Ablacim ben de cok buyuk siddette ve cok uzun sure ask acisi cekmis biri olarak soyleyebilirim ki, geciyor. Zaman her seyin ilaci, gercekten bak. Ben mesela takintili veya saplantili olarak adlandirilcak kafada biri asla degilim, genel olarak kendi isime bakarim kendi hayatimi umursarim. Ama ask denen duygu zaten %99 saplantiya benziyor. Beynin donup dolasip ayni noktaya geliyor:ask acisi.
Simdi kendini bir tart, bu ask mesk islerinden once saplantili bir insan miydin otur bunu dusun. eger degilsen, yapacagin sey belli sabrediceksin gecip gitmesini bekliceksin. Baska bir problemin yoksa, ilac inan ask acisina cozum degil. Sadece o kanayan tarafi uyusturuyor, ama kendine geldiginde ayni yer kanamaya devam ediyor. Ask acisinin ilaci bence kopek gibi cekmek, dibe vurmak, acinla yuzlesmek. Sonra bitiyor gidiyor. Acinla yuzles, kacma. Ben 3.ayda reiki uzmanina gittim, aurami duzeltmek icin. Ama acidan arinmaya hazir degildim. Beraber calismayi yapinca daha iyi hissettim ama 1 ay sonra yine ayni mesele ortaya cikti cunku hazir degildim. Zamani gelince kendi kendine gecti gitti.
Ben senden daha sansliydim, tam ayrilik sirasinda yeni is buldum, buyuksehre tasindim hayatim cok degisti. 1 yil yeterli bir sure bence. Birak gitsin ask acisini derim artik. Baskalariyla flort ediyor musun? Nasil bir cevredesin?