Psikolojik

Düşünme ama bir tavsiye sırf partnerim mutlu olsun zevk alsın beni daha cok sever diye bu işlere girişme.
Haklısın işte aptallık olduğunu insan sonradan anlıyor şu an devam etmiyorum ilişkiye çünkü içimdeki pişmanlık çok büyük

Haklısın işte aptallık olduğunu insan sonradan anlıyor şu an devam etmiyorum ilişkiye çünkü içimdeki pişmanlık çok büyük
Acıkcası oraldan zevk alarak orgazm olabilmek kadınlar için baya zor bu olayı sırf erkekler için yapıyoruz cok aptalca. Neyse hamile değilsin düşünüp durma normal rutinine devam et.

Acıkcası oraldan zevk alarak orgazm olabilmek kadınlar için baya zor bu olayı sırf erkekler için yapıyoruz cok aptalca. Neyse hamile değilsin düşünüp durma normal rutinine devam et.
Evet , rutine devam etmek istiyorum kafamdan çıkarmak için uğraşıyorum reglime daha var o yüzden en azından deneyimli bilen birilerine sormak için yazmıştım teşekkür ederim bundan sonra dikkat edeceğim.

Birşey yok birşey yok merak etme.ama bundan sonra bilgi edin.aç İnterneti iki video izle.1 saatlik iş aslında.

Birşey yok birşey yok merak etme.ama bundan sonra bilgi edin.aç İnterneti iki video izle.1 saatlik iş aslında.
Haklısınız ama o videolar o kadar kirli bilgiyle dolu ki kaç video kaç yazı okudum anlatamam

Popüler olmak adına ya da gerçekten gelsin
Sakın kafayla izle işte.güvenilir mi değil mi anlaşılıyor zaten.
Muayene edeyim ücret alayım kafasında olanlar da var ya sürtünme yaşamış biri sormuş acil durum kiti kullan yazmış mesela doktor hayretle bakıyorsun ve korku da başlıyor anlatabildim mi

gençlik heyecanı ile olabilen şeyler. kimseyi yargılayamam kinayamam cinsel bilgilerimiz sıfır haklısın ama bir çok arkadaşımın dediği gibi öyle bir durumda hamile kalma ihtimalin yüzde sıfır korkma ama kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…