Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Canım sağlıkla artsın değerlerin inşallah
Hamileyim kuzum 9. Gün değer 430 cıktı
Hadi gözün aydın canım tebrik ederim

Çok teşekkür ederim canımmm darısı basına insalllah. Nasıl gidiyo senin
Allah razı olsun canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik bugün 6. gün bugun test yaptım bende çok silik hayalet çizgi çıktı nasipse salı günü tekrar yapicam
Test günü bekleyemiyorum heyecandan

Bende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar seninde

Bende bekleyemedim valla şükür oldu. Dedim 9. Gün varsa çıkar zaten. Gidelim yaptıralım. Kan testinde kesin çıkar seninde
Kuzum yaa sana bişey dicem. Benim beynim yandı, 9.gün için 430 çok yüksek bi değer değil mi fazlaca. Doktoruna danıştın mı bu durumu. Bi düşünsene benimki 20 seninki 400lerde. Bu işte bi terslik yok mu. Ya hani benimki biraz daha yüksek olmalıydı, yada seninki düşük olmalıydı biraz daha. Kafam karıştı

Ben kendi doktorumla görüştüm canım. yüksek demedi. Beta kişiye göre değişen bişeydir belli sayısı yoktur dedi. Önemli olan saglıklı artması dedi canım.

Amiiin amiiin canım benim. Tutundumu bebişin ne hissediyorsuuunn
Tutundu gibi hissediyorum belirti var mi dersen yok ilk günler kasık ağrılarım oldu şimdi belirtim yok desem yeridir.
Sabah test yaptım silik hayalet çizgi çıktı aynı test gün içinde ikinci çizgi daha yoğunlaştı tuttu diye umut ediyorum hayırlısı bakalım salı sabah tekrar yapicam

Ahh kuzum yaaa ben hiç idrar testi yapmadım. Sen helal olsun yapmışsın valla ne güzel bide pozitifi görmüşsün ödüm patladı benim çıkmaz diye oyuzden yapamadım

Ahh kuzum yaaa ben hiç idrar testi yapmadım. Sen helal olsun yapmışsın valla ne güzel bide pozitifi görmüşsün ödüm patladı benim çıkmaz diye oyuzden yapamadım
Çokta umutlanamiyorum idrar testi yanıltabilir daha 6 gün yeni bitti nasibimde varsa olur diyorum hep hayırlısı inşallah

Ben kendi doktorumla görüştüm canım. yüksek demedi. Beta kişiye göre değişen bişeydir belli sayısı yoktur dedi. Önemli olan saglıklı artması dedi canım.
Evet doğrudur kuzum, ben bi an hesap yapmaya çalıştım da pek başarılı olamadım dün eşim annesine benim hamile olduğumu söyledi, moralim çok bozuldu. Çünkü daha belli değil ki, erken davrandın dedim. Yarın tekrar kan vermem lazım inan gitmesek mi diyorum

Kuzum sen niye salıyorsun bukadar.
en başta moral çok önemli bunu biliyo olman lazım. Ohooo neler neler yükseliyor kuzum. Belki geç tutundu bilemezsinki..
Sen moralini yüksek tut herzaman gerisini Allah’a bırak. İlk testini saat kaçta yaptırdıysan gene aynı saatte aynı yerde yaptır kuzum. Bende öyle yapıcam. Akşam ögrendim sonucu akşam gidip kan testi vericem yatın tekrar. Moral bozmak yok toparlan. Hamilesin! Hamileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…