progesteron eksikliği

cilek_90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
31
1
1
34
kızlar merhaba :) ben yeni üyeyim ve size bir sorum var

9 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var evlenmeden önce dr.a gttim cocuk yapmaya krar verene kadar yazz kullanacaksın dedi :KK70: bende yazz kullanıyordum ama şikayetlerim var akıntı hassaslık filan filan...doktora gittim ve herşeyimin sağlıklı olduğunu sadece progesteron eksikliği olduğunu söyledi. :KK43: hemen bi bebiş yapın dedi hatta :KK70: ama daha işe gireli 5 ay oldu imkansız şuanda anca seneye :KK43: öyle olunca diana 35 kullanmayı önerdi en az 3 kutu ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyım kullananlar cok fazla yan etkisi var mı :KK43:((

Ayrıca ibrahim saraçoğlu kürlerini gördüm şimdi hapı kullanırken o kürlerden uygulasam olur mu ki :S yapan uygulayan var mı yardımcı olur musunuz

kızlar merhaba :) ben yeni üyeyim ve size bir sorum var

9 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var evlenmeden önce dr.a gttim cocuk yapmaya krar verene kadar yazz kullanacaksın dedi :KK70: bende yazz kullanıyordum ama şikayetlerim var akıntı hassaslık filan filan...doktora gittim ve herşeyimin sağlıklı olduğunu sadece progesteron eksikliği olduğunu söyledi. :KK43: hemen bi bebiş yapın dedi hatta :KK70: ama daha işe gireli 5 ay oldu imkansız şuanda anca seneye :KK43: öyle olunca diana 35 kullanmayı önerdi en az 3 kutu ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyım kullananlar cok fazla yan etkisi var mı :KK43:((

Ayrıca ibrahim saraçoğlu kürlerini gördüm şimdi hapı kullanırken o kürlerden uygulasam olur mu ki :S yapan uygulayan var mı yardımcı olur musunuz
ya arkadaşım var ya bu doğum kontrol ilaçlarını sürekli veriyorlar ancak asıl ne oluyorsa ondan sonra oluyor bence.ben de korunmak için doktor önerisiyle önce qlarista ve sonra yazz kullandım.1,5 sene kullandım ancak ne olduysa bıraktıktan sonra oldu.
kullanmadan önce hiç bir problemim yoktu; düzenli olan adet günlerim 8 ay oldu hala düzelmedi, bağırsak hareketlerim garipleşti, progesteron eksikliği oluştu, akıntılarım çoğaldı, varis şikayetlerim oldu.tabi herkese yan etkileri falan farklıdır.
bence bir doktora daha gözük. geçmiş olsun. :KK64:

2-3 farklı doktora gittim bursada.hepsi aynı tedavi yöndetimini önerdi.evlendim istanbulda yaşıyorum başka doktora gittim yine aynı ya hap kullan ya da bebek yap diyorlar :s doğal yöntemler araştırıyorum ama onlarıda kafama göre yapmak istemiyorum .ahh ahh bayan olmak zormuş :(

ya arkadaşım var ya bu doğum kontrol ilaçlarını sürekli veriyorlar ancak asıl ne oluyorsa ondan sonra oluyor bence.ben de korunmak için doktor önerisiyle önce qlarista ve sonra yazz kullandım.1,5 sene kullandım ancak ne olduysa bıraktıktan sonra oldu.
kullanmadan önce hiç bir problemim yoktu; düzenli olan adet günlerim 8 ay oldu hala düzelmedi, bağırsak hareketlerim garipleşti, progesteron eksikliği oluştu, akıntılarım çoğaldı, varis şikayetlerim oldu.tabi herkese yan etkileri falan farklıdır.
bence bir doktora daha gözük. geçmiş olsun. :KK64:

2-3 farklı doktora gittim bursada.hepsi aynı tedavi yöndetimini önerdi.evlendim istanbulda yaşıyorum başka doktora gittim yine aynı ya hap kullan ya da bebek yap diyorlar :s doğal yöntemler araştırıyorum ama onlarıda kafama göre yapmak istemiyorum .ahh ahh bayan olmak zormuş :KK43: bu arada teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun :s

progesteron eksikliğinde Allah korusun düşük riski oluyor öncelikle bunu tedavi ettirmen lazım ilaç kullanman hap jel ve iğne olarak çeşidi var , benimde afetlerim çok Ağrılı geçerdi ölü gibi oluyordum hamile kaldığım da kanamam oldu ve doktor progesteron eksikliği çıktı sonra kardeşim aklıma geldi o da benim gibi sıkıntıdaydı adetleri düzensizdi tek farkı Ağrılı kusmalı geçiriyordu onda da eksik çıktı doktor evlenince ilaçlara başlayalım şimdi bünyen kaldırmayabilir en azından hapı kullanırsın bir dönem dedi

progesteron eksikliğinde Allah korusun düşük riski oluyor öncelikle bunu tedavi ettirmen lazım ilaç kullanman hap jel ve iğne olarak çeşidi var , benimde afetlerim çok Ağrılı geçerdi ölü gibi oluyordum hamile kaldığım da kanamam oldu ve doktor progesteron eksikliği çıktı sonra kardeşim aklıma geldi o da benim gibi sıkıntıdaydı adetleri düzensizdi tek farkı Ağrılı kusmalı geçiriyordu onda da eksik çıktı doktor evlenince ilaçlara başlayalım şimdi bünyen kaldırmayabilir en azından hapı kullanırsın bir dönem dedi

Bende çok ağrılı geçiyor. :( bendeki sıkıntı geçikmek değil erken gelmesi :( Doktorum sadece diana 35 verdi şimdilik :S hamile kalmaya karar verene kadar. Sonrasında eğer 1 yıl içinde olmazsa tekrar gelirsin dedi :/ başka nasıl ilaçları var acaba ?

Bildiğim bu ilaçlar var , hamilelikte iğne hap birlikte verebiliyorlar ama normal durumda nasıl yapılır bilmiyorum

Bildiğim bu ilaçlar var , hamilelikte iğne hap birlikte verebiliyorlar ama normal durumda nasıl yapılır bilmiyorum
anladım peki çok teşekkür ederim. Umarım ilerde sıkıntı yaşamam :( çok endişe ediyorum bir de taktım bu konuyu kendime :( takılmayacak gibi de değil ki ..siz ne ilaç kullandınız peki ?

kızlar merhaba benim de progesteronum 0,7 cıktı yumurtlamam yokmus klomen verdi sizce düzelir mi çok moralım bozuk

merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptırdım reglinin 22, günü progesteron 10.73 çıkmış onun üstünde olması normal değerler diye biliyorum ama aklıma takılan şu şuan hala yumurtlama devam mı ediyor anlamına geliyor bu değer yoksa bu ay yumurtlama olmuş anlamına mı geliyor yani şuan hamile kalabilme olasılığı var mı yardımcı olur musunuz?

Back
X