Psikolojik siddet görüyorum

Bence eşiniz hep böyleydi o zaman dayanılmayacak boyutlarda değil demişsiniz ama muhtemelen sizin gözünüze gelmiyordu. Nasılsa evlenince düzelir diye beklediğiniz için bu sefer daha çok gözünüze batmaya başladı. Çocuk yapınca düzelir diyerek hamilesinizdir diye çok korktum yazıyı okurken. Kıskançlık benim anlayabildiğim veya kabullenebildiğim bir duygu değil. En iyisini yapmışsınız gitmekle. Kendinizden çok taviz vermişsiniz eğer bu evliliğe bu şekilde devam ederseniz fiziksel şiddete maruz kalmanız çok büyük olasılık.

Resmen esir hayati.!
Bunca zaman katlanmaniz bile büyük başarı, Zira ben okurken bile icim şişti. Lütfen Sakin dönmeyin geri.!!!

Üzgünüm ama insan diye bi yaratıkla evlenmişsiniz .
Konuyu bitirene kadar yüreğim daraldı resmen
Kendine de size de güveni yok . Size şiddet gösterecek kadar ileri boyutta psikopatlığı .
Kimseye kolayca boşan demem ben . Ama boşanmalısınız.
Çünkü düzelmeyecek bunu bilin .
Birde şunu düşünün ; hayatın her türlü hali var . Bir yanlış anlaşılma olsa , bir konuda zan altında kalsanız Allah korusun bu adam sizi öldürür .
Özetle boşanın ve derin bir nefes alın diyorum

Tedavı olsun öyle barış bu adam ne sana ne kendine güveniyor boşanmak yerine önce çareler ara baktın olmuyor dünyanın sonu değil çocukta yok bak yoluna

Kuzenim eşinden bu sebeplerden boşandı, aynı sizinki gibiydi . En son neden kırmızı oje sürdün kim için süslendin diye öldüresiye dövmüş, aileler birbirine girdi iş büyüdükçe büyüdü mahkemelik oldu aileler.
Böyle hasta ruhlu mahluklarla bir ömür geçmez, uğradığınız fiziksel ve psikolojik şiddet çok ağır. Boşanın kurtulun bence.

Okurken ben bunaldım evi terkedesim geldi ağır psikopat kolay kolay boşan demem s a böyle ömür geçmez

Bir insani degistiririm diye yola çıkmanız hata.Bekar arkadaslarda gorsun ve o dogrultuda ilerlesinler.Siz çalışan ve kendi ayaklari uzerinde durabilecek birisiniz kimseye ihtiyaciniz yok.Bir omur boyu çekilecek gibi değil.Baskasindan once kendinizi sevmelisiniz.Eski erkek arkadasimda takinti derecesinde kiskanc olduğu icin ilk aydan ayrilmistim simdi boyleyse ilerde daha kotu olur diye.Suan verilmis bi sadakam olduğunu anladim.Allah sizinde yardımcıniz olsun inşallah.

10 aydır evliyiz. Evlilik öncesi 1 yıl kadar flört 1 yıl kadar nisanlı kaldık. Jen sevgilik dönemi hem nişanlılık dönemi kıskanç biriydi eşim. Ama dayanılmayacak boyutlar da değildi. Evlendikten sonra düzelir iyice geçer diye düşündüm. Ama daha kötü oldu. Çalışan bir kadınım. Sürekli iş telefonumu kontrol ediyor kimle konuştum ne konuştum harfi harfine anlattırıyor. Sonra yemin ettirmeye başladı ne konuştum ne dedim yanıma kim geldi ne dedi tek tek soruyor bir yandan iş yapmaya bir yandan cevap vermeye çalışıyorum. Kendisine çalışıyor ama elinde telefon sürekli iş telimi arıyor meşgul mu biriyle konusuyor muyum diye. Evliliğimizin 3. Ayında şiddete maruz kaldım aradığinda hemen telefona bakmadığım için. O yazınca hemen cevap yazmamı bekliyor eğer yazmazsam sürekli arıyor. Hemem kavga çıkarıyor burda yazamayacagim küfürler hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Sessiz kalıyorum sorun oluyor cevap veriyorum sorun oluyorum tamam diyip geçmeye çalışıyorum sorun oluyor. Onun istediği gibi olmadı en ufacık birşey bizim evimizde kıyamet çıkmış gibi sorun oluyor. Konuşmaya çalışıyorum Tamam uzatma diyip kapatıyor ya da bağırıp bağırıp beni sindirip konuyu kapatıyor. Evlendigimizden beri gözümden yaş eksik olmadi. Kıskançlıkları yüzünden cevremde hiç arkadaşım yok. Asla tek başıma bir yere salmıyor. Kardeşlerimle çıkabiliyorum sadece o zaman ne zaman eve doncen nere girdin ne yaptım erkek var mı sağında solunda biri var mı diye sorup duruyor mesaj yazmaktan kardeşlerimle vakit geçiremiyorum. Aramız iyiyken çok iyi yardım eder ev işlerine mutfak işlerine asla gocunmaz laf etmez zorlamaz ama konu kıskançlık ve ailesi oldu mu başka bir adam oluyor iicinden canavar çıkıyor. Ettiğim yeminleri hattı hesabı yok 5 kere 10 kere 100 kere aynı şeye yemin ettiriyor seni sevdiğim umursadığım için yapıyorum ben bunları diyor. Bir diger konuda annesinin bizi sürekli yemeğe çagırmasından kavga çıkıyor. Kendisi de diyor yeter surekli cagirmasin diye ama ben oyle soylendigim zaman kiyamet kopuyor sen benim annemi niye istemiyorsun ne dedi sana benim annemle arama giremezsin diye triplere gidiyor. Ne annesine saygısızlık etmiisligim var ne de suratımi asmisligim. Çalıştığım için evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyoum bütün derdim bu. Hakaretlerinden kufurlerinden surekli dovmekle tehdit etmesinden baskisindan yildim. Anlatmaya calisiyorum senin yuzunden oluyor sen kufur ettirion sen kendini dovdurdun diyor. Her zaman dedigi dogru ce yaptıklarınin sorumlusu benim. Ve en sonunda esyalarimi toplayıp baba evine geldim bugün. Aileme herşeyi anlatamıyorum çünkü yaşadıklarımi bilseler daha çok üzülecekler. Bende içimi dökmek istedim
Off okurken dişlerimi sıkarak okudum. Boşanmayı düşünmüyorsunuz herhalde, bu gidişle Bi 10 yıla sinir hastası olursunuz bu kadar sıkıntı stres sinir sistemi çöker. Hayırlısı olsun ne diyelim insanın kendine yaptığı kötülüğü Baska kimse yapmıyor :(

10 aydır evliyiz. Evlilik öncesi 1 yıl kadar flört 1 yıl kadar nisanlı kaldık. Jen sevgilik dönemi hem nişanlılık dönemi kıskanç biriydi eşim. Ama dayanılmayacak boyutlar da değildi. Evlendikten sonra düzelir iyice geçer diye düşündüm. Ama daha kötü oldu. Çalışan bir kadınım. Sürekli iş telefonumu kontrol ediyor kimle konuştum ne konuştum harfi harfine anlattırıyor. Sonra yemin ettirmeye başladı ne konuştum ne dedim yanıma kim geldi ne dedi tek tek soruyor bir yandan iş yapmaya bir yandan cevap vermeye çalışıyorum. Kendisine çalışıyor ama elinde telefon sürekli iş telimi arıyor meşgul mu biriyle konusuyor muyum diye. Evliliğimizin 3. Ayında şiddete maruz kaldım aradığinda hemen telefona bakmadığım için. O yazınca hemen cevap yazmamı bekliyor eğer yazmazsam sürekli arıyor. Hemem kavga çıkarıyor burda yazamayacagim küfürler hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Sessiz kalıyorum sorun oluyor cevap veriyorum sorun oluyorum tamam diyip geçmeye çalışıyorum sorun oluyor. Onun istediği gibi olmadı en ufacık birşey bizim evimizde kıyamet çıkmış gibi sorun oluyor. Konuşmaya çalışıyorum Tamam uzatma diyip kapatıyor ya da bağırıp bağırıp beni sindirip konuyu kapatıyor. Evlendigimizden beri gözümden yaş eksik olmadi. Kıskançlıkları yüzünden cevremde hiç arkadaşım yok. Asla tek başıma bir yere salmıyor. Kardeşlerimle çıkabiliyorum sadece o zaman ne zaman eve doncen nere girdin ne yaptım erkek var mı sağında solunda biri var mı diye sorup duruyor mesaj yazmaktan kardeşlerimle vakit geçiremiyorum. Aramız iyiyken çok iyi yardım eder ev işlerine mutfak işlerine asla gocunmaz laf etmez zorlamaz ama konu kıskançlık ve ailesi oldu mu başka bir adam oluyor iicinden canavar çıkıyor. Ettiğim yeminleri hattı hesabı yok 5 kere 10 kere 100 kere aynı şeye yemin ettiriyor seni sevdiğim umursadığım için yapıyorum ben bunları diyor. Bir diger konuda annesinin bizi sürekli yemeğe çagırmasından kavga çıkıyor. Kendisi de diyor yeter surekli cagirmasin diye ama ben oyle soylendigim zaman kiyamet kopuyor sen benim annemi niye istemiyorsun ne dedi sana benim annemle arama giremezsin diye triplere gidiyor. Ne annesine saygısızlık etmiisligim var ne de suratımi asmisligim. Çalıştığım için evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyoum bütün derdim bu. Hakaretlerinden kufurlerinden surekli dovmekle tehdit etmesinden baskisindan yildim. Anlatmaya calisiyorum senin yuzunden oluyor sen kufur ettirion sen kendini dovdurdun diyor. Her zaman dedigi dogru ce yaptıklarınin sorumlusu benim. Ve en sonunda esyalarimi toplayıp baba evine geldim bugün. Aileme herşeyi anlatamıyorum çünkü yaşadıklarımi bilseler daha çok üzülecekler. Bende içimi dökmek istedim
Böyle sevgi olmaz olsun, yerin dibine batsın

Sana 40 sene sonrasını haber vereyim,kpderim kvdem markete gittiğinde arkasından sessizce takip ediyor,oldu ki yanından bir adam geçti kadının,sen o adamla görüşmeye gittin deyip kadına olmadık küfürler ediyor. Bosan

Pişman olduğunu asla kabul etmiyor. Nasıl gittiysen öyle gelirsin ben gelmem diyor.
Çok üzüldüm okudukça başıma ağrılar girdi resmen nasıl bir adam nasıl bir hayat nasıl bir evlilik. Çok iyi yapmışsınız ailenize kelimesi kelimesine anlatın sakın üzerini kapatmayın. O an üzülürler ama sonra onlar da hak erir. Yoksa basit bir geçimsizlik diye düşünebilirler yeni evli olduğunuz için

Sizin adınıza ben korktum okudukça. Hiç normal değil zamanla sizide hasta ruhlu birine çevirir yol yakınken ayrılın derim. Ya şizofrenler gibi kafasından uyudurup uydurup inansa da size saldırsa var o potansiyel eşinizde

Youtubeda gezerken Muge anli videosu denk geldi bi adam eşinden ayrilmis kiskanclik vs den ve adam arkadaşlarınin( 8 kişi ) esiyle ilişkisi olduğunu düşünmüş , infaz listesi hazırlamış 8 kişilik ikisi kayıptı, kadini tanımıyor çoğu adam kurmus kafasında sonunda ne oldu bilmiyorum

Back
X