Olur öyle bitanem inanki bende ikilemde kalıyorum acaba tam test günümü yapsam diye düşünüyorum evet sonuç negatif çıkarsa diye düşünüyorum bende yanlış değilsin merak etme
Ne ufacık bi belirtim var ne ufacık bi ağrım var, bu belki iyi bişey bunu bile bilmiyorum. Tam dört yıldır bi bebeğimiz olsun diye çok uğraştık çok bekledik.. Şimdi negatif sonuç alırsam dünyam başıma yıkılır.. Pazar günü kan vereceğim, sonuç ya pozitif ya negatif sadece iki ihtimal var.. Hem heyecanlıyım hem çok korkuyorumOlur öyle bitanem inanki bende ikilemde kalıyorum acaba tam test günümü yapsam diye düşünüyorum evet sonuç negatif çıkarsa diye düşünüyorum bende yanlış değilsin merak etme
Sakin kötü düşünüp, kötüyü cagirmayin , iyi düşünelim hep bu süreçte, zaten Allah hayırlısıyla versin yavrulamizi inşallah. Hiç moral bozmak yok,bol bol dua etmek var.Ne ufacık bi belirtim var ne ufacık bi ağrım var, bu belki iyi bişey bunu bile bilmiyorum. Tam dört yıldır bi bebeğimiz olsun diye çok uğraştık çok bekledik.. Şimdi negatif sonuç alırsam dünyam başıma yıkılır.. Pazar günü kan vereceğim, sonuç ya pozitif ya negatif sadece iki ihtimal var.. Hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Benim de hiç belirtim yok , azıcık adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada , ayağa kalkınca falan , ama öyle aman aman bir belirti hissetmiyorum . ALLAH hayırlısı versin ınsallah bizlere :)Ne ufacık bi belirtim var ne ufacık bi ağrım var, bu belki iyi bişey bunu bile bilmiyorum. Tam dört yıldır bi bebeğimiz olsun diye çok uğraştık çok bekledik.. Şimdi negatif sonuç alırsam dünyam başıma yıkılır.. Pazar günü kan vereceğim, sonuç ya pozitif ya negatif sadece iki ihtimal var.. Hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Çokça amin, doğru diyosun kötüyü düşünmemek lazım da işte ne bileyim bugün idrar testi yapmayı düşündüm cesaret edemedim kendimi kötü hissettim ya sonuç olumsuz olursa diye. Artık kaldım kan testi gününe, artık bundan sonramız Rabbime emanet.. Peş peşe verelim güzel haberleriBenim de hiç belirtim yok , azıcık adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada , ayağa kalkınca falan , ama öyle aman aman bir belirti hissetmiyorum . ALLAH hayırlısı versin ınsallah bizlere :)
Inşallah inşallah, zaten bazıları yazmış idrar testi yanlış olabilir, , kan testinde çıkmayabilir. Valla araştırdıkça insan Iyice karışıyor. En iyisi çok araştırmadan, dua etmek. Am elimiz de durmuyor valla, öyle mi olur böyle mi olur diye araştırıp duruyoruz.Çokça amin, doğru diyosun kötüyü düşünmemek lazım da işte ne bileyim bugün idrar testi yapmayı düşündüm cesaret edemedim kendimi kötü hissettim ya sonuç olumsuz olursa diye. Artık kaldım kan testi gününe, artık bundan sonramız Rabbime emanet.. Peş peşe verelim güzel haberleri
Bi yazı okudum az önce, biri 8.günde test yaptım silik çıktı yazmış, biri ben 10.günde yaptım negatif çıktı ama bi gün sonra kanda pozitif çıktı yazmış. Aslında bunları okuyarak araştırarak biz kendi kafamızı allak bullak ediyoruz dimi. Öyle yada böyle net sonucu alacağımız bi gün var zaten de bide kendimize engel olabilsek.. ha bide ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum yaa, biri yazmış ben kullandım bebeğim düştü yok başka doktora sordum işte gerek yoksa düşüğe neden olur dedi sakın kullanmayın cart curt.. Her kafadan başka ses çıkıyor yaaInşallah inşallah, zaten bazıları yazmış idrar testi yanlış olabilir, , kan testinde çıkmayabilir. Valla araştırdıkça insan Iyice karışıyor. En iyisi çok araştırmadan, dua etmek. Am elimiz de durmuyor valla, öyle mi olur böyle mi olur diye araştırıp duruyoruz.
Bol bol dua edeceğiz nasibimizde varsa olur inşallah pozitifleri görürüzNe ufacık bi belirtim var ne ufacık bi ağrım var, bu belki iyi bişey bunu bile bilmiyorum. Tam dört yıldır bi bebeğimiz olsun diye çok uğraştık çok bekledik.. Şimdi negatif sonuç alırsam dünyam başıma yıkılır.. Pazar günü kan vereceğim, sonuç ya pozitif ya negatif sadece iki ihtimal var.. Hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Benimde hiç belirgin yok desem yeridir çok hafif kaşık ağrısı oluyor oda geçiyor benimde öyle aman aman belirtim yok iyi mı kötü bilemiyoruz bekliycez hayırlısıylaBenim de hiç belirtim yok , azıcık adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada , ayağa kalkınca falan , ama öyle aman aman bir belirti hissetmiyorum . ALLAH hayırlısı versin ınsallah bizlere :)
Hiç hamile kalamadım ya, hamile olmak duygusu bile bana çok tuhaf geliyor.. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah..Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin..Bol bol dua edeceğiz nasibimizde varsa olur inşallah pozitifleri görürüz
Ben 6 yıldır her ay umutla bekledim bu ay o kadar boşluktayım ki hiç bisey hissedemiyorum
Benimde hiç belirgin yok desem yeridir çok hafif kaşık ağrısı oluyor oda geçiyor benimde öyle aman aman belirtim yok iyi mı kötü bilemiyoruz bekliycez hayırlısıyla
Aynen öyle canım Amin amin Rabbim kabul etsin dualarımızıHiç hamile kalamadım ya, hamile olmak duygusu bile bana çok tuhaf geliyor.. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah..Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin..
Evet ya, herkesin problemi farklı, hepimiz aynı tedaviyi görmedik ki, doktor da ona gore bir tedavi uyguluyor. Kan sulandırıcı herkese veriliyor genelde, o da vücut embriyoyu yabancı bir şey kabul edip dusuge sebep olmasın diye, beyaz kan hücrelerini seyreltiyor. O yüzden her söyleneni kafamıza takmadan, güzelce bekleyelim bebeklerimiz tutunsun güzelce inşallah. Sonra da sağlıkla kucağımıza alalımBi yazı okudum az önce, biri 8.günde test yaptım silik çıktı yazmış, biri ben 10.günde yaptım negatif çıktı ama bi gün sonra kanda pozitif çıktı yazmış. Aslında bunları okuyarak araştırarak biz kendi kafamızı allak bullak ediyoruz dimi. Öyle yada böyle net sonucu alacağımız bi gün var zaten de bide kendimize engel olabilsek.. ha bide ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum yaa, biri yazmış ben kullandım bebeğim düştü yok başka doktora sordum işte gerek yoksa düşüğe neden olur dedi sakın kullanmayın cart curt.. Her kafadan başka ses çıkıyor yaa
Amin inşallah, hakkımızda hayırlısıEvet ya, herkesin problemi farklı, hepimiz aynı tedaviyi görmedik ki, doktor da ona gore bir tedavi uyguluyor. Kan sulandırıcı herkese veriliyor genelde, o da vücut embriyoyu yabancı bir şey kabul edip dusuge sebep olmasın diye, beyaz kan hücrelerini seyreltiyor. O yüzden her söyleneni kafamıza takmadan, güzelce bekleyelim bebeklerimiz tutunsun güzelce inşallah. Sonra da sağlıkla kucağımıza alalım
Öyle yapayım kuzumm sen nasılsınBukadar durdun birazdaha dur canım kan testi yaptır direkt.
Çok şükür kuzum iyiyim. Gün sayıyorum artım bende yavaş yavaş azkaldı testeÖyle yapayım kuzumm sen nasılsın
Senin test günün ne zaman şimdi canımÇok şükür kuzum iyiyim. Gün sayıyorum artım bende yavaş yavaş azkaldı testeinsallah mutlu döneriz testten
Ben transferden önce kullanmaya başlamıştım, ilk üç gün canımdan can gitti.. Öyle bir şişti ki kalçalarım yürüyemiyordum yatamıyordum oturamıyordum ağrıdan, şükürler olsun şimdi yine iyiyim alıştım herhalde. Bu arada biz de gün sayıyoruz benim 7.günüm, inşallah senin de güzel haberlerinizi alırız.Transferımın 9. gunu bugun. 8 aralıkta transfer oldum. 9 gundu hergun 2 ampul yaptırıyorum ve agrısına bir çözüm bulamadım. Gece cok yanıyor ve sızlıyor buz koyup uyusturuyorum bıraz öyle uyuyabılıyorum. inşallah pozitif olunca unuturuz hepsini.
İgneyi çok yavaş yaptır, transferden önce kullanıyorum 2 günde bi 2 ampul şeklinde. Hızlı yaparlarsa igneyi çok açıyor. Olabildiğince yavaş vursunlar igneyi mutlaka söyleyin. Bende 7. Gündeyim. İnsallah güzel haberler verebilirizTransferımın 9. gunu bugun. 8 aralıkta transfer oldum. 9 gundu hergun 2 ampul yaptırıyorum ve agrısına bir çözüm bulamadım. Gece cok yanıyor ve sızlıyor buz koyup uyusturuyorum bıraz öyle uyuyabılıyorum. inşallah pozitif olunca unuturuz hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?