Psikolojik şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz tam bi embesil kusura bakmayın.Sizde ona uyup güç gösterisine,bak ben iyi anneyim nasılda söz dinletiyorum yarışına girmişşiniz.O nasıl ağlamak özür dilemek sizi birdaha böyle görmesin oğlunuz.Hem niye susuyorsunuz cevap verseydiniz eşinize?

Canım oğlum bu aksam 2.köftesini yiyemeden ben doydum ellerine sağlık anne diyerek sofradan kalktı. Eşim arkasından bana saydırmaya başladı. Sen ne biçim annesin tabağını bitirmeden kalkmasına izin veriyorsun. Sofraya getirtemiyorsun. Söz dinletemiyorsun. Bu çocuk 10 yıl sonra seni maffetçek söz dinlemiyor falan... Bana kendimi yetersiz hissettirecek çok laf sıraladı. Ben de oğlumu köftesini yemeye ikna etmeye çalıştım.İkna edemedim sonra gurur yaptım. Bu köfte bitecek diye baskı kurdum. Sonra baktım yemiyor inadı inat. Babası da söz dinletebilecek miyim diye beni denetliyor orda uzaktan. Dinletemedim. Sonra lanet olsun diyerek köfteyi ağzına zorla koydum elimle ve sırtında vurdum hafifçe. ağlayarak. Sonra kendimi içeri attım sinir krizi geçirdim. Çok ağladım. Kafamı duvarlara vurdum. Bugünlerde zaten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. O an canla başla koştum oğlumun yanına affet beni özür dilerim oğlum dedim. Anne acımadı ki dedi. Kötü davrandım affet nolur dedim gözümden sicim gibi yaşlar akıyor bir yandan. Anne sen kötü bir anne değilsin dedi. Çok kötü oldum ben. Kendimi affedemiyorum. Senin hiç bir suçun yok oğlum affet beni nolur dedim. Gönlünü alıp odasında beklemesini söyledim. Babasına da balkonda saydırdım.Hitler gibisin ne istiyorsun benim anneliğimden dedim. Sinir krizi geçiriyorum tabi gözyaşım durmuyor o esnada. Kafamı ellerimi hep bi yerlere vurdum. Bana çocukluğumda yapılanları bunlar benim travmalarımdı. Ben kötü anne oldum senin yüzünden diye kendimi kaybettim. Gözyaşım durmuyor. Ben sanırım ayrılacağım. Birdaha bunları yaşamak istemiyorum. Ben çocuğuna sözünü geçiremeyen kötü bir anne miyim...
esiniz haksiz anneliginizi kimse sorgulayamaz fakat acaba sizde biraz buyutmus olabilir misiniz?

Eşiniz ve siz tuhafsiniz. Ayrica ne oyle aglama falan. Kendinzii bu kadsr yipratmaniza gerke yok.Yemek konusunda çocukları zorlamaya karşıyım. İstediği kadar yesin.

aynı benim eşim bende aynı muzrabine sahibim..:((
bi instagram yüzünden bana artık güvenmiyor..
güveni bitmiş..
ama bi sürü psikolojik şiddetinden sonra kendimle barışamiyorum!!!

Azcik pedagojik kitaplar okusanız da "sen çok bilme ordan artislik yapma sen mi biliyosun doğrusunu ben mi" diyerek özgüvenli konuşabilirsiniz. Lakin çocuğunuzda yemeğe dair travma yaratmanız için illa ona vurmanız gerekmez ne zaman doyacagina müdahale edemezsiniz

Konumu kilitler misiniz. Mune Mune teşekkürler yargılamadan yazan arkadaşlara.Sosyal hizmetlere verilmeli diyen arkadaş sana sözüm, bunlar oğlumun yaşında yaşanmadı. Merak etme. Asla da beni öyle görmesini istemem. Odamda ağladım çıktığımda yavrum sarılıp özür diledim. Kimse görmedi. Ağlarken sen kafanı hafifçe vurmadın mı hiç duvara? O kadar canın yanmadı mı? Hiç sinir krizi geçirmedin mi hayatında? Sana ah ediyorum. Kimseye kolay kolay etmem. Ama sana şu an ah ettim.Dilerim kınadığını yaşamadan ölmezsin.@vesikaliyarim

Canım oğlum bu aksam 2.köftesini yiyemeden ben doydum ellerine sağlık anne diyerek sofradan kalktı. Eşim arkasından bana saydırmaya başladı. Sen ne biçim annesin tabağını bitirmeden kalkmasına izin veriyorsun. Sofraya getirtemiyorsun. Söz dinletemiyorsun. Bu çocuk 10 yıl sonra seni maffetçek söz dinlemiyor falan... Bana kendimi yetersiz hissettirecek çok laf sıraladı. Ben de oğlumu köftesini yemeye ikna etmeye çalıştım.İkna edemedim sonra gurur yaptım. Bu köfte bitecek diye baskı kurdum. Sonra baktım yemiyor inadı inat. Babası da söz dinletebilecek miyim diye beni denetliyor orda uzaktan. Dinletemedim. Sonra lanet olsun diyerek köfteyi ağzına zorla koydum elimle ve sırtında vurdum hafifçe. ağlayarak. Sonra kendimi içeri attım sinir krizi geçirdim. Çok ağladım. Kafamı duvarlara vurdum. Bugünlerde zaten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. O an canla başla koştum oğlumun yanına affet beni özür dilerim oğlum dedim. Anne acımadı ki dedi. Kötü davrandım affet nolur dedim gözümden sicim gibi yaşlar akıyor bir yandan. Anne sen kötü bir anne değilsin dedi. Çok kötü oldum ben. Kendimi affedemiyorum. Senin hiç bir suçun yok oğlum affet beni nolur dedim. Gönlünü alıp odasında beklemesini söyledim. Babasına da balkonda saydırdım.Hitler gibisin ne istiyorsun benim anneliğimden dedim. Sinir krizi geçiriyorum tabi gözyaşım durmuyor o esnada. Kafamı ellerimi hep bi yerlere vurdum. Bana çocukluğumda yapılanları bunlar benim travmalarımdı. Ben kötü anne oldum senin yüzünden diye kendimi kaybettim. Gözyaşım durmuyor. Ben sanırım ayrılacağım. Birdaha bunları yaşamak istemiyorum. Ben çocuğuna sözünü geçiremeyen kötü bir anne miyim...
Benzer durumu ben de çok yaşadım defalarca kez velayetini senin elinden alırım diye tehdit edildim niye yediremiyorum diye ben nasıl bir anneyim diye kendimi hala daha suçlu hisseder ağlarım ben ne biçim anneyim ne biçim insanım diye çok sorgularım kendimi elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama yediremiyorum üzme eşinin söylediklerine de kulak asma yemiyor diye de şiddet uygulama zorla yedirmeye çalışma elbet bir gün yer açlıktan ölmez cnaı ne istiyorsa onu yesin ben artık akışına bıraktım çünkü çok üzülüyorum

Benzer durumu ben de çok yaşadım defalarca kez velayetini senin elinden alırım diye tehdit edildim niye yediremiyorum diye ben nasıl bir anneyim diye kendimi hala daha suçlu hisseder ağlarım ben ne biçim anneyim ne biçim insanım diye çok sorgularım kendimi elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama yediremiyorum üzme eşinin söylediklerine de kulak asma yemiyor diye de şiddet uygulama zorla yedirmeye çalışma elbet bir gün yer açlıktan ölmez cnaı ne istiyorsa onu yesin ben artık akışına bıraktım çünkü çok üzülüyorum
Şiddet uygulanmadım saçının teline kıyamam ben. Hafifçe dürttüm sırtından. Bunun için bile kahroldum.Sarılıp özür diledim. Birdaha asla yaşanmayacak bu dedim. O arkadaşın sosyal hizmetlere verilme sözü aynı eşimin yaptığı psikolojik şiddet şu an.Sizinde Allah yardımcınız olsun

sizin o güzel annelik yüreğinize de, oğlunuzun o kocaman yüreğine de kıyamam ben:(((

Şiddet uygulanmadım saçının teline kıyamam ben. Hafifçe dürttüm sırtından. Bunun için bile kahroldum.Sarılıp özür diledim. Birdaha asla yaşanmayacak bu dedim. O arkadaşın sosyal hizmetlere verilme sözü aynı eşimin yaptığı psikolojik şiddet şu an.Sizinde Allah yardımcınız olsun
Takma çeşit türlü insan var sen azcık vurduğun için vicdan azabı çekmişsin ben de öyle oluyorum bağırıyorum diye sonra da gidip özür diliyorum ağlıyorum ama çocuk yetiştirmek sabır işi hele bir de tek başına bakıyorsanız az önce babasını işe giderken gördü kıyameti kopardı evde çığrındı yastığını fırlattı uyku buğzu Allah yardımcımız olsun karşıdan laf söylemesi o kadar kolay ki insanlara

Çocuklara ne kadar yiyeceği sorulup sonra da aldıkları bu kararının arkasında dur ve bitir denilebilir fakat çocuk zaten çok kibar maaşallah, ona bir köfte yetmiş. Güç savaşına dönmüş iş ve maalesef çocuk her şeyin farkında gibi. Çok kızdım eşinize, size davranış şekli çok çirkin. Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin bence çok güzel bir çocuk yetiştirmişsiniz. Naifliğini sizden almış çok şükür ki. Bir daha size kaba davranmasına sizi manipule etmesine izin vermeyin. Sinirlenmeden cevap verin bağırmadan haddini bildirin. Allah yardımcınız olsun.

Kötü yorum okudukça benim canım acıyor hala ağlıyorum lütfen silin konumu ben zaten yeterince perişanım
Ben evladım için canımı veririm. Anneliğimi sorgulamasınlar. Onlar umarım daha mükemmel bir anne olurlar.
Mune Mune lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X