Daha çok yeni canım belirti olmazkiii üzülmeMerhabaaa aynı gün transfer olmuşuz sizde belirtiler varmış ama bende yok üzüldüm şimdi
Sizde var mi peki?Daha çok yeni canım belirti olmazkiii üzülme
Lekelenmem var kuzum nokta şeklinde yaBebeğim bana çift transfer yapıldı biliyosun, ama doktor özellikle birine çok güveniyorum dedi. Biri 6.gün embriyosu olduğu için belki de, 10 gün sonra testi yap dediler. İnşallah peş peşe veririz güzel haberleri
Sabahtan beri bel agrısı var kuzum, göğüslerim çok şişti acıyo birde çok minik nokta şeklinde kahvemsi kırmızımsı lekelenmelerim var. 5. Gündeyim bende. Bilemedim valla bende yaaSizde var mi peki?
Yaaa lekelenme varsaSabahtan beri bel agrısı var kuzum, göğüslerim çok şişti acıyo birde çok minik nokta şeklinde kahvemsi kırmızımsı lekelenmelerim var. 5. Gündeyim bende. Bilemedim valla bende yaa
Ben de herhangi bi belirti yok kiiiMerhabaaa aynı gün transfer olmuşuz sizde belirtiler varmış ama bende yok üzüldüm şimdi
Lekelenme için erken değil mi bitanem, doktoruna ulaştın mı herşey yolunda mıLekelenmem var kuzum nokta şeklinde ya
5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyor 5.günunde olduğu için gayet normal bence yerleşme kanaması olabilirLekelenme için erken değil mi bitanem, doktoruna ulaştın mı herşey yolunda mı
Tabiki kesin sonuç almak mümkün değil 4.gün ama öylesine denenip gerçekten gebe olan 2 3 kişi buldum bu forumda:) 5.gün embriyosu 8.Günde mutlaka çıkıyor bide sanırım siz de 2 embriyo transfer yaptırmışsınız deneyin derim :)5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyor 5.günunde olduğu için gayet normal bence yerleşme kanaması olabilirben bu forumda gördüm 4.gün dahi idrar testinde pozitif çıktığını
Bu kadar erken sonuç alabileceğimizi hiç sanmıyorum, öyle olsa doktorlar o şekilde yönlendirir bunun bilgisini verirdi. Bende hiçbir belirti yok şu anda ve belirti aramıyorum da zaten bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunuyor 5.günunde olduğu için gayet normal bence yerleşme kanaması olabilirben bu forumda gördüm 4.gün dahi idrar testinde pozitif çıktığını
Bu kadar erken sonuç alabileceğimizi hiç sanmıyorum, öyle olsa doktorlar o şekilde yönlendirir bunun bilgisini verirdi. Bende hiçbir belirti yok şu anda ve belirti aramıyorum da zaten bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Benin de 5. Gun embriyosu daha 4 gün oldu benim de transfer olalı, ama öyle belittim yok hiç. Inşallah tutunmuştur benimkiler de :)Tabiki kesin sonuç almak mümkün değil 4.gün ama öylesine denenip gerçekten gebe olan 2 3 kişi buldum bu forumda:) 5.gün embriyosu 8.Günde mutlaka çıkıyor bide sanırım siz de 2 embriyo transfer yaptırmışsınız deneyin derim :)
Alttaki google paylaşımı için teşekkür ederim tamam doğrudur belki ama ben bu süreçte sistematik ilerlemekten yanayım, 10.gün test yap dediler ve o gün gidip kan vereceğim, diğer türlü beklenilen değer çıkmazsa bu ümitsizlik yaratabilirTabiki kesin sonuç almak mümkün değil 4.gün ama öylesine denenip gerçekten gebe olan 2 3 kişi buldum bu forumda:) 5.gün embriyosu 8.Günde mutlaka çıkıyor bide sanırım siz de 2 embriyo transfer yaptırmışsınız deneyin derim :)
Bebeğiniz size sımsıkı tutunur inşallah, ben de cuma günü çift embriyo transferi oldum henüz bi belirtim yok, bide belirti aramıyorum ben yaaBenin de 5. Gun embriyosu daha 4 gün oldu benim de transfer olalı, ama öyle belittim yok hiç. Inşallah tutunmuştur benimkiler de :)
1 gün varmış sizinle aramızda ben de perşembe günü cift emriyo transferi oldum. Allah gönlümüzde olanı versin inşallah, inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıkla.Bebeğiniz size sımsıkı tutunur inşallah, ben de cuma günü çift embriyo transferi oldum henüz bi belirtim yok, bide belirti aramıyorum ben yaa
Hadi hayırlısı ya tek degilmisim çok sevindimBenin de 5. Gun embriyosu daha 4 gün oldu benim de transfer olalı, ama öyle belittim yok hiç. Inşallah tutunmuştur benimkiler de :)
Doğru diyorsunuz sanırım bende biraz sabırsızlık varAlttaki google paylaşımı için teşekkür ederim tamam doğrudur belki ama ben bu süreçte sistematik ilerlemekten yanayım, 10.gün test yap dediler ve o gün gidip kan vereceğim, diğer türlü beklenilen değer çıkmazsa bu ümitsizlik yaratabilir
Bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun inşallahh
Amin amin aminn1 gün varmış sizinle aramızda ben de perşembe günü cift emriyo transferi oldum. Allah gönlümüzde olanı versin inşallah, inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıkla.
Doğru diyorsunuz sanırım bende biraz sabırsızlık varbenim test günüm pazar ama çarşambadan idrar testine başlamak istiyorum. Zaten çıksın sonuç diye değil de öylesine yapmayı düşünüyorum
AnladımEki Görüntüle 2739921
Ben seni anlıyorum zaten şu an aslında hepimiz aynı durumdayız, sadece hani şey demek istedim..bi belirti bulmak veya test yapmak için erken bence. Derler ya geç olsun da güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?