Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüştü!!

Bu olaydan sonra sende eşini cezalandırman gerekiyor, 3 ay annenlere git, her gün annesi ona hizmet etsin, donunu annesi yıkasın, topla çantanı ağlamayı bırak

Cok kötüyüm ağlamaktan yüzüm şişti. Birkaç gun once konu açmıştım genel sıkıntımdan bahsetmiştim. Şimdi bugunki olayı anlatacagım ne yapmalıyım nolur bana yol gosterin.

Eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Eşimin kardeşi evlenmek uzere, yoğun hazırlık donemindeler. Birkaç gun sonra da evlerinde nişan yapılacak. Bugun eşim eve bi sinirle geldi, once ailesine uğramıs. Annesi o sıra temizlik yapıyormus. Kızarak Sen neden anneme gidip yardım etmiyorsun dedi. Ben şaşırdım ve normal bir ses tonuyla ‘ bu annem ile benim aramda bir konu, o yardıma ihtiyacı olduğu zaman benden ister, ben de gerekeni yaparım. Seni ilgilendiren bir sey yok ki’ dedim. Bu arada kayınvalidem ile bir problemim yok. Benden hizmet beklemez, ben de gerekli gördüğümde gönlümle yaparım. Bu cevabıma sinirlendi ve yapacaksın, edeceksin gibi emrivaki kelimelerle daha saygısız bir cevap verdi. Ben biraz yukselerek (yine onun kadar saygısızlaşmadan) cevabımı verdim. Yine susmadı ve tartısmaya basladık. Artık beni korkutmalarından, üzerime yürüyüp susturmalarından bıktığım için bu sefer susamadım. Beni ittirdi yere düştüm ve başımı duvara çarptım. O sinirle ne yaptım hatırlamıyorum ağlamaya başladım filan bir iki defa da tokat tarzı yine vurdu. Defoldu gitti. Bana bir seyleri dayattığı zaman o bakışlarından, uzerime gelmesinden korkup susuyordum. Bugun de boyle yaptı. Lanet olasıca adam, oyle öfkeliyim ki ölmesini istiyorum. Babama soyleyecegm o da ayıracak. Binbir emekle kurduğum yuvam bozuluyor. Cok cok üzgünüm
Kayınvaliden şikayet edip duygu sömürüsü yapmış bence iyi niyetini kır. Kaynanalara da asla güven olmaz. O kocanda insan olsa sana kıyamaz. Çocuğun da inşallah yoktur temennim. Ama varsa da canları sağ olsun. Git ayrıl.

Yuva kelimesine yüklediğimiz anlamlar farklı anlaşılan. Yuva kendinizi huzurlu, güvende hissettiğiniz yerdir. Siz yuvada değilsiniz. Yapmanız gereken şey de yuva dediğiniz işkenceden kurtulmak.

Bacım, şiddetin bahanesi olmaz, hayır onu siz kiskirtmadiniz siz kendinixi savundunuz, hayır eşinizi annesi doldurmadi sizin eşiniz kompleksli ozguvensiz ve faydasız herifin teki, fiziksel şiddet kadın cinayetine dönmeden önce, pilinizi pirtinizi toplayın çıkın gidin o evden Allah aşkına yaa!! Neyi bekliyosunuz anlamıyorum ki hala ben mi kiskirttim annesi doldurmuş olabilir falan diyosunuz!!

Kayınpeder kayınvalide iyi kötü olsa ne işe yarar? Yetiştirdikleri mamül belli iken! Lütfen bir kendinize gelin, siz bir ruh hastası ile evlisiniz, size saygısı, sevgisi olmayan ve olmayacak olan. Kendinize saygınız olsun, siz bunları hak etmiyorsunuz. Eş dediğiniz adam işe gittiğinde, hastaneye gidin, darp raporu alıp savcılığa şikayet edin, altın vs ne varsa alın ve evden gidin. Dönmeyin, kendinize güvenin, pişman olmayın, kararlı ve dik durun. Mutsuzsunuz ve daha neler yaşayacaksınız. Bu adam kendinden başkasını sevecek biri değil. Kurban modundan çıkın. Gazetelerde üçüncü sayfa haberi mi olmak istiyorsunuz? Bu kadınların çoğu adama acıyıp, yuva kurdum vs diyerek adamın konuşma ayağına çağırıldığında öldürülüyor. Sizinki babanızdan korkmuş, bunu kullanın. Ailenizden destek alın, yanlarında olun ve bşr daha bu adamla onlar da siz de muhatap olmasın. Avukat tutun.

Siz daha mutlu olacağınız, sevileceğiniz bir yuva hayaliniz olsun, bu yaratıkla bu mümkün değil.

Kv ile bi sorunun olmadigina emin misin? Ya da hala yok mu? Oglunu doldurmus resmen... Sen yardim etmek zorunda degilsin, bence babanin sizi ayirmasini bekleme sen kalk git ki daha da acitsin.

Cok kötüyüm ağlamaktan yüzüm şişti. Birkaç gun once konu açmıştım genel sıkıntımdan bahsetmiştim. Şimdi bugunki olayı anlatacagım ne yapmalıyım nolur bana yol gosterin.

Eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Eşimin kardeşi evlenmek uzere, yoğun hazırlık donemindeler. Birkaç gun sonra da evlerinde nişan yapılacak. Bugun eşim eve bi sinirle geldi, once ailesine uğramıs. Annesi o sıra temizlik yapıyormus. Kızarak Sen neden anneme gidip yardım etmiyorsun dedi. Ben şaşırdım ve normal bir ses tonuyla ‘ bu annem ile benim aramda bir konu, o yardıma ihtiyacı olduğu zaman benden ister, ben de gerekeni yaparım. Seni ilgilendiren bir sey yok ki’ dedim. Bu arada kayınvalidem ile bir problemim yok. Benden hizmet beklemez, ben de gerekli gördüğümde gönlümle yaparım. Bu cevabıma sinirlendi ve yapacaksın, edeceksin gibi emrivaki kelimelerle daha saygısız bir cevap verdi. Ben biraz yukselerek (yine onun kadar saygısızlaşmadan) cevabımı verdim. Yine susmadı ve tartısmaya basladık. Artık beni korkutmalarından, üzerime yürüyüp susturmalarından bıktığım için bu sefer susamadım. Beni ittirdi yere düştüm ve başımı duvara çarptım. O sinirle ne yaptım hatırlamıyorum ağlamaya başladım filan bir iki defa da tokat tarzı yine vurdu. Defoldu gitti. Bana bir seyleri dayattığı zaman o bakışlarından, uzerime gelmesinden korkup susuyordum. Bugun de boyle yaptı. Lanet olasıca adam, oyle öfkeliyim ki ölmesini istiyorum. Babama soyleyecegm o da ayıracak. Binbir emekle kurduğum yuvam bozuluyor. Cok cok üzgünüm
Sizi hizmetçi sanıyor. Kendisi yardım etsin madem çok iyi insan.
Arkası gelir sakin affetmeyin

Allah yardımcın olsun.

Hemen bir hastanenin aciline git darp raporu al. Zaten yuvan yokmus zaten bu adam seni hic sevmiyor. Pardon rvlendin diye hizmetci mi oldun. Ne hakla oylebir talepte bulunabiliyor yuzsuz.

Bizim gelinimiz çok kıymetlidir çokta iyidir ufacık bir suratı düşünce ailece kahroluruz karı koca hali kavgaları da olsa bizde herzaman erkek suçludur bende sizin gibi düşünüyorum gıcık oluyorum bu huyuna ama yengem diyo ki kendi anneme gittigimizdede böyle yapiyo annene yardım et diyip durulmuş ben uzaktayım zaten öyle görümce falan yoktur ben kendim yılmışım zaten görümce kaynana olayından bizimkiler öyle bisi yapsın hepsinin ağzının payını veririm
Eş kişisi annem gibi kayınvalide yok diyordu da varmıs iste sizin anneniz:)) bn pek anlasmazlık gostermedim ama korkuttuğundan bahsettim o duruma getirme diyerek ofke kontrol problemine vurgu yaptı ama adam zaten o durumdaymış en ufak kendimi savunmamda kendini gösterdi

Kayınvaliden şikayet edip duygu sömürüsü yapmış bence iyi niyetini kır. Kaynanalara da asla güven olmaz. O kocanda insan olsa sana kıyamaz. Çocuğun da inşallah yoktur temennim. Ama varsa da canları sağ olsun. Git ayrıl.
Cocugum yok. Kayınvalideyi seviyordum ama süphelendim bu olaydan

Cocugum yok. Kayınvalideyi seviyordum ama süphelendim bu olaydan
Bu konuda sorun cidden kv mi .o doldurmuş bile olsa baya baya şiddet görmüşsünüz ( dayak deyip sizi kirmak istemiyorum) farkında mısınız? Ve eşiniz pişman dahi değil ki olsa ne olacak . Cidden kendinize bu şekilde bir evliliği mi layık görüyorsunuz siz ?

Bu konuda sorun cidden kv mi .o doldurmuş bile olsa baya baya şiddet görmüşsünüz ( dayak deyip sizi kirmak istemiyorum) farkında mısınız? Ve eşiniz pişman dahi değil ki olsa ne olacak . Cidden kendinize bu şekilde bir evliliği mi layık görüyorsunuz siz ?
Hayır asla oyle üzgünüm ki arkadaslar o yonde görüş bildirince konu oraya gitti. Berbat hissediyorum, dun gece kısa bir konusma gecti. Abartıyosun, bir sey yapmadım, sence dövsem öyle mi döverim die saçma sapan konustu ve ‘bna diklendin’ dedi.

Hayır asla oyle üzgünüm ki arkadaslar o yonde görüş bildirince konu oraya gitti. Berbat hissediyorum, dun gece kısa bir konusma gecti. Abartıyosun, bir sey yapmadım, sence dövsem öyle mi döverim die saçma sapan konustu ve ‘bna diklendin’ dedi.
Diklenmedin.
El pençe divan durup "peki bey" diyecek köleyi sende göremedi, hakkını savunan dik duran kadın gibi kadın gördü de ondan el kaldırdı.
Ödlek karaktersiz.
Bunun başlangıç olduğunu, devamının artarak geleceğini ve senden pısırık, ezik bir köle yaratana kadar devam edeceğini biliyorsun değil mi?

Ayrıca o kaynanaya da güvenme.
Burnuma, kendi kötü olmamak için; oğlunu maşa olarak kullanan şeytan kaynana kokusu geldi. :kusmuk:

Në yuvası ya!!! Bırakın artık şu kuş yuvası arabesk olayını. Resmen dayak yiyor sun o kafan duvara daha hızlı vursaydi belki de Öleceksin. Nefret ediyorum kadınların saçma sapan Yuvam kocam laflarin dan. Aklımı başına al hiç mi kendine saygın sevgin yok.

Her ne olursa olsun bu şiddet eğilimi. Affedilebilir birşey değil. Affederseniz daha kötüsüne zemin hazırlamıs olursunuz. Kayınvalideniz doldurmuş yada oldurmamıs bilemeyiz kaldi ki doldur du diyelim. Kendi iradesiyle kararlar alamayan bir kişiden ne beklersiniz. Dolmasaydı canım adam gibi konuşsaydı güzellikle. Ne bu şimdi itti tokat atti vurduu... 😡 Hakikaten çok kızgın ve üzgünüm. Herbirimiz böyle şeylere maruz kalabiliyoruz. Gücü yeten yetene.. kimi ailesinden kimi eşinden kimi sevgilisinden göz yummayın artık sineye çekmeyin lütfen😕

Back
X