Psikolojik

Biliyorum, farkındayım, sorduğum tek şey ağızdan alınan sperm falan değil zevk suyunun elden teması sadece buydu

Biliyorum, farkındayım, sorduğum tek şey ağızdan alınan sperm falan değil zevk suyunun elden teması sadece buydu
İşte bende diyorum ki sıfır bilgiyle boyundan büyük işlere kalkışma gülüüümmm, yorarlar seni. Yapıp sonra bilgi edinme, bilgili ol sonra istersen yap ya da yapma.

El elden üstündür bu sebeple bence bi elin nesi var iki elin sesi var ama buradaki el organımız olan el mi yabancı olan el mi o cok mühim?

İşte bende diyorum ki sıfır bilgiyle boyundan büyük işlere kalkışma gülüüümmm, yorarlar seni. Yapıp sonra bilgi edinme, bilgili ol sonra istersen yap ya da yapma.
Tamam haklisiniz

Tek soru zevk suyuydu vajinal ilişki olsa haklısın korunmayı dene demekte
madem bu kadar bilgilisin zevk suyunun eline değmesiyle hamile kalınmayacağını da biliyorsundur. ayrıca evet aktif bir cinsen hayatın var :)

madem bu kadar bilgilisin zevk suyunun eline değmesiyle hamile kalınmayacağını da biliyorsundur. ayrıca evet aktif bir cinsen hayatın var :)
Teşekkür ederim yanıt için

Cinsel bilgilerden bu kadar uzak olup cinselliği yaşamaniz çok ilginç.madem böyle korkuyorsunuz neden cinsellik yaşıyorsunuz yada neden araştırmadan yapiyorsunuz

Cinsel bilgilerden bu kadar uzak olup cinselliği yaşamaniz çok ilginç.madem böyle korkuyorsunuz neden cinsellik yaşıyorsunuz yada neden araştırmadan yapiyorsunuz
Haklısınız ben zevk suyu içerisinde olan spermin etkisi yok diye biliyorken okuduğum şeyler korkuttu

Beynim yanıyor ya böyle konuları okurken
O kadar derine iniyorsunuz ki yok zevk suyu geldi içinde sperm elime degdi ben kendime dokundum detayda detay.
Normal bir ilişkiye girmedigin için hamile olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…