- 9 Ağustos 2018
- 43
- 14
- 18
- Konu Sahibi Karanfil44
-
Neden bahane uydurmaniz gerekiyor ki değiştirin doktorunuzu. Vah Vah neden gitti demez herhalde?Kızlar herkese merhaba. Psikiyatristime karşı hoşlantı duyuyorum ne yapıcam ben
Ben evliyim 4 yıllık ve doktorum da evli hatta ikinci evliliği ve 1 çocuğu oldu. Duygularıma bi türlü hakim olamıyorum. Kendisiyle görüşme yapıyoruz sizce sebebini söylemeden görüşmeyelim desem mi kendisine? Bi bahane uydursam. Allah aşkına birisi bana yardımcı olsun. Kendimden öyle utanıyorum ki. Çok büyük bi günah sonuçta evliyim hayır eşim de kötü birisi değil öyle problemlerimiz de yok ama işte ben bilmiyorum bilmiyorum ya...
Bu tür duygulara kapılmaniza sebep nedir?Kızlar herkese merhaba. Psikiyatristime karşı hoşlantı duyuyorum ne yapıcam ben
Ben evliyim 4 yıllık ve doktorum da evli hatta ikinci evliliği ve 1 çocuğu oldu. Duygularıma bi türlü hakim olamıyorum. Kendisiyle görüşme yapıyoruz sizce sebebini söylemeden görüşmeyelim desem mi kendisine? Bi bahane uydursam. Allah aşkına birisi bana yardımcı olsun. Kendimden öyle utanıyorum ki. Çok büyük bi günah sonuçta evliyim hayır eşim de kötü birisi değil öyle problemlerimiz de yok ama işte ben bilmiyorum bilmiyorum ya...
Bu konuyu acarken hangi diziden feyz aldiniz demek geldi icimden..Kızlar herkese merhaba. Psikiyatristime karşı hoşlantı duyuyorum ne yapıcam ben
Eşinizden boşanın. Adama bunu yapmaya hakkınız yok. Sonra da tedavi olun başka doktoraKızlar herkese merhaba. Psikiyatristime karşı hoşlantı duyuyorum ne yapıcam ben
Sonunda yargı dağıtmayan, aklı başında bir yorum ❤Böyle durumlar olabilir terapötik görüşmelerde, hatta sıkça görülür. Buna transferans denir literatürde. Psikiyatrınıza bu konuyu açmanızı öneririm. Emin olun sizi "Kocanı aldatıyorsun" vs gibi yargılamaz, neden bunu hissettiğinize odaklanırsınız. Transferansın altında mutlaka bir şey vardır çünkü ve bunu çözümlemek sizi çok rahatlatır. Ama yok ben yapamam kesinlikle derseniz terapistinizi değiştirmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?