Profilden görüntümü düzeltmek için ne yaptırmalıyım sizce? fotolu

sophieee

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
444
91
298
İzmir
ben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim

Eklentiler

• BE7AEF38-E669-47C3-82E5-96BD68F2657A.webp
    BE7AEF38-E669-47C3-82E5-96BD68F2657A.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 397
  • 28C94D5E-742D-4F13-BC36-15D8A4A09FE2.webp
    28C94D5E-742D-4F13-BC36-15D8A4A09FE2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 378
Burnun dudakların yanakların gayet iyi durumda, senin gibi olmak isteyen milyon kadın olduğunu unutma haline şükret..

lben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim

Yüz yogasını araştırın; işleme ihtiyacınız yok bence.

goruntunde ne varki? 🤔bence bir gulumsemen yeter 😊
çok zarifsiniz çok teşekkür ederim ❤️
Burnun dudakların yanakların gayet iyi durumda, senin gibi olmak isteyen milyon kadın olduğunu unutma haline şükret..
allahıma bin şükür sağlıklıyız ya önemli olan o tabiki. insan ister istemez estetiğe merak sarıyor çok sağolun❤️
Estetiğe ihtiyacınız yok gibi.. Ama ille de birşeyler yaptıracağım diyorsanız, gıdı operasyonu ve çok az çene ucu dolgusu öneririm.
çok teşekkürler ben de aynısını düşünüyorum ama gıdı için onlarca işlem var hangisi çok karıştım fikir almak istedim ❤️
Yüz yogasını araştırın; işleme ihtiyacınız yok bence.
araştırayım bakim videolara çok teşekkür ederim ❤️
bence çene dolgusunu düşünün
evet çene ucu dolgusu araştırıyorum çok teşekkürler ❤️

Çene dolgusu ben de yaptıracağım. 3bine dolgu yapan güvenilir bi doktor buldum. Bakalım sonuç nasıl olacak

lipoliz, melting, rasping dipoliz araştırın. Gıdıya yapılan işlemler bunlar

Çene dolgusu ben de yaptıracağım. 3bine dolgu yapan güvenilir bi doktor buldum. Bakalım sonuç nasıl olacak
konu açarsanız takipte olurum mutlaka ben de araştırıyorum izmirdeyim
lipoliz, melting, rasping dipoliz araştırın. Gıdıya yapılan işlemler bunlar
çok teşekkürler hepsini araştırıcam bir de rahatsız olduğum görüntü üst dudağımın çıkık durmaması bunu dolgu ile çözebilir miyim sizce

Eklentiler

• AFBD382C-2258-4CB2-BEA1-32D6AB95DB40.webp
    AFBD382C-2258-4CB2-BEA1-32D6AB95DB40.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 311
Küçük bir çene dolgusu jawline olabilir sanki. İnstagramda can taşkıran var profiline bakabilirsiniz çok doğal ve güzel geliyor bana yaptığı işlemler. Fikir olur size de

Dolguya Dudak Harici hic bulasmayin, herkes Helin Avsara benzedi. Kaldi ki zamanla dolgular yer degistiriyor

Ayrica piyasa ucuz kore mali erimeyen dolgu kayniyor. Dikkat

ben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim
Bak sizde kusur bulamamışsınız. Bence hiçbir sorun yok en fazla kilo verebilirsiniz incelmesini istiyorsanız ama gayet düzgün geldi bana profiliniz. Gıdığımız bizimde hep vardır. Hatta ben kilo versemde kafam top gibi yuvarlaktır hiç incelmez :D Burnum hafif yamuktur, üst dudağım hiiç yoktur, sağ profilimle sol aşırı farklı asghj, lan estetiği ben mi yaptırsam acaba. Mutluyum diyecektim diyemedim :D

Cene ve jawline dolgu

Yüz yogası için kimin videolarını takip ettiniz
Yogada yoga zeynep var onun videoları güzel.
Ama ben sürekli devam edemedim.
Ben 17 kilo verdim başka yüzüm sarktı sonra 7 kilo alınca geri topladı haliyle.

Ama hanfendinin o kadar çok kilo vermesine gerek yok. Yüzden de kilo kaybı illa oluyor.

Ordaki kasları çalıştırmak lazım bol bol.

Bir de onun boynu kısa olduğu için gıdı sorunu var.

Önce sporla denemek lazım bence.
İşlem yaptırmadan önce.

İşlem son tercih olmalı bana göre.

Back
X