Ablacım Amerikalılar der ki, listen to your gut yani yani kendine sor ben doğru bir durumda mıyım yanlış bir durumda mıyım diye. Sen belli ki yanlış bir durumda olduğunu hissediyorsun, için rahat değil o zaman yanlış bir durumdasındır.
O adama gelince de mağara ayısı belli ki, kadın onu yapar bunu yapar kadın gelmeli erkek gitmez diyen adamdan hayır gelir mis ence? Bu zihniyet bitmeli, insan insandır, kadınlar da insan evladı, erkekten az değil, erkeğin peşinde sürüklenmesi gereken canlıalr hiç değil. Ataerkillik denen şey tamamen kadınlaın ezilmesi ve erkeklerin hiçbir sorumluluk almadan sefa sürmesi. Şöyle bir sistemi destekleyen kadın net şekilde salaktır, elinde Harvard diploması olsa bile yine salaksın yine salaksın kardeşim. Başka bir kadına evet ben ezildim, doğrusu budur, git sen de ezil diyemezsin.
Bu adama tekmeyi koydun mu sen? zannedersem ki komyuşsun. Bırak o zaman, neyse ne olmadıysa sittir ediceksin canına yazık. Böyle bir ayı için de para falan ödeyip terapiste gitmezdim ben ayrıca paraya yazık ... sen yok terapi isterim dersen de bu terapiste de tekmeyi at bence yenisini bul.