Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüştü!!

Arkadaşım senin eşin tek kelimeyle mal. Hani inek öküz gibi bir mal olsa, en azından etinden sütünden faydalanirsin. Bu bildiğin kuduz köpek gibi bişey. Bana bulaşmasın, hirlamasin diye sürekli tetikdesin, diken üzerinde yasiyorsun. Kaldı ki annesine de aynı davranıyor demiştin.
Şimdi babama söylersem ne olacak, yuvam dağılacak diyorsun. Pess yani, biraz ağır oldu ama sen durumu idrak edemiyorsun başka türlü. İyi o zaman, kır dizini otur. Bir lafını ikiletme. Hirlar arada ama ıssırmaz
dün akşamki gibi cevap vermezsen.
Yarın darp raporu alacagım. Dugun altınlarımı harcamştı dugun cd sini filan ne yaptık nereye koyduk oyle seyleri ayarlayıp harekete gecicem. Sesszce yapıyorum cunku cirkinlesecektir ve hakkımı vermeyecektir

Nur topu gibi sinsi kayinvalideniz var. Doldurulmasa esinizin nereden aklına gelecek ?ya da o ortamdan başka biri yapmış. Yani biri yapmış belli .
Her neyse eşın de çocuk gibi dolmuş mecburiyetiniz olmayan olaya sizi zorlamis . Babanin evine git madem sana vurdu Bir güzel kafanı dinle kararını ver bu süreçte.
Hemen baba ben ayrılıyorum demeyin çünkü sizde boşanma fikri kesin değil ,kesin değilken boşanıyorum deyip eyleme geçmessen daha kötü bir durum olur.
Aramız iyi değil düşünüyorum kimse araya girmesin karar verene kadar deyin ailenize mecbur kalirsaniz. Olayİda anlatmayin.
Hem böylelikle evlilik bitecekse sen bitirmiş olursun. Bitmeyecekse aileler birbirine kötü olmamış olur.
Eşın bu süreçte belki akıllanır yada deli gibi davranir kararında etkili olur.
Kararsizliğindan dolayı bu süreci tafsiye ettim. İnşallah değişir ancak huylu huyundan vazgecmiyor genelde
Evet gizlice darp raporu alıp, dugun cdsini filan bulup götüreceğim. Cunku bir keresinde eğer baban bizi ayırırsa benden korksun gibi bi laf etmişti. Dediğiniz gibi kendi kararım oldugunu gostermem lazım

Yarın darp raporu alacagım. Dugun altınlarımı harcamştı dugun cd sini filan ne yaptık nereye koyduk oyle seyleri ayarlayıp harekete gecicem. Sesszce yapıyorum cunku cirkinlesecektir ve hakkımı vermeyecektir
İnşallah tez zamanda en az zararla kurtul, yeniden yaşadığını hisset 🍀

O anacığına yardım ediyor muymuş? Bu erkek annelerine çok fazla görev düşüyor lütfen oğullarınızı böyle yetiştirmeyin.Kaynananın dolduruşa getirme olasılığı çok yüksek bir ihtimal darp raporu almalısınız.İzmir'de tanıdığım iyi bir psikolog var eş kişisine önerebileceğim.

O anacığına yardım ediyor muymuş? Bu erkek annelerine çok fazla görev düşüyor lütfen oğullarınızı böyle yetiştirmeyin.Kaynananın dolduruşa getirme olasılığı çok yüksek bir ihtimal darp raporu almalısınız.İzmir'de tanıdığım iyi bir psikolog var eş kişisine önerebileceğim.
Gitmez ki teşekkür ederim. O yardım etmez işleri kadın yapar bakış açısına sahip

Kv doldurup doldurmadığının ne önemi var yahu?
Adam şiddet uygulamış bunun lamı cimi yok çözümü belli net. Boşayıp sap gibi bırakacaksın ortada. Ama hiç sanmıyorum sizde o kararlılığı göremedim.

Ah canım ya o kadar belliydi ki sözlü şiddete sustun fizikselw döndü. Ve adam bunu okadar normal karşılıyor ki dövsem öyle mi döverim diyor. Bunun ne kadar tehlikeli bir cümle olduğunun farkına varmalısın. Son bir defa konuş teerapiste götürmeyi teklif et we de kayınvalidene de nlat bu durumu. Ne sebepten şiddet gördüğünü bilsin ne tepki verdiğini gözlemle. Şayet bu adamla devam edersen can güvenliğin yok. Çok iyi korun sakın sakın çocuk yapma. Bir an önce başına bir şey gelmeden ayrıl bu adamdan

Cok kötüyüm ağlamaktan yüzüm şişti. Birkaç gun once konu açmıştım genel sıkıntımdan bahsetmiştim. Şimdi bugunki olayı anlatacagım ne yapmalıyım nolur bana yol gosterin.

Eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Eşimin kardeşi evlenmek uzere, yoğun hazırlık donemindeler. Birkaç gun sonra da evlerinde nişan yapılacak. Bugun eşim eve bi sinirle geldi, once ailesine uğramıs. Annesi o sıra temizlik yapıyormus. Kızarak Sen neden anneme gidip yardım etmiyorsun dedi. Ben şaşırdım ve normal bir ses tonuyla ‘ bu annem ile benim aramda bir konu, o yardıma ihtiyacı olduğu zaman benden ister, ben de gerekeni yaparım. Seni ilgilendiren bir sey yok ki’ dedim. Bu arada kayınvalidem ile bir problemim yok. Benden hizmet beklemez, ben de gerekli gördüğümde gönlümle yaparım. Bu cevabıma sinirlendi ve yapacaksın, edeceksin gibi emrivaki kelimelerle daha saygısız bir cevap verdi. Ben biraz yukselerek (yine onun kadar saygısızlaşmadan) cevabımı verdim. Yine susmadı ve tartısmaya basladık. Artık beni korkutmalarından, üzerime yürüyüp susturmalarından bıktığım için bu sefer susamadım. Beni ittirdi yere düştüm ve başımı duvara çarptım. O sinirle ne yaptım hatırlamıyorum ağlamaya başladım filan bir iki defa da tokat tarzı yine vurdu. Defoldu gitti. Bana bir seyleri dayattığı zaman o bakışlarından, uzerime gelmesinden korkup susuyordum. Bugun de boyle yaptı. Lanet olasıca adam, oyle öfkeliyim ki ölmesini istiyorum. Babama soyleyecegm o da ayıracak. Binbir emekle kurduğum yuvam bozuluyor. Cok cok üzgünüm
Buyuk ihtimal onu annesi doldurdu. Aranda problem olmayabilir ama annesi kardesı onu doldurmuş gıbı geldi bana. Hislerimde yanılmam pek

Darp raporu almissindir umarim. Git bir darp raporu al. Kafanin arkasinda carptigin yeri de goster doktora. O el bir kez kalkti mi bir daha inmez. Neyi bekliyorsun oldurmesini mi? Hangi yuvadan bahsediyorsun? Adam psikopat midir nedir? Iytirmek bile fiziksel siddete girer.

Cok kötüyüm ağlamaktan yüzüm şişti. Birkaç gun once konu açmıştım genel sıkıntımdan bahsetmiştim. Şimdi bugunki olayı anlatacagım ne yapmalıyım nolur bana yol gosterin.

Eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Eşimin kardeşi evlenmek uzere, yoğun hazırlık donemindeler. Birkaç gun sonra da evlerinde nişan yapılacak. Bugun eşim eve bi sinirle geldi, once ailesine uğramıs. Annesi o sıra temizlik yapıyormus. Kızarak Sen neden anneme gidip yardım etmiyorsun dedi. Ben şaşırdım ve normal bir ses tonuyla ‘ bu annem ile benim aramda bir konu, o yardıma ihtiyacı olduğu zaman benden ister, ben de gerekeni yaparım. Seni ilgilendiren bir sey yok ki’ dedim. Bu arada kayınvalidem ile bir problemim yok. Benden hizmet beklemez, ben de gerekli gördüğümde gönlümle yaparım. Bu cevabıma sinirlendi ve yapacaksın, edeceksin gibi emrivaki kelimelerle daha saygısız bir cevap verdi. Ben biraz yukselerek (yine onun kadar saygısızlaşmadan) cevabımı verdim. Yine susmadı ve tartısmaya basladık. Artık beni korkutmalarından, üzerime yürüyüp susturmalarından bıktığım için bu sefer susamadım. Beni ittirdi yere düştüm ve başımı duvara çarptım. O sinirle ne yaptım hatırlamıyorum ağlamaya başladım filan bir iki defa da tokat tarzı yine vurdu. Defoldu gitti. Bana bir seyleri dayattığı zaman o bakışlarından, uzerime gelmesinden korkup susuyordum. Bugun de boyle yaptı. Lanet olasıca adam, oyle öfkeliyim ki ölmesini istiyorum. Babama soyleyecegm o da ayıracak. Binbir emekle kurduğum yuvam bozuluyor. Cok cok üzgünüm
O kadar üzüldüm ki anlatamam arkanızda aileniz olmasa bile elinizden gelen her şeyi yapın ve güzel bir hayat kurun lütfen iyi dileklerim sizinle. Hiçbir zaman geç değil ve şiddetin büyüğü küçüğü olmaz ilerler yani. Bir kadın bunu asla haketmez.

Bınbir emekle kurduğun hangi yuva? The oz dan farkı yok evinin ne yuvası.
Yuva huzurdur. İnsanın mutlu rahat huzurlu hissettiği yerdir. Baban akıllı adammıs.
Sen söylemezsen de umarım bir yerden duyar gordugun sıddeti ve el atar, yuvam dedıgın hapishanene.
Kurtarır seni.

Bin bir emekle kurulan yuva, zorlu yollardan gecen kavusmalar.. Bitmez bu bahaneler.
Ama omur biter biliyor musun?

Bence olay soyle gelişti ailesinin yanina gitti ordan biri yardim etsin etmiyor falan dedi ondan sonra eve geldi size bulaştı . Ayrica kimse kimsenin evini temzilemeye mecbur degil gelinimiz var anneme ziyarete gelir annem kanser annem o haliyle bile önüne yemegini koyar bulaşigini yıkar yatağını yapar en ufak bir iş yapmaz gelinimiz mecburda degil zorla olacak is degil yapacak olsa kendi yapar zira koşmanın alemi yok bence esinizin ailesini arayın ve durumu anlattim siz orda siddet görüp otururken onlar rahat rahat nisan hazırlığı yapıp eğlenmesinler bi zahmet .

Back
X