Psikolog Deneyimleriniz

Kayıtsız alabildiğinize göre muhtemelen reçetesiz satılan hafif dozlu bir ilaçtı sizinki, biliyorsunuzdur psikiyatri ilaçlarını doktor vermeden alabilmek için hem hastanın hem eczacının yasanın dışına çıkması lazım ki bu suçtur. Kilitli dolaplarda saklanan ilaçlar bunlar.

kırmızı reçeteli olmadığı sürece reçetesiz alınabiliyor.
Reçetesiz ilaçlar da meslek hayatını bitirir insanların, zinhar uzak dursun saklanıp kimse görmeden içsin. Çünkü bizim komşunun oğlunu msbye almadılardı. Amaan uğraşamayacağım daha fazla hadi iyi geceler.

bende gitmek istiyorum ama iyi bir psikolog nerden bulabilirim bilmiyorum? izmirde yaşıyorum bir öneriniz var mıdır?

kafasına göre alsın demedik zaten doktor söylesin öyle gitsin alsın alacaksa dedik. okuma huyunuz da yok.

Reçetesiz de satılıyordu galiba.3 ay mı ne kullandım.sadece psikolojik ilaçlar yazmadı vitamin ve mideyle ilgili de yazmıştı.eczaneye reçeteyle gittim ama.az önce yine baktım kaydı yok reçetenin. Hatta ilk gittiğimde eczacıya özel klinik demeyi unutmuşum önce sisteme girmeye çalıştı recetenin numarası niye yok falan dedi ben de özel demiştim tamam o zaman zaten olmaz dedi.ağır ilaçlar olsa numaralı reçete yazılıyor demek ki kaydedilmesi için

kafasına göre alsın demedik zaten doktor söylesin öyle gitsin alsın alacaksa dedik. okuma huyunuz da yok.
Kafasına göre alsın diyosun dedim mi ben offf kimin okuma huyu yok acaba neyse güzel kardeşim sana tekrar hayırlı geceler diliyorum farklı düşünüyoruz uzatmayalım iyisi mi

kurumdan kuruma ve ilaçtan ilaca değişiklik gösterebilir riske atmayın derim.
Eşim dört tane ağır ilaç kullandı Şizofreni tedavisinde kullanılan ilaçlardı. Ama devlet memuru. Bence böyle bişey yok. İnsanların ruhu da bir organı gibi hastalanabilir. İyileşebilir de. Devletin de sorun yaptığını sanmıyorum.

E nabızım da görünüyor. Sizin gittiğiniz kurum ile alakalıdır. Benim gittiğim yer eşim için de benim için de işledi muayene teşhis vs görünüyor. Ve büyük psikiyatri kliniğiydi. İstanbulda adı bilinen merkezi bir yerde.
Ama Psikologlarda görünmez çünkü onların ilaç yazma tedavi etme gibi bir durumları yok. Onlar danışmanlık yapıyor. D dortusyus

Bir arkadaşın açıklamasından sonra neden görünmediğini anladım ben. Benimki de psikiyatri kliniğiydi uzman doktordu doktorum.elimde reçete vardı ama yeşil ya da kırmızı reçete olmadığı için kaydı yokmuş reçetesiz de alınabilecek ilaçlarmış demek ki. Ha bence hiçbir ilaç reçetesiz alınmamalı hele psikolojik ilaçlar...

Anladım. benim ilacım yeşil reçeteliydi. Obsesif bozukluk vardı.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Kesinlikle kafaya göre ilaç alınmamalı bu konuda çünkü lustral diye bahsedilen ilaç hafif de olsa intihar isteği uyandırabiliyor kişilerde. Doktor kontrolünde reçeteli olmalı.

İnanmayın öyle söyleyenlere, lafım size değil elbette fakat ne kadar abartıyor insanlar kızıyorum bazen, laf olsun diye diyorlar işte, insanları da endişelendiriyorlar. Devlete giremezsin ne ya :))

Aynen öyle nitelik kodlarına şu şu ilaçları kullanmayanlar, şu doktorlara gitmeyenler diye eklesinler oldu olacak

2. eğer boyle onemli birimlerde böyle sartlar varsa sırf atanmak icin gercege aykirı davranmak ne kadar dogru? o sartlari tutmiyorsa atanamasin zaten?

Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz. Hiç kimse psikolojisinin, enerjisinin yetmeyeceği işler yapmamalı. İlaç saklamak istese bile insan eline ne geçebilir? Hamur aynı sonuçta.

Havacılıkla uğrasıyorum ve çok ince eleyip sık dokuyorlar. Öyle aman aman bi derdim yok sadece gidip konuşup içimi tarafsız birine dökmekti ama bunun işime engel olsun istemem.

Havacılıkla uğrasıyorum ve çok ince eleyip sık dokuyorlar. Öyle aman aman bi derdim yok sadece gidip konuşup içimi tarafsız birine dökmekti ama bunun işime engel olsun istemem.
Özel klinik de olsa recetesiz alınamayan bir ilaçsa kayıt oluyormuş e nabızda da görünür bu durumda.yanlış bilgi vermeyeyim düzelteyim.

Merhaba, danıştığınız psikolog İstanbul’da mı? Sakıncası yoksa paylaşmanızı rica edebilir miyim? Ben de böyle bir arayış içerisindeyim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…