- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi eylul asya
-
O önemli değil geçer hemenİyi hadi hayırlısı senin için benim kistim varmış bu ay hap kullanıyorum adet olunca gideceğim.
Yinede zaman kaybı işte umarım iyi olur ikimiz içindeO önemli değil geçer hemen
İnşallahO önemli değil geçer hemen
Valla geçer o ilaçlar geçirirİnşallah
İşte bu kadarbinasının dışı janjanlı, son moda led televizyonlardan yok belki, belki çay kahve makinası koymamışlar her kata, biraz köhne duruyor gibi koltukları, hoca her şeyi ile birebir ilgilenemiyor, transferi hoca yapamıyor belki, i randevuya geç kalıyor, belki sinirleniyoruz biraz, belki sabah girip akşam çıkıyoruz, tüm çalışanları tek tip giyinmiyor, belki asansörü eski biraz, düzensiz gibi geliyor insana
Amaaaaaaaaa
içerisinde dünya tatlısı Semra SERTYEL gibi bir embriyolog, Gürhan KELEŞ gibi bir Jin.Op. ve Recai PABUÇCU gibi bir hoca varsa, güneş balçık ile sıvanmaz maalesef.
2 si GATA da azospermiye bağlı başarısızlık, Centrumda 1 başarısız denemeden sonra yine Centrum da bu sefer pozitif :) üstelik hoca yapmadı transferi, üstelik binası eski, üstüne düzensiz belki ama bize bu mutluluğu yaşattılar, Allah razı olsun kendilerinden.
Tavsiye ediyoruz.
binasının dışı janjanlı, son moda led televizyonlardan yok belki, belki çay kahve makinası koymamışlar her kata, biraz köhne duruyor gibi koltukları, hoca her şeyi ile birebir ilgilenemiyor, transferi hoca yapamıyor belki, i randevuya geç kalıyor, belki sinirleniyoruz biraz, belki sabah girip akşam çıkıyoruz, tüm çalışanları tek tip giyinmiyor, belki asansörü eski biraz, düzensiz gibi geliyor insana
Amaaaaaaaaa
içerisinde dünya tatlısı Semra SERTYEL gibi bir embriyolog, Gürhan KELEŞ gibi bir Jin.Op. ve Recai PABUÇCU gibi bir hoca varsa, güneş balçık ile sıvanmaz maalesef.
2 si GATA da azospermiye bağlı başarısızlık, Centrumda 1 başarısız denemeden sonra yine Centrum da bu sefer pozitif :) üstelik hoca yapmadı transferi, üstelik binası eski, üstüne düzensiz belki ama bize bu mutluluğu yaşattılar, Allah razı olsun kendilerinden.
Tavsiye ediyoruz.
Bende bugün 2. tedavime başladım. Hayırlısı inşallah son olur.Tebrikler canım darısı benim başıma. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Dejavu naptın hiç haber yok sendenBende bugün 2. tedavime başladım. Hayırlısı inşallah son olur.
Laleler ne durumdasın sesin çıkmıyor aynı zamanda tedavi olacağız galiba
Tebrikler pazarteside benim belli olacak bakalımArkadaşlar dün bebeğimin kesesini ve kalp atışını gördüm :) allahım bu nasıl bir mutluluk anlatamam Allah isteyen herkese nasip etsin :) Recai bey Allah sizden razı olsun hayatımı değiştirdiniz centrum klınık çalışanlarının hepsi çok ilgili sevincimi paylaştılar ilk resmimizi aldık çokk güzel çokkkkkkk mutluyum ne olur umutsuz olmayın yeterli iyi bir doktor ve klınık secın ben kaç yıldır uğraşıyordum Recai Pabuçcu yu tanıdığım an olacak dedim :)) çünkü güvendim inandım ... Ve sonucumu aldım dünyalar benim artık :))
Sonucunu cok merak ettim haberdar et lutfenAdet ağrılarım başladı herhalde tutmadı
Dejavu hamileyimSonucunu cok merak ettim haberdar et lutfen
Cok sevindim canim insallah saglikla bebegini kucagina alirsin cok guzel bir haber banada umut verdi.Dejavu hamileyim
Muhtesem cok guzel canim insallah isteyen herkese versin.Arkadaşlar dün bebeğimin kesesini ve kalp atışını gördüm :) allahım bu nasıl bir mutluluk anlatamam Allah isteyen herkese nasip etsin :) Recai bey Allah sizden razı olsun hayatımı değiştirdiniz centrum klınık çalışanlarının hepsi çok ilgili sevincimi paylaştılar ilk resmimizi aldık çokk güzel çokkkkkkk mutluyum ne olur umutsuz olmayın yeterli iyi bir doktor ve klınık secın ben kaç yıldır uğraşıyordum Recai Pabuçcu yu tanıdığım an olacak dedim :)) çünkü güvendim inandım ... Ve sonucumu aldım dünyalar benim artık :))
Şubat'ın 9 unda Ankara'ya geldim adetin ikinci günü olan 10 unda yanına gittim 300 tl muayene ücreti verdim foliküllerime baktı 8 yumurta vardı 5 biryerde 3 bir yerde fsh lh amh pregestan vs kan tahlillerim yapıldı 800 tl tuttu daha önce kürtaj ve üzüm gebeliği yaşadım ayrıca karnımdan ameliyatlı olduğum için histeredkopi istedi ve hemen aynı gün tedaviye başlandı çıkan değerlere göre iğne dozu ayarlandı beş gün kadar onları vurdum iğneler iki tl tuttu sonra histereskopide sorun çıkmadı ve transferim oldu şimdi hamileyim ama herkesin tedavisi aynı değil o yüzden aynı fiyat olmaz histerereskopide uzman zaten birde embriyonun tutunması için çizik atıyor bu da olma olasılığını artırıyor yaş 40 gircem durumu kendin değerlendir ben öneririm hastası olarak bu arada şunu bilmek lazım Allah'ın dediği olur ben hep bu işi bir ekip işi olarak gördüm onlar ellerinden geleni yapacak ama sizde olumlu olacaksınız güveneceksiniz biraz stresli bir iş fazla ilgi bekliyor insan fazla hassas oluyor bu yüzden herşeye mahna buluyo kendinizi iyi tanıyın dirayetli olun doktorunuza güvenin gereksiz hiç birşeyi yapmıyor beş tl tüp bebek fiyatıdaSelam arkadaslar
Ben de ankaradayım 3. Tup denemesı dusunuyorum
Yeni baskalayanlar D dejavu72 ve diğer arkadaslar ne kadar bir maliyet çıkıyor. Benim de yaş ileri. Dondurma işlemleri filan eksta mı oluyor? Histeroskopi yaptırdınız mı? Ben diğer denemelerde yaptırmadım o yuzden dusunuyorum. Başlamadan önce vitamin vb veriyorlar mı? (Bir arkadas 7 gun ipne olmadım demiş iğneler hergun olmuyor mu?)
Son olarak da recai hocayı tavsiye edermisiniz?
Cevaplayanlara tesekkurlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?