• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik şiddet mi?

Ufff bu o baba o anne sen çocuksun sen sus duyarına da hastayım.Anne babaysa ona göre davranacak kpssye hazırlandığım sene bizimkiler aman etkilenmesin diye napacaklarını şaşırmışlardı konu sahibinin babasının yaptığına bakın bi de normal mi bu?Durduk yere bağırmış kız sanki,kimse kimse karşısında susmak zorunda değil size yanlış öğretmişler.
Valla istedigin kadar hasta ol evet o baba. Evet anneyle babayla tartisabiliriz ama onlarin konustugu ayarda konusmamaliyiz. Babaya da edepsiz denmez. Yanlis. Napalim siz hasta olmayin diye yanlisa dogru mu diyelim Allah Alllah.

Ben erkeklere elleşmeyin onlar bişey yapmasın demek istediğimi mi sandınız bilmiyorum. Üstelik Sizinki padişah torunuymuş ozaman :)

Ben normal ev temizliğinde ( öyle sanmıştım) 3 kadının girdiği işte planlı bi temizlik yapacak erkek görmedim. Herkes sizin babanız gibi yetenekli değil, herkes sizin gibi şanslı değil.
Allahaşkına temizlik yapmak için süper güce ihtiyaç var da benim mi haberim yok ne yeteneği? Her varlık yaşadığı alanı temiz tutar doğa kanunu ama niyeyse bi tek bizim ülkeye has erkeklerin geninde temizlik yapabilme olmaması falan.İş başa düşünce gayet güzel yapıyorlar hanımefendi siz aman yapamazlar zaten yapan erkek mi var deyip erkeklerin temizlik yapmasını lütuf olarak görmezseniz sizinkiler de yapardı belki

Valla istedigin kadar hasta ol evet o baba. Evet anneyle babayla tartisabiliriz ama onlarin konustugu ayarda konusmamaliyiz. Babaya da edepsiz denmez. Yanlis. Napalim siz hasta olmayin diye yanlisa dogru mu diyelim Allah Alllah.
Ben babama edepsiz demedim yanlış okumuşsunuz. Babam bana edepsiz dedi. Susup oturmamı bekleyemezsiniz sanırım.

anne baba duyarı kasamıycma hiç aileye dirlik huzur vermeyen adam baba değildr benim gözümde ve her lafı hakeder. seni ezmesine izin verme. böyle böyle yıldırırsınız belki. rahatı bırakıp da evi terketmez o adam.

Allahaşkına temizlik yapmak için süper güce ihtiyaç var da benim mi haberim yok ne yeteneği? Her varlık yaşadığı alanı temiz tutar doğa kanunu ama niyeyse bi tek bizim ülkeye has erkeklerin geninde temizlik yapabilme olmaması falan.İş başa düşünce gayet güzel yapıyorlar hanımefendi siz aman yapamazlar zaten yapan erkek mi var deyip erkeklerin temizlik yapmasın

Aynen olaydaki babanın sesini yükseltmesi dayak atarım tehdidi pek önemli değil tabi döverim deyinve yanağını uzatsaydı konu sahibi hayırlı evlat olacaktı herhalde.Neyin doğrusu yanlışı ayrıca buradaki gördüğünüz tek yanlış babaya bagrılmasıysa biz sizle anlaşamayız zaten boş bu konuştuklarımız

anne baba duyarı kasamıycma hiç aileye dirlik huzur vermeyen adam baba değildr benim gözümde ve her lafı hakeder. seni ezmesine izin verme. böyle böyle yıldırırsınız belki. rahatı bırakıp da evi terketmez o adam.
Evet blöf yapıyor. Hiç iş yaptığı yok tüm gün evde yatıyor, iş çıkınca da dışarı gidiyor. Evi bırakıp her işini kendi mi yapsın.

Allahaşkına temizlik yapmak için süper güce ihtiyaç var da benim mi haberim yok ne yeteneği? Her varlık yaşadığı alanı temiz tutar doğa kanunu ama niyeyse bi tek bizim ülkeye has erkeklerin geninde temizlik yapabilme olmaması falan.İş başa düşünce gayet güzel yapıyorlar hanımefendi siz aman yapamazlar zaten yapan erkek mi var deyip erkeklerin temizlik yapmasını lütuf olarak görmezseniz sizinkiler de yapardı belki
Babam yok olsa yapardı, eşim de yapar. Ama tek ona bırakırsam yada birlikteysek yapar. 3 kişilik kadın grubunun içinde planlı yapamaz daha çok ortalığı karıştırır. Üstelik bırakın erkeği kadının bile temizliğe yeteneği olmayabilir.
Ben mesela ince temizliği beceremem, günümü kurtarsın yeter. Benim de başka meziyetlerim var. Cinsiyet meselesi değil bu.

Ya birilerini yermek için, yada etrafınızda ki insanları övmek için havadan nem kapmayın lütfen.
Şakayla söylenen her sözü ciddiye alıp saldırıya geçmeyin. İyi günler

Evet ben de haksızlığa tahammül edemiyorum. Anne de olsa baba da olsa hakaret etmelerine sessiz kalamıyorum. Anlayış istiyorum ki anlayış gösterebileyim. Benim kpss sınavına ikinci hazırlanışım olacak. Geçen sene gelmeyen misafir kalmadı,açılmayan tv sesi kalmadı. Yapmayın dedikçe adeta inadına yapıldı. Bu sene de aynısı olur diye korkuyorum.
Yurda falan çıkma imkanınız yok mu hem temizlik yemek derdiniz olmaz rahat rahat çalışırsınız.Çok zor bi sene bu dertlerle uğraşmayın 2. senenizde

Abartilacak kadar kotu ve siddet yanlisi degil baban. Sen fazla hassassin ve babana karsi gayet rahat cevap veriyorsun. Bak benim oyle siddet meyalli Bir babam vardi ki, 23 yasinda univ mezunu, ogretmendim. Bir kere yani sadece Bir kere Eve gec geldim, aksam 11 de, telimin sarji bitmisti haber verememistim, Eve girer girmez babamla goz goze geldim, gece saat 3-4 e kadar Beni kemerle dovmustu, hic karsilik verememistim, sesimi cikaramamistim. Tum bedenim kemer iziydi, sirtim, sagim, solum her yerim curuk... Boyle Bir baban yok. Bu kadar gerilme. Adami da susturmussun hem, Ben kac saat kemerle Dayak yedim de yorulup, susup Bir Kendra cekilmedi. Bu daha bi ornek.

Babam yok olsa yapardı, eşim de yapar. Ama tek ona bırakırsam yada birlikteysek yapar. 3 kişilik kadın grubunun içinde planlı yapamaz daha çok ortalığı karıştırır. Üstelik bırakın erkeği kadının bile temizliğe yeteneği olmayabilir.
Ben mesela ince temizliği beceremem, günümü kurtarsın yeter. Benim de başka meziyetlerim var. Cinsiyet meselesi değil bu.

Ya birilerini yermek için, yada etrafınızda ki insanları övmek için havadan nem kapmayın lütfen.
Şakayla söylenen her sözü ciddiye alıp saldırıya geçmeyin. İyi günler
Yahu siz değil miydiniz temizlik yapmak onların genlerinde yok diyen?Ben nerden bilebilirim ciddi yada şaka olup olmadığını.

Ayrıca çevremdeki insanları övmek icin neden çaba sarfedeyim ne geçecek elime?Her normal insan gibi cevremde gördüğümden örnek veriyorum başkasının babasından mı örnek vereceğim?Saçma sapan yerlere cekmeye gerek yok olayları,size de iyi günler

Abartilacak kadar kotu ve siddet yanlisi degil baban. Sen fazla hassassin ve babana karsi gayet rahat cevap veriyorsun. Bak benim oyle siddet meyalli Bir babam vardi ki, 23 yasinda univ mezunu, ogretmendim. Bir kere yani sadece Bir kere Eve gec geldim, aksam 11 de, telimin sarji bitmisti haber verememistim, Eve girer girmez babamla goz goze geldim, gece saat 3-4 e kadar Beni kemerle dovmustu, hic karsilik verememistim, sesimi cikaramamistim. Tum bedenim kemer iziydi, sirtim, sagim, solum her yerim curuk... Boyle Bir baban yok. Bu kadar gerilme. Adami da susturmussun hem, Ben kac saat kemerle Dayak yedim de yorulup, susup Bir Kendra cekilmedi. Bu daha bi ornek.
Polise gittiniz mi? Darp raporu almanız gerekiyordu. Kimse kimseye bunu yapamaz.

bence doğru yapmışsın. sırf anne, baba sıfatı taşıyor diye ağzımızı açamayacak mıyız gelip bize istedikleri eziyeti yapsınlar? ne demek babaya edepsiz denmez. durduk yere dememiş zaten adamı bastırmak için demiş öyle yapmasa adam bütün evi zindana çeviriyor ii yapmışsımn bu şekilde bağırarak kendini ve anneni korumaya devam et inşallah da bi gün evden gider

bence doğru yapmışsın. sırf anne, baba sıfatı taşıyor diye ağzımızı açamayacak mıyız gelip bize istedikleri eziyeti yapsınlar? ne demek babaya edepsiz denmez. durduk yere dememiş zaten adamı bastırmak için demiş öyle yapmasa adam bütün evi zindana çeviriyor ii yapmışsımn bu şekilde bağırarak kendini ve anneni korumaya devam et inşallah da bi gün evden gider

Edepsiz demedim zaten. O bana edepsiz dedi. Ben de o sıfatlar sana ait dedim. Sürekli hakaret ediyor. Kendimi savunmak zorundayım.

çok üzüldüm böyle ebeveynler var :((( çocuklar onlara Allah'ın bir emaneti ve gidip böyle hor kullanıyorlar bu nedir ya. yalnız sizin örneğinizin aşırı kötü oluşu, konu sahibinin babasının yaptıklarını haklı çıkarmaz o evde de srekli huzursuzluk varmış. psikolojik olarak evin düzenini bozan huzur vermeyen birisi ile yaşamak çok zor biliyorum..

Yahu siz değil miydiniz temizlik yapmak onların genlerinde yok diyen?Ben nerden bilebilirim ciddi yada şaka olup olmadığını.

Ayrıca çevremdeki insanları övmek icin neden çaba sarfedeyim ne geçecek elime?Her normal insan gibi cevremde gördüğümden örnek veriyorum başkasının babasından mı örnek vereceğim?Saçma sapan yerlere cekmeye gerek yok olayları,size de iyi günler
( :KK53: ) bu ifadeyi gördüğümüz cümleler genelde pek ciddi şeyler değildir. Bakın mesela sizinle okadar mesajlaştık ne siz ne ben bu emojiyi kullanmadık değil mi ?

Bence de saçma sapan yerlere çekmeye gerek yok.

Ayrıca şimdiki erkekler hariç yaşı başı Kemal'e ermiş 55-60 yaşında ki adamın ( yemek yapmak başka bir mevzu) temizlik yapması çok ekstrem bi durum. Kaldı ki konu sahibi temizlikten bahsetmiyor ev taşımış onu yerleştirmekten bahsediyor. Onun için yorumum siz saldırmadan önce ayrıca olmuştu zaten :)

Back
X