Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Lekelenmem var kuzum nokta şeklinde ya

Sabahtan beri bel agrısı var kuzum, göğüslerim çok şişti acıyo birde çok minik nokta şeklinde kahvemsi kırmızımsı lekelenmelerim var. 5. Gündeyim bende. Bilemedim valla bende yaa
Yaaa lekelenme varsa peki kaçıncı günde başladı belirtileriniz. Benim sadece sol kasığımda hafif batma oluyor bu kadar lekelenme kaçıncı gün oldu yarın sabah idrar testi yapsanizzz

Lekelenme için erken değil mi bitanem, doktoruna ulaştın mı herşey yolunda mı
5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyor 5.günunde olduğu için gayet normal bence yerleşme kanaması olabilir ben bu forumda gördüm 4.gün dahi idrar testinde pozitif çıktığını

5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyor 5.günunde olduğu için gayet normal bence yerleşme kanaması olabilir ben bu forumda gördüm 4.gün dahi idrar testinde pozitif çıktığını
Bu kadar erken sonuç alabileceğimizi hiç sanmıyorum, öyle olsa doktorlar o şekilde yönlendirir bunun bilgisini verirdi. Bende hiçbir belirti yok şu anda ve belirti aramıyorum da zaten bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Tabiki kesin sonuç almak mümkün değil 4.gün ama öylesine denenip gerçekten gebe olan 2 3 kişi buldum bu forumda:) 5.gün embriyosu 8.Günde mutlaka çıkıyor bide sanırım siz de 2 embriyo transfer yaptırmışsınız deneyin derim :)

Benin de 5. Gun embriyosu daha 4 gün oldu benim de transfer olalı, ama öyle belittim yok hiç. Inşallah tutunmuştur benimkiler de :)

Alttaki google paylaşımı için teşekkür ederim tamam doğrudur belki ama ben bu süreçte sistematik ilerlemekten yanayım, 10.gün test yap dediler ve o gün gidip kan vereceğim, diğer türlü beklenilen değer çıkmazsa bu ümitsizlik yaratabilir
Bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun inşallahh

Bebeğiniz size sımsıkı tutunur inşallah, ben de cuma günü çift embriyo transferi oldum henüz bi belirtim yok, bide belirti aramıyorum ben yaa
1 gün varmış sizinle aramızda ben de perşembe günü cift emriyo transferi oldum. Allah gönlümüzde olanı versin inşallah, inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıkla.

Doğru diyorsunuz sanırım bende biraz sabırsızlık var benim test günüm pazar ama çarşambadan idrar testine başlamak istiyorum. Zaten çıksın sonuç diye değil de öylesine yapmayı düşünüyorum

Ben seni anlıyorum zaten şu an aslında hepimiz aynı durumdayız, sadece hani şey demek istedim..bi belirti bulmak veya test yapmak için erken bence. Derler ya geç olsun da güç olmasın

Eki Görüntüle 2739921
Ben seni anlıyorum zaten şu an aslında hepimiz aynı durumdayız, sadece hani şey demek istedim..bi belirti bulmak veya test yapmak için erken bence. Derler ya geç olsun da güç olmasın
Anladım siz yazmışsınız ya kasık agrım göğüs hassasiyetim var falan die ben ondan tedirgin oldum bsnde yok diue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…