- Konu Sahibi mercanakik
-
ben kesinlikle profilo alacağım.bosch siemens al diyen arkadaşlar acaba bu üç markanın tekirdağ çerkezköy deki fabrika da üretildiğini biliyorlar mı? Üstelik aynı bantta üretim ve montajı yapılıyor tek fark birine siemens birine bosch etiketi birine de profil takılıyor.bunu birçok siteden araştırabilirsiniz.hatta aynı model cihazları 3 markada bulabilirsiniz.ben bosch ta bulunan tüm modellerin profilo markalı olanlarını alacağım.
Tüm beyaz eşyalarım profilo.
Buzdolabından çok memnunum uzun süre taze tutuyor ve sessiz.
Bulaşık makinamdan çok memnunum hiç durulamadan tencere tava koyduğumda da çok iyi sonuçlar oluyor.
(Tabi önemli nokta hangi marka makine alınırsa alınsın filtresi 15 günde bir yıkanmalı)
Çamaşır makinamdan da çok memnunum A sınıfından %20 daha ekonomik, yüke göre su, deterjan, enerji tüketimi var. Oldukça az ses çıkarıyor.
Annemle, ablamla kıyasladığım zaman enerji tüketimlerinin çok az olduğunu gözlemledim.
Fiyat performans ilişkisine göre ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
arkadaşlar profilo buzdolabı ve bulaşık makınesı almak istıyoruz
ama hiç bir fikrim yok
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz???????????
ama hiç bir fikrim yok
Ben 5 yıldır profilo bulaşık makinası ve buzdolabı kullanıyorum.İlk yılda 2-3 kez servis geldi.Parça değişti cünkü min.da olmasına rağmen sebzeleri bile dondurdu.Gelelim bulaşık makinasına.Zamanında en pahalı ve en son çıkan bulaşık makinasıydı ama ona verdiğim para kadar cam eşyalara para verdim.O kadar yıprattı ki camları hepsi çöpe gitti.Herşeyi denedim.Servisin yönlendirmelerini yerine getirdim.yaklaşık 1 ay önce yine çağırdım servisi.Her söylediğime bir bahane bulundu.Söylediklerini çürüttüğüm halde suç üzerime yıkıldı ve gidildi.Diğer modelleri bilmem ama benim kullandigim modeller hele bulaşık makinası yıllardır sinirlerimi bozdu.Ben tavsiye etmiyorum.Yükleme yapamadım yoksa ziyan olan camların fotolarını atardım.İyi düşünün...canım çok tşk edrım iii oldu sölediğin o zaman bunları gözden geçireyım bır bulaşık makınesı özellıkle çok önemlı benım için
ama hiç bir fikrim yok
ama hiç bir fikrim yok
ama hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?