evet ve inanılmaz kaygılarım varTemel cinsellik eğitiminiz yok , hiçbir bilginiz yok
Evet ve zevk suyunun elden vajinama değmesi etkisidir değil mi ? Bu şekilde hamilelik söz konusu olmazneyi sordunuz tam olarak anlamadım. hamile kalıp kalamayacağınızı mı merak ediyorsunuz?
Gerçekten icim içimi yedi Kutay biberoglunu takip ediyorum o vajen ile penis ilişkisi olmadan asla olmaz inanmayın diyor ama bazıları çok acımasızca olabileceğini söylüyorHamile kalırım diye korkuyosan kalmazsın
o kadar kolay değil hamile kalmak merak etme. kaç yaşındasın?Evet ve zevk suyunun elden vajinama değmesi etkisidir değil mi ? Bu şekilde hamilelik söz konusu olmaz
20o kadar kolay değil hamile kalmak merak etme. kaç yaşındasın?
Doğru demiş içini ferah tut anlattığın şekilde hamile kalınmaz o kadar basit değilGerçekten icim içimi yedi Kutay biberoglunu takip ediyorum o vajen ile penis ilişkisi olmadan asla olmaz inanmayın diyor ama bazıları çok acımasızca olabileceğini söylüyor
cinsel hayatın benden daha aktif valla helal olsun
İnanır misiniz kaç gündür her yanım ağrıyor psikolojik olarak farkındayım ama elimden bir şey gelmiyorDoğru demiş içini ferah tut anlattığın şekilde hamile kalınmaz o kadar basit değil
korunmayı denesen?İnanır misiniz kaç gündür her yanım ağrıyor psikolojik olarak farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor
Acımasız ve cahil olan sizsiniz. Böyle bir işe kalkışıp bu denli cahil olmak, gerekli şartlar gerçekleştiğinde sahibi olabileceğiniz çocuğa acımasızlık çünkü.Gerçekten icim içimi yedi Kutay biberoglunu takip ediyorum o vajen ile penis ilişkisi olmadan asla olmaz inanmayın diyor ama bazıları çok acımasızca olabileceğini söylüyor
Korunmayı deneyebilirsin.Merhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm
ay midem bulandı sabah sabahKorunmayı deneyebilirsin.
Yaşına ağır gelecek şeyleri yaşamamayı tercih edebilirsin.
Sorumluluğunu alamayacağın yükleri üzerine almamayı deneyebilirsin.
Birde dayanamayıp kesin bilgi vereceğim yayabilirsin. O ağza giren sp.rm var yaa mideden rahme oradan yumurtalığa geçip sıkı sıkı tutunuyormuuuuşşş.
Aktif olsa bu kadar korku dolu olmazdımcinsel hayatın benden daha aktif valla helal olsun
Tek soru zevk suyuydu vajinal ilişki olsa haklısın korunmayı dene demektekorunmayı denesen?
Sorduğum tek şey zevk suyunun temasiydiAcımasız ve cahil olan sizsiniz. Böyle bir işe kalkışıp bu denli cahil olmak, gerekli şartlar gerçekleştiğinde sahibi olabileceğiniz çocuğa acımasızlık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?