Doğumda alınmış bi kilo sonuçta verirsin elbet eşinde seni olduğun gibi seviyordur zatenArkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim
D vitamininiz eksikse kilo, vermek nerdeyse imkansız oluyor. K2 vitamini ile braber olanlardan kullanın hemen etki ediyor. Ve fazla takıntı yapmazsanız daha kolay verirsiniz. Odağnız neyde ise o, çoğalıyor çünkü.Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim
Her yolu denedim derken, ne kadar sürelerde neler yaptınız bir yazsanızHer yolu denedim olmuyor herşeyi yaptm esim zayiflamami çok istyr farkindayim ama olmuyor saçma gelecek ama kusmayı dusunuorm artık aslında çok zayıf değildim önceden ama bu kadarda degldim yanında gezerken utaniorm Herkz bana bakiomus gibi geliyor. Bu ara hiç iyi deglm napablrm sizce kiizalr
Her yolu denedim olmuyor herşeyi yaptm esim zayiflamami çok istyr farkindayim ama olmuyor saçma gelecek ama kusmayı dusunuorm artık aslında çok zayıf değildim önceden ama bu kadarda degldim yanında gezerken utaniorm Herkz bana bakiomus gibi geliyor. Bu ara hiç iyi deglm napablrm sizce kiizalr
Bu başliktaki cümleyi hergun bikac kez soyluyorumArkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim
Doğum yapalı ne kadar oldu ki?Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?