Insallah test gününüz ne zaman?Ben transferden önce kullanmaya başlamıştım, ilk üç gün canımdan can gitti.. Öyle bir şişti ki kalçalarım yürüyemiyordum yatamıyordum oturamıyordum ağrıdan, şükürler olsun şimdi yine iyiyim alıştım herhalde. Bu arada biz de gün sayıyoruz benim 7.günüm, inşallah senin de güzel haberlerinizi alırız
10. Gün yani pazar günüInsallah test gününüz ne zaman?
Yavas yavas yapiyor. Hemsire komsum sağolsun . Pozirtif olursa igneye devam gibi görünüyor. Alışırız elbetBen transferden önce kullanmaya başlamıştım, ilk üç gün canımdan can gitti.. Öyle bir şişti ki kalçalarım yürüyemiyordum yatamıyordum oturamıyordum ağrıdan, şükürler olsun şimdi yine iyiyim alıştım herhalde. Bu arada biz de gün sayıyoruz benim 7.günüm, inşallah senin de güzel haberlerinizi alırız.
Benimde yarın. Var gibi ama emin degiliz. Bu 2. Denemem 6 yıl olcak10. Gün yani pazar günü
İnşallah tutunmuştur bebeğin sana, güzel haberini bizimle de paylaşBenimde yarın. Var gibi ama emin degiliz. Bu 2. Denemem 6 yıl olcak
Yaptırdınmı kuzum test hadi güzel haberler verİnşallah tutunmuştur bebeğin sana, güzel haberini bizimle de paylaş
Kuzumm testi yaptırdım evet, sevinemiyorum çünkü değer 21Yaptırdınmı kuzum test hadi güzel haberler ver
Kuzum dur bakalım üzülme hemen. Yeni yeni kana geçiyordur yükselir merak etmeKuzumm testi yaptırdım evet, sevinemiyorum çünkü değer 21
Doktoruma göre sonuç pozitif, ama önemli olan artış göstermesi. Değer bana çok düşük geldi, ki öyle zaten. Ne sevindim ne üzüldüm, karışığım..
Şöyle ki Rabbimden tek isteğim bhcg sağlıkla artması.. Ama biri 5. biri 6. gün embriyosu, illa ki daha yüksek olması gerekirdi. Açıkçası pek ümidim yok bitanem.Kuzum dur bakalım üzülme hemen. Yeni yeni kana geçiyordur yükselir merak etme
Kuzum belki biri tutundu. Bilemezsinki..Şöyle ki Rabbimden tek isteğim bhcg sağlıkla artması.. Ama biri 5. biri 6. gün embriyosu, illa ki daha yüksek olması gerekirdi. Açıkçası pek ümidim yok bitanem.
Doğru söylüyosun kuzum, yıkılmak yok, tutmadıysa vardır bi hayır deyip yaşamaya devam edeceğiz ne diyim.. Sen ne zaman sonuç alacaksın kuzumKuzum belki biri tutundu. Bilemezsinki..
insanın çok morali bozulur haklısın, ama sonuçta tutunmuşlar. Bide böyle bak olaya. Sen duanı et olursada Allahtan olmazsada Allahtan kuzum.hiç kötü şeyler düşünme yükselicek insallah
Yarın yaptırıcam kuzum bende. Ama korkuyorum yaDoğru söylüyosun kuzum, yıkılmak yok, tutmadıysa vardır bi hayır deyip yaşamaya devam edeceğiz ne diyim.. Sen ne zaman sonuç alacaksın kuzum
Korkma kuzum, sonucu bi şekilde çıkıyor zaten ama değer düşük olunca sıkıntı işte bunu biliyorum. Rabbim yüksek değerle hayırlı sonuç almayı nasip etsin, yarın yaz ama mutlaka burayaYarın yaptırıcam kuzum bende. Ama korkuyorum ya
Canım üzülme, bazen geç tutunuyormus embriyolar, hiç belli olmaz, moralini yüksek tut , sonuçta 5 lerde cikmamis. Inşallah güzelce yükselir değerlerin.Kuzumm testi yaptırdım evet, sevinemiyorum çünkü değer 21
Doktoruma göre sonuç pozitif, ama önemli olan artış göstermesi. Değer bana çok düşük geldi, ki öyle zaten. Ne sevindim ne üzüldüm, karışığım..
Çok teşekkür ederim, önemli olan değerin katlanma hızı tamam bunu biliyorum örneği de çok ama, yine de düşük ya.Canım üzülme, bazen geç tutunuyormus embriyolar, hiç belli olmaz, moralini yüksek tut , sonuçta 5 lerde cikmamis. Inşallah güzelce yükselir değerlerin.
Kaçıncı günü yaptırdın testi Canım?Çok teşekkür ederim, önemli olan değerin katlanma hızı tamam bunu biliyorum örneği de çok ama, yine de düşük ya.
Transferin yapıldığı günü sayarsak 10.günKaçıncı günü yaptırdın testi Canım?
Anladım, tutunmuş yine de muhtemelen bence canim , 12. Gün doktor mu bakacak yeniden test yapıp?Transferin yapıldığı günü sayarsak 10.gün
Ben sonucu attım ona, pozitif dedi, önemli olan 2 gün sonraki artış dedi. Şu saatten sonrası tamamen takdir-i ilahi. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınızAnladım, tutunmuş yine de muhtemelen bence canim , 12. Gün doktor mu bakacak yeniden test yapıp?
Hamileyim kuzum 9. Gün değer 430 cıktıBen sonucu attım ona, pozitif dedi, önemli olan 2 gün sonraki artış dedi. Şu saatten sonrası tamamen takdir-i ilahi. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?