Kutay biberoglu bu durumun olmayacağını sadece vajen penis ilişkisi ile olacağını söylüyorDaha küçüksün :) uzmanlardan dinle öğren
Hamile değilsin hiç kafana takma.Hikayeleşmeye dair bir şey yok sadece soru var ama siz bilirsiniz
Teşekkür ederim inşallahHamile değilsin hiç kafana takma.
Düşünme ama bir tavsiye sırf partnerim mutlu olsun zevk alsın beni daha cok sever diye bu işlere girişme.Teşekkür ederim inşallahdüşünmek istemiyorum artık
Haklısın işte aptallık olduğunu insan sonradan anlıyor şu an devam etmiyorum ilişkiye çünkü içimdeki pişmanlık çok büyükDüşünme ama bir tavsiye sırf partnerim mutlu olsun zevk alsın beni daha cok sever diye bu işlere girişme.
Acıkcası oraldan zevk alarak orgazm olabilmek kadınlar için baya zor bu olayı sırf erkekler için yapıyoruz cok aptalca. Neyse hamile değilsin düşünüp durma normal rutinine devam et.Haklısın işte aptallık olduğunu insan sonradan anlıyor şu an devam etmiyorum ilişkiye çünkü içimdeki pişmanlık çok büyük
Evet , rutine devam etmek istiyorum kafamdan çıkarmak için uğraşıyorum reglime daha var o yüzden en azından deneyimli bilen birilerine sormak için yazmıştım teşekkür ederim bundan sonra dikkat edeceğim.Acıkcası oraldan zevk alarak orgazm olabilmek kadınlar için baya zor bu olayı sırf erkekler için yapıyoruz cok aptalca. Neyse hamile değilsin düşünüp durma normal rutinine devam et.
Sadece o konuda değil genel cinsellk manasındaKutay biberoglu bu durumun olmayacağını sadece vajen penis ilişkisi ile olacağını söylüyor
Tamamdır ama artık şu zevk suyu denen zikkimda bir şey yok diyebiliriz değil miSadece o konuda değil genel cinsellk manasında
Kız yok merak etme sakin olTamamdır ama artık şu zevk suyu denen zikkimda bir şey yok diyebiliriz değil mi
Ben artık tövbe ettim de buraya söz olsun regli olunca bı çocuk sevindirecegim bu kadar korkunun kaygının sonucu yeminleKız yok merak etme sakin ol
Birşey yok birşey yok merak etme.ama bundan sonra bilgi edin.aç İnterneti iki video izle.1 saatlik iş aslında.Merhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm
Haklısınız ama o videolar o kadar kirli bilgiyle dolu ki kaç video kaç yazı okudum anlatamamBirşey yok birşey yok merak etme.ama bundan sonra bilgi edin.aç İnterneti iki video izle.1 saatlik iş aslında.
Sakın kafayla izle işte.güvenilir mi değil mi anlaşılıyor zaten.Haklısınız ama o videolar o kadar kirli bilgiyle dolu ki kaç video kaç yazı okudum anlatamam
Muayene edeyim ücret alayım kafasında olanlar da var ya sürtünme yaşamış biri sormuş acil durum kiti kullan yazmış mesela doktor hayretle bakıyorsun ve korku da başlıyor anlatabildim miSakın kafayla izle işte.güvenilir mi değil mi anlaşılıyor zaten.
Önereceğiniz bir Dr ya da kanal var miSakın kafayla izle işte.güvenilir mi değil mi anlaşılıyor zaten.
Ayşe duman.Önereceğiniz bir Dr ya da kanal var mi
Aaaa evet izledim onu da uçan kahramanlar değiller diye alay ediyorAyşe duman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?