Boyle bir adamla bir omur gecmez,adamin hayatini yer bitirirler,babamdan biliyorum.Annem perdenin yanindan gecse kiyaneti koparirdi,heleki ben kucukken.Hatirliyorum markete yada pazara giderlerdi (kavga kiyamet eve gelirlerdi)neden adama baktin,hatta rengin atmis biriylemi karsilastinda huzursuz oldun vs.Gibi sacma sapan konulardan anneme siddet uygulardi.Yeri gelir kiz kardesinin esinden kiskanir kadina hayati zehir ederdi.Ruh hastasiydi kac senedir simdi ilac kullaniyor.Hatta ortaokul caglarimda bana da ayni baskilari uygulamaya baslamisti,mahallemizden bir sinif arkadasimi gorururmde babamin yaninda benimle konusur diye elim ayagim titrerdi.Liseye giderken olurda otobusu kacirsam eve on dakika gec gelsem ne diyecek diye az stres yasamadim.Calisiyosun,kimseye muhtac degilsin birinin sana hayati zindan etmesine izin verme.Bir zaman sonra kendine olan oz saygin kaybedersin kendini degersiz gorursun.Hatta karsi cinsle bile konusurken sanki kotu birsey yapiyormuscasina rahatsiz hissediceksin,kendine aci ,hayatinin kiymetini bil.