Psikolojik Rahatsızlık?

Ciddi psikolojik rahatsızlığı olan insanlar kendilerine kondurmazlar psikolojim bozuk demezler ve kendilerini normal görürler siz farkında olduğunuza göre ileri derece bi ruh sagliginizda bozukluk olduğunu düşünmüyorum sadece hayatıniza değişiklikler yapmanız size iyi gelebilir yeni bir iş yeni arkadaş ortamları yeni bir ilgi alanı ve bir sorumluluk bi hayvan olabilir kedi köpek kuş balık vs bunlarda sizi rahatlatabilir kendi doktorunuz kendiniz olmaya çalışın hayatta yaşanabilicek o kadar güzel şeyler var ki hareketli müzik dinlemek renkli giyinmek bile ruh halinizi değiştirecektir ilaçlardan önce bunlar daha mantikli bence bol neşeli günleriniz olsun hayat herseye rağmen yaşamaya değer

Kedim var. :) Her şeyi denemeye çalışıyorum ama en ufak şeye bile halim yok. Teşekkür ederim yorumunuz için. Önerilerinizi dikkate alacağım.

ben de bu tür yakınmalarla psikoloğa gittim "ağır depresyon" teşhisi koyup psikaytra yönlendirdi

Bu kırıp dökme konusunda bir şey okumuştum. Gerçekten değerli olan veya önem verdikleri şeyleri kırmıyorlarmış. Eğer bu şekilde " seçerek " kırıyorsan kriz sayılmıyormuş.
Yaşadıkların, yaşınla alakalı sinir patlamaları da olabilir. Bence seni yoracak bir spora yazıl, enerjini atarsın.

ben de bu tür yakınmalarla psikoloğa gittim "ağır depresyon" teşhisi koyup psikaytra yönlendirdi

Gerçekten mi ya... En kısa sürede gitmeliyim sanırım. Bana biraz süreç hakkında bilgi verebilir misin müsait olduğunda? Gitmeye korkar oldum açıkçası. :/ Çok geçmiş olsun bu arada. Umarım daha iyisindir şimdi.

Bu kırıp dökme konusunda bir şey okumuştum. Gerçekten değerli olan veya önem verdikleri şeyleri kırmıyorlarmış. Eğer bu şekilde " seçerek " kırıyorsan kriz sayılmıyormuş.
Yaşadıkların, yaşınla alakalı sinir patlamaları da olabilir. Bence seni yoracak bir spora yazıl, enerjini atarsın.

Bilgisayarımı, camları kırıp telefonumu falan fırlatıyorum. Ama bazı şeyleri kırmamak için de tutuyorum kendimi.

Benim psikoloğum çok şaşırmıştı ben anlattıkça,"Anlattıklarınızda hiç düşünecek bir şey yok gibi duruyor,çok donanımlısınız ,hatta dış görünüşünüze bile önem vermiyor olmanız gerekirdi şu anlaaattıklarınıza bakılırsa ama onda da bir sorun yok." deyip yönlendirdi,psikiyatrist,bi ilaç yazdı c .....s isim vermiyim burada ,bu tablet bitince görüşelim yine dedi,ama ilaç bana zarar vermeye başladı,şöyle ki çenemde kasılmalar,istemsiz hareketler...gibi.Bıraktım ve sonrasında kendi kendine geçti ,bitti her şey çok şükür...

Önce pisikiyatriste gidin. Pisikiyatri tahlil yaparak değil, senptomlara göre karar verir. Bu nedenle kendinizi iyi ifade etmeniz ve kontrollere düzenli gitmeniz gerekir. İlaç verirse de ilk dönem yan etkilerinin fazla olacağı aklınızda bulunsun.

Bencede psikologa gitmelisiniz.Ayrıca kendinizinde farkında olmuş olması çok iyi,bu düzeleceğine bir işaret.Peşine düşerseniz halledersiniz,kendinizi motive edin bu konuda.Bugün doktora gidicem diyip yarın vazgeçmeyin lütfen.Bir yerden başlamak lazım bence.

Bencede psikologa gitmelisiniz.Ayrıca kendinizinde farkında olmuş olması çok iyi,bu düzeleceğine bir işaret.Peşine düşerseniz halledersiniz,kendinizi motive edin bu konuda.Bugün doktora gidicem diyip yarın vazgeçmeyin lütfen.Bir yerden başlamak lazım bence.

Haklısınız... Vazgeçmemem lazım.

Geçmiş olsun. Bipoların kan tahliliyle falan belirlendiği yazılmış ancak genelde öyle olmuyor onu bilin. En doğru teşhis için ruh hali oynamaları, davranışlarınız, yaşam stili ile ilgili alışkanlıklarınız dahil her şeyi doktorunuzla açıkça konuşmanız gerekir. Gidersiniz anlatırsınız ve işin uzmanı ona göre belirler. İlaç kullanımı konusunda ise önyargılı olmayın örneğin manik depresif biri ilaç kullanmadan hayatına devam edemez. Mani dönemlerinde çılgınca şeyler yapabiliyorlar. Gerekiyorsa kullanırsınız, doktorunuz ya da psikoloğunuz neyi öneriyorsa onu yapın. Durumunuz derinleşmeden gitmenizde fayda var.

Geçmiş olsun. Bipoların kan tahliliyle falan belirlendiği yazılmış ancak genelde öyle olmuyor onu bilin. En doğru teşhis için ruh hali oynamaları, davranışlarınız, yaşam stili ile ilgili alışkanlıklarınız dahil her şeyi doktorunuzla açıkça konuşmanız gerekir. Gidersiniz anlatırsınız ve işin uzmanı ona göre belirler. İlaç kullanımı konusunda ise önyargılı olmayın örneğin manik depresif biri ilaç kullanmadan hayatına devam edemez. Mani dönemlerinde çılgınca şeyler yapabiliyorlar. Gerekiyorsa kullanırsınız, doktorunuz ya da psikoloğunuz neyi öneriyorsa onu yapın. Durumunuz derinleşmeden gitmenizde fayda var.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X