toplam sekiz yumurta sevinçten öldümCanım benim yaşım 42 AMH yaşıma göre iyi dedi ben iki tane dondurdum bence önce muayeneye gel Recai hoca belki destekleyici tedaviler verir. Benim arkadaşımda 42 yaşında senin gibi yumurta problemi vardı bende o gebe kalınca tercih ettim ona bir sürü ilaç başlamıştı
İyi hadi hayırlısı senin için benim kistim varmış bu ay hap kullanıyorum adet olunca gideceğim.Dejavu Recai beye gittim süper geçti amh 1 çıktı diğerleride normal sağ ve solda 5artı 3 toplam sekiz yumurta sevinçten öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?