Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Insallah test gününüz ne zaman?

Yavas yavas yapiyor. Hemsire komsum sağolsun . Pozirtif olursa igneye devam gibi görünüyor. Alışırız elbet

Yaptırdınmı kuzum test hadi güzel haberler ver
Kuzumm testi yaptırdım evet, sevinemiyorum çünkü değer 21
Doktoruma göre sonuç pozitif, ama önemli olan artış göstermesi. Değer bana çok düşük geldi, ki öyle zaten. Ne sevindim ne üzüldüm, karışığım..

Kuzum dur bakalım üzülme hemen. Yeni yeni kana geçiyordur yükselir merak etme

Kuzum dur bakalım üzülme hemen. Yeni yeni kana geçiyordur yükselir merak etme
Şöyle ki Rabbimden tek isteğim bhcg sağlıkla artması.. Ama biri 5. biri 6. gün embriyosu, illa ki daha yüksek olması gerekirdi. Açıkçası pek ümidim yok bitanem.

Şöyle ki Rabbimden tek isteğim bhcg sağlıkla artması.. Ama biri 5. biri 6. gün embriyosu, illa ki daha yüksek olması gerekirdi. Açıkçası pek ümidim yok bitanem.
Kuzum belki biri tutundu. Bilemezsinki..
insanın çok morali bozulur haklısın, ama sonuçta tutunmuşlar. Bide böyle bak olaya. Sen duanı et olursada Allahtan olmazsada Allahtan kuzum. hiç kötü şeyler düşünme yükselicek insallah

Doğru söylüyosun kuzum, yıkılmak yok, tutmadıysa vardır bi hayır deyip yaşamaya devam edeceğiz ne diyim.. Sen ne zaman sonuç alacaksın kuzum

Canım üzülme, bazen geç tutunuyormus embriyolar, hiç belli olmaz, moralini yüksek tut , sonuçta 5 lerde cikmamis. Inşallah güzelce yükselir değerlerin.

Canım üzülme, bazen geç tutunuyormus embriyolar, hiç belli olmaz, moralini yüksek tut , sonuçta 5 lerde cikmamis. Inşallah güzelce yükselir değerlerin.
Çok teşekkür ederim, önemli olan değerin katlanma hızı tamam bunu biliyorum örneği de çok ama, yine de düşük ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…