Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam senin kıymetini bilmiyor be dostumEvet oydu.![]()
BenAnnem bana bir kere zorla böyle birşey yedirtmisti. Hala nefret ederim. Sizin hataniz burda ama en cok bilinçsiz esinizin gazı ile bubu yapmanız. Onun ne haddine anneliginizi sorgulamak. Ve kusura bakmasın öküz paşa hazretleri: erkek çocukları en cok babayı örnek alır. Bence o asıl davranışlarına bir çeki düzen versin
Benoğlum yaşananlardan senin hiçbir suçun yok inan ki. Ben kendimi seni iyi besleyemiyorum diye kötü hissettim. Sen güzel beslen diye korktum ondan ısrar ettim ama hata ettim dedim. O da bana dedi ki, anne babam da bence böyle olmasını istemezdi dedi. Sen de ağlarken çok gürültü yapma kafam şişti dedi yavrum. Ben çok kötü bir çocukluk geçirdim arkadaşlar o yüzden de oğluma böyle yaptım diye kendimi daha da kötü ve suçlu hissettim. Benim hayatım suçluluk duygularıyla geçti. Babam 6 yaşındayken beni altıma yaptım diye bakkala çıplak yollamıştı. Hep şiddet gördüm. Evladımı saçının teline kıyamazken eşimin bana kendimi kötü hissettirmesiyle sözümü yavruma dinletmeye çalıştım. Çünkü arkadaş haklı. Özgüvenimi tamir etmekle geçti ömrüm. Benim hayatım,özgüvensizlik, kendini değersiz görme, öz dayının yatakta tacizi, baba şiddeti ve yaşadıklarımın dışa vurumu olarak ne zaman yıkılsam vücuduma zarar verme isteği. Hep böyle geçti ömrüm. Ne yazsanız çok haklısınız. Allahım kimseye böyle gözleri yakan sıcak gözyaşları döktürmesin. Allahım evlatlarımıza iyi anne olmayı nasip etsin. Annelik benim en hassas noktam. Ondan böyle oluyorum.
Haklısınız. Birdaha asla böyle birşeye izin vermeyeceğim benim tek doğrum yavrum sevgiyle saygıyla yetiştirmek. İnanın ilk defa böyle birşey oldu. Eşimin bana kendimi yetersiz hissettirmesine izin vermeyeceğim artık. Siz öyle güzel şeyler yazıyorsunuz ki bana ilaç gibi geliyor yazın nolur hep. Ben çok yalnızımÇocuğa söz geçirmek nasıl bir deyim hani siz de bunu hiç düşünmeden adamın dediğini yapmıssınız ilginç
kendisi ayrı birey ne zaman yemek yemek istediğini bilecek yaşta
Sizin çocugunuz diye sizle aynı olan ya da sizin sözünüzü harfiyen dinlemek zorunda değil
Ve evet çocuk büyüdükçe kendi düşünce sistemini hayata bakış açısını kuracak ona göre yanlış olan şeylerde sizi dinlemeyecek
ne bu ego zedelenmesi mi?
Babaya bak hahahah çıldırıcam ya
Eğer ilerde içine sinmiş bir çocuk olmasını istemıyorsanız çocugunuza saygı duyun
aranızdaki ego savaşına çocuğu yem etmeyin sizin aranızda
Gerçekten niye böyle diyemedim ben çok haklısınız. Herşeyi benden bekliyor.Tatava yapma adam olda sen sözünü dinlet baba görelim biraz diyemediniz mi? Malum çocuğu tek başına yapamıyoruz bizde![]()