Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya su aralar kursum var gidiyorumÇalışmıyor musun? Ev kadınları daha çok evde olduğu için yemek yemeye daha meyilli oluyorlar. Seni oyalayacak hobiler edin.
canın yemek cektiginde 1 bardak su iç. eger şiddetli çekiyorsa kontrollu elden bırakmadan az kuru incir, kayısı, üzüm, ceviz gibi şeyler ye.Arkadslar doktara gittim cok yemek yiyorum die sekerim olabilir die ama bisey ckmadi ve doktorum bana duygusal olrak kendini ac hissediyorsun die sasirdim ve su an cok sersemlestim herseyi stres yapan insan deilm
Ayneen ole yaben de sürekli bişeyler yemek istiyorum. eskiden bu kadar değildim ama son zamanlarda sürekli bir yeme isteği. ama mesela öyle meyve yoğurt gibi faydalı şeyler değil. hep zımbırtı, çikolata kek vs gibi![]()
Ooo istah cook bendende fenaBende de var o şeyden. Mesela nickini okudum ilk aklıma gelen erzurum kadayıf dolması, su böreği, cağ kebabı oldu.
![]()
Denicegim ins benimkinide kesérBendede öyle olur.Duygusal olarak açlık hissederim.Ama bununla başetmenin yolunu buldum.Geçici bi süreç o bir kere üstesinden gelindiği zaman bir daha kolay kolay aynı şeyi yaşamıyorsunuz.Bazen ağzım hiç boş durmaz sürekli bişeyler yerim doymadığımı hissederim.Bu arttığında buna bi son vermem gerektiğini düşündüm ve irademle günde 3 öğün yemek hakkı tanıdım kendime.kahvaltı öğle ve akşam yemeği.Bunlar dışında canım bişeyler istedikçe çay kahve tükettim ama bişey yemedim.Ve bunu sadece 3 gün başarırsan 4.gün artık canınn bişey yemek istemiyor ve masadan doyarak kalkıyosun hatta bazen ikinci yemek saatinde bile henüz acıkmamış oluyorsun.Ben ne zaman başa alsam hep 3 gün direnerek kurtardım kendimi bu durumdan.bu 3te bi keramet var ama anlamadım,süreç olarak vücudu ve açlık hissiyatını bitirdiği ortada en azından.