Elden ele gezmiş zevk suyu abovvvvvv. Vajinaya gidene kadar kaç km yol yaptı acaba?Merhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm
Ne kadar naif karşılamissiniz teşekkür ederimgençlik heyecanı ile olabilen şeyler. kimseyi yargılayamam kinayamam cinsel bilgilerimiz sıfır haklısın ama bir çok arkadaşımın dediği gibi öyle bir durumda hamile kalma ihtimalin yüzde sıfır korkma ama kendine dikkat et.
Teşekkür ederim ben bu kafayla Ella bile icmeyi düşündüm sonra mahveder hormonları diye içmedimCinsellik hakkında hiçbir şey bilmeden şöyle şeyler yaşamasanız keşke...
Merak etmeyin hamile değilsiniz.
ne demek canım. kinayanlarin yüzde doksanı da aynı şeyleri aşağı yuları yaşamış insanlardır. yapacak birsey yok hormonlar bazen bizi ele gecirebiliyorNe kadar naif karşılamissiniz teşekkür ederim
Evet lütfen regl olayım dua edinne demek canım. kinayanlarin yüzde doksanı da aynı şeyleri aşağı yuları yaşamış insanlardır. yapacak birsey yok hormonlar bazen bizi ele gecirebiliyor
Prezervatif olmadan oral bile yaşamıyorum fakat şu zevk suyu denen şeyin içindeki sperm oluşunu yeni öğrendim elimden geçeceğini düşünmüyorum lakin inanin insan korkunca her şey kaygı verici oluyor okunan yazılan şeylerdenKorumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.
Ve bir soru sorabilir miyim yumurtlama günü benim bildiğim 10-14. Gün regliden itibaren ben regliden itibaren sekizinci günde bunu yaşadım akıntım çok fazla o yüzden sormak istedim yumurtalama zamanında olabilir miyim diyeKorumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.
Daha nelerEvet ve zevk suyunun elden vajinama değmesi etkisidir değil mi ? Bu şekilde hamilelik söz konusu olmaz
Ve bir soru sorabilir miyim yumurtlama günü benim bildiğim 10-14. Gün regliden itibaren ben regliden itibaren sekizinci günde bunu yaşadım akıntım çok fazla o yüzden sormak istedim yumurtalama zamanında olabilir miyim diye
Meni ve mezi arasındaki farklar adlı yazı okudum prostat sıvısı var vs diyor diğerinde ise sperm var deniliyor sizce elimde yaşama durumu yok olduğunu düşünerek kendime temasımda yine etkisizdir diyebilir miyizDaha nelerkeşke o kadar kolay olsaydı bu işler
Evet etkisizdirMeni ve mezi arasındaki farklar adlı yazı okudum prostat sıvısı var vs diyor diğerinde ise sperm var deniliyor sizce elimde yaşama durumu yok olduğunu düşünerek kendime temasımda yine etkisizdir diyebilir miyiz
Teşekkür ederim hamilelik yok çok şükür içim rahatlıyor duydukçaSoruyu anlayamadım, ama gebelik ihtimali zaten yok yumurtlama günü önemli değil. Zaten ovulasyon testi yapmadan tam gününü bilemezsiniz.
Teşekkür ederim bilmemek zor bir şey gerçekten sağ olunEvet etkisizdir
Uzun zaman geçmediği için açıkçası kaygilandim ben elime değdi ve ben dakika geçmeden kendime dokundum . Saatler sonra kaygı başladı sizlere şu an komik geliyor biliyorum ama inanın İnternette o kadar kirlilik var ki tıklanma uğruna doktorlar bile yazıyor bunlarıHavaya maruz kalan meni ölür arkadaşım rahat olabilirsin. Gittiğimiz otelde çarsafda sperm olsaydı düşünebilşyor musun? Herkes tanımadıgı insandan hamile kalırdı
Ve sperm değil sadece zevk suyuUzun zaman geçmediği için açıkçası kaygilandim ben elime değdi ve ben dakika geçmeden kendime dokundum . Saatler sonra kaygı başladı sizlere şu an komik geliyor biliyorum ama inanın İnternette o kadar kirlilik var ki tıklanma uğruna doktorlar bile yazıyor bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?