Rabbim sağlıkla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin kuzumm, tebrik ederim çokkHamileyim kuzum 9. Gün değer 430 cıktı
Kuzum çok teşekkür ederim. Seninde sağlıkla artsın insallahRabbim sağlıkla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin kuzumm, tebrik ederim çokk
Canım sağlıkla artsın değerlerin inşallahKuzumm testi yaptırdım evet, sevinemiyorum çünkü değer 21
Doktoruma göre sonuç pozitif, ama önemli olan artış göstermesi. Değer bana çok düşük geldi, ki öyle zaten. Ne sevindim ne üzüldüm, karışığım..
Hadi gözün aydın canım tebrik ederimHamileyim kuzum 9. Gün değer 430 cıktı
Senin adına çok ama çok sevindimKuzum çok teşekkür ederim. Seninde sağlıkla artsın insallah
Hiiiiç öyle düşünme kuzum sakın. Çok güzel ilerlicek. Sakın umutsuz olmaSenin adına çok ama çok sevindimçok şükür başımıza gelen her şey nasip kuzum, benim çok ümidim yok ama Allah büyüktür önümüze bakarız
Çok teşekkür ederim canımmm darısı basına insalllah. Nasıl gidiyo seninCanım sağlıkla artsın değerlerin inşallah
Hadi gözün aydın canım tebrik ederim
Allah razı olsun canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik bugün 6. gün bugun test yaptım bende çok silik hayalet çizgi çıktı nasipse salı günü tekrar yapicamÇok teşekkür ederim canımmm darısı basına insalllah. Nasıl gidiyo senin
Bende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar senindeAllah razı olsun canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik bugün 6. gün bugun test yaptım bende çok silik hayalet çizgi çıktı nasipse salı günü tekrar yapicam
Test günü bekleyemiyorum heyecandan
Inşallah canım hayırlı sonuçlar alalim inşalahBende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar seninde
Kuzum yaa sana bişey dicem. Benim beynim yandı, 9.gün için 430 çok yüksek bi değer değil mi fazlaca. Doktoruna danıştın mı bu durumu. Bi düşünsene benimki 20 seninki 400lerde. Bu işte bi terslik yok mu. Ya hani benimki biraz daha yüksek olmalıydı, yada seninki düşük olmalıydı biraz daha. Kafam karıştıBende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar seninde
Ben kendi doktorumla görüştüm canım. yüksek demedi. Beta kişiye göre değişen bişeydir belli sayısı yoktur dedi. Önemli olan saglıklı artması dedi canım.Kuzum yaa sana bişey dicem. Benim beynim yandı, 9.gün için 430 çok yüksek bi değer değil mi fazlaca. Doktoruna danıştın mı bu durumu. Bi düşünsene benimki 20 seninki 400lerde. Bu işte bi terslik yok mu. Ya hani benimki biraz daha yüksek olmalıydı, yada seninki düşük olmalıydı biraz daha. Kafam karıştı
Inşallah canım ya rabbim hepimizin hayırla sonuçlandırsın inşallahBende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar seninde
Amiiin amiiin canım benim. Tutundumu bebişin ne hissediyorsuuunnInşallah canım ya rabbim hepimizin hayırla sonuçlandırsın inşallah
Tutundu gibi hissediyorum belirti var mi dersen yok ilk günler kasık ağrılarım oldu şimdi belirtim yok desem yeridir.Amiiin amiiin canım benim. Tutundumu bebişin ne hissediyorsuuunn
Ahh kuzum yaaa ben hiç idrar testi yapmadım. Sen helal olsun yapmışsın valla ne güzel bide pozitifi görmüşsün ödüm patladı benim çıkmaz diye oyuzden yapamadımTutundu gibi hissediyorum belirti var mi dersen yok ilk günler kasık ağrılarım oldu şimdi belirtim yok desem yeridir.
Sabah test yaptım silik hayalet çizgi çıktı aynı test gün içinde ikinci çizgi daha yoğunlaştı tuttu diye umut ediyorum hayırlısı bakalım salı sabah tekrar yapicam
Çokta umutlanamiyorum idrar testi yanıltabilir daha 6 gün yeni bitti nasibimde varsa olur diyorum hep hayırlısı inşallahAhh kuzum yaaa ben hiç idrar testi yapmadım. Sen helal olsun yapmışsın valla ne güzel bide pozitifi görmüşsün ödüm patladı benim çıkmaz diye oyuzden yapamadım
Çift çizgiyi görmek bile çok güzel kuzum. Olmasaydı çift çizgi cıkmazdı bence canım.Çokta umutlanamiyorum idrar testi yanıltabilir daha 6 gün yeni bitti nasibimde varsa olur diyorum hep hayırlısı inşallah
Evet doğrudur kuzum, ben bi an hesap yapmaya çalıştım da pek başarılı olamadımBen kendi doktorumla görüştüm canım. yüksek demedi. Beta kişiye göre değişen bişeydir belli sayısı yoktur dedi. Önemli olan saglıklı artması dedi canım.
Kuzum sen niye salıyorsun bukadar.Evet doğrudur kuzum, ben bi an hesap yapmaya çalıştım da pek başarılı olamadımdün eşim annesine benim hamile olduğumu söyledi, moralim çok bozuldu. Çünkü daha belli değil ki, erken davrandın dedim. Yarın tekrar kan vermem lazım inan gitmesek mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?