Hayır,susmuş
Şiddete girmez izin vermiyorsunuz çünkü.
Ortamdan da sizin sesiniz daha yüksek çıkarsa kurtulursunuz,
Ya da vaad ettiği gibi evden gidecek
Herkesin anladığı dil var,Her zaman evden gideceğim,sizden kurtulacağım diyip diyip kavga çıkarıyor. Evde tek sesi çıkan kendisi. Ben kavga gürültüden hiç hoşlanmam sesimi yükseltmeyi de sevmem fakat susması için mecbur kalıyorum.
Herkesin anladığı dil var,
Ayrıca bir insan sizi ne şekilde bastırmaya çalışıyorsa en korktuğu şey de odur.
Ki babanız da kanıtlamış bunu,siz bağırınca susuyor.
Saygı sınırını ikinizde aşmışsınız,etkilemeyin tepki görmeyin,isteklerinizi usulünce söylerseniz karşınızda ki insanı da yükseltmemiş olursunuz...
Ayrıca biri bana "sus artık" dese daha da dellenirim..
Babana edepsiz mi dedin?! Yanlis yapmissin ya o da sana demesin tabi ama nihayetinde o baba cocuk olan sensin.
Siz 3 kişiyken babadan niye yardım istiyosunuz ki. O daha çok batırır siz toplarsınız o dağıtır genlerinde var
Ufff bu o baba o anne sen çocuksun sen sus duyarına da hastayım.Anne babaysa ona göre davranacak kpssye hazırlandığım sene bizimkiler aman etkilenmesin diye napacaklarını şaşırmışlardı konu sahibinin babasının yaptığına bakın bi de normal mi bu?Durduk yere bağırmış kız sanki,kimse kimse karşısında susmak zorunda değil size yanlış öğretmişler.Babana edepsiz mi dedin?! Yanlis yapmissin ya o da sana demesin tabi ama nihayetinde o baba cocuk olan sensin.
Niye erkekler padişah torunu da bizim mi haberimiz yokSiz 3 kişiyken babadan niye yardım istiyosunuz ki. O daha çok batırır siz toplarsınız o dağıtır genlerinde var
Anladım. Ozaman yardım etmek zorunda, zaten yardım etmeli yeri geldiğinde ama bu mecburi durummuş haklısınız.Biz evi taşıdık o yüzden onun yardımı da gerekli. Bir haftadır hep kendimiz yapmıştık fakat bazı şeyleri çekerken gücümüz yetmiyor.
Ufff bu o baba o anne sen çocuksun sen sus duyarına da hastayım.Anne babaysa ona göre davranacak kpssye hazırlandığım sene bizimkiler aman etkilenmesin diye napacaklarını şaşırmışlardı konu sahibinin babasının yaptığına bakın bi de normal mi bu?Durduk yere bağırmış kız sanki,kimse kimse karşısında susmak zorunda değil size yanlış öğretmişler.
Niye erkekler padişah torunu da bizim mi haberimiz yokBizimki iş de yapar yemek de hazırlar babamın hazırladığı kahvaltıyı yiyorum şu an.Gayet düzgün genleri olanlar da var o sizin bahaneniz olmasın
Ben erkeklere elleşmeyin onlar bişey yapmasın demek istediğimi mi sandınız bilmiyorum. Üstelik Sizinki padişah torunuymuş ozaman :)Niye erkekler padişah torunu da bizim mi haberimiz yokBizimki iş de yapar yemek de hazırlar babamın hazırladığı kahvaltıyı yiyorum şu an.Gayet düzgün genleri olanlar da var o sizin bahaneniz olmasın
Aynen. Aslında erkekleri böyle yapan da kadınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?