Aktif olsa bu kadar korku dolu olmazdım
Biliyorum, farkındayım, sorduğum tek şey ağızdan alınan sperm falan değil zevk suyunun elden teması sadece buyduKorunmayı deneyebilirsin.
Yaşına ağır gelecek şeyleri yaşamamayı tercih edebilirsin.
Sorumluluğunu alamayacağın yükleri üzerine almamayı deneyebilirsin.
Birde dayanamayıp kesin bilgi vereceğim yayabilirsin. O ağza giren sp.rm var yaa mideden rahme oradan yumurtalığa geçip sıkı sıkı tutunuyormuuuuşşş.
Oral seks yapıyorsun. Aktifsin cinsel olarak.
Hamile kalmazsın.
Teşekkür ederim tek merakim zevk suyu denen şeydi sağ olunOral seks yapıyorsun. Aktifsin cinsel olarak.
Hamile kalmazsın. O dedikleri vajenin üstüne sürtünerek boşalınca olan bir ihtimal
Konuyu okurken benimde bulandı. Herkesin kendi tercihi ve yaşam alanı elbet ama kamuya açınca olmuyor işte.ay midem bulandı sabah sabah
Mideniz bulanma sebebi oral seks mi yoksa sorduğum soru muKonuyu okurken benimde bulandı. Herkesin kendi tercihi ve yaşam alanı elbet ama kamuya açınca olmuyor işte.
20Yaş kaç acaba merak ettim
İşte bende diyorum ki sıfır bilgiyle boyundan büyük işlere kalkışma gülüüümmm, yorarlar seni. Yapıp sonra bilgi edinme, bilgili ol sonra istersen yap ya da yapma.Biliyorum, farkındayım, sorduğum tek şey ağızdan alınan sperm falan değil zevk suyunun elden teması sadece buydu
El elden üstündür bu sebeple bence bi elin nesi var iki elin sesi var ama buradaki el organımız olan el mi yabancı olan el mi o cok mühim?Merhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm
Tamamİşte bende diyorum ki sıfır bilgiyle boyundan büyük işlere kalkışma gülüüümmm, yorarlar seni. Yapıp sonra bilgi edinme, bilgili ol sonra istersen yap ya da yapma.
Lütfen acımasız davranmayınEl elden üstündür bu sebeple bence bi elin nesi var iki elin sesi var ama buradaki el organımız olan el mi yabancı olan el mi o cok mühim?
madem bu kadar bilgilisin zevk suyunun eline değmesiyle hamile kalınmayacağını da biliyorsundur. ayrıca evet aktif bir cinsen hayatın var :)Tek soru zevk suyuydu vajinal ilişki olsa haklısın korunmayı dene demekte
Teşekkür ederim yanıt içinmadem bu kadar bilgilisin zevk suyunun eline değmesiyle hamile kalınmayacağını da biliyorsundur. ayrıca evet aktif bir cinsen hayatın var :)
sabah sabah okuduğumuz erotik hikaye midemizi bulandırdıMideniz bulanma sebebi oral seks mi yoksa sorduğum soru mu
Hikayeleşmeye dair bir şey yok sadece soru var ama siz bilirsinizsabah sabah okuduğumuz erotik hikaye midemizi bulandırdı
Haklısınız ben zevk suyu içerisinde olan spermin etkisi yok diye biliyorken okuduğum şeyler korkuttuCinsel bilgilerden bu kadar uzak olup cinselliği yaşamaniz çok ilginç.madem böyle korkuyorsunuz neden cinsellik yaşıyorsunuz yada neden araştırmadan yapiyorsunuz
Beynim yanıyor ya böyle konuları okurkenMerhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm
Daha küçüksün :) uzmanlardan dinle öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?