- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Zaten diyorum ya muazzam bir manipülasyon yetenekleri var.Çok iyi algı yönetimi yapıyorlar. Mesela bir eşya alacağız diyelim, kararı güya bana bırakıyor. Ama bir şekilde fikir belirtip onu almamı sağlamaya çalışıyor. Sonra bir bakıyoruz onun dediği olmuş. Haydaa.
Ben ona kaç kez "Sen beş gerizekalı mı sanıyorsun, aptal yerine koymayı bırak" dedim. Aslında zaman zaman anlıyormuşum da sonra yine manipülasyonuna maruz kalıyormuşum. Bana hep derdi ki: "Sen her şeyin en kötü ihtimalini düşünüyorsun, çok kötücülsün"
Kaç kez, tartıştığımızda ben onu telefonunu açmayınca, annemi aramış durumu kendine göre anlatmış, onu ikna etmiş. Annem beni hatalı bulurdu haliyle." Sende de hata var kızım, çocuğa şunu şunu yapmışsın " diye. Ki ben ilişkime başka insanları karıştırmayı sevmem, ailem olsa bile. Kimseye bir şey anlatmam. Ama o kendine göre anlatıp, insanları yanına çekiyordu. Off çok fena zamanlardı, neyse ki geçti gitti. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Aynısı, ama bunu yapan çoğunlukla annesiydi, benimki o kadar zeki değildi, hep annesi yönetiyordu. Söylediği cümlelere kadar annesinindi.
Aynen öyle, geçti gitti. Geçmişimizi unutturacak kıymetimizi bilenleri Rabbim yazsın bize inşallah.