Psikolojik

Elden ele gezmiş zevk suyu abovvvvvv. Vajinaya gidene kadar kaç km yol yaptı acaba?

Ne kadar naif karşılamissiniz teşekkür ederim

Korumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.

Korumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.
Prezervatif olmadan oral bile yaşamıyorum fakat şu zevk suyu denen şeyin içindeki sperm oluşunu yeni öğrendim elimden geçeceğini düşünmüyorum lakin inanin insan korkunca her şey kaygı verici oluyor okunan yazılan şeylerden

Ve bir soru sorabilir miyim yumurtlama günü benim bildiğim 10-14. Gün regliden itibaren ben regliden itibaren sekizinci günde bunu yaşadım akıntım çok fazla o yüzden sormak istedim yumurtalama zamanında olabilir miyim diye

Soruyu anlayamadım, ama gebelik ihtimali zaten yok yumurtlama günü önemli değil. Zaten ovulasyon testi yapmadan tam gününü bilemezsiniz.

Daha nelerkeşke o kadar kolay olsaydı bu işler
Meni ve mezi arasındaki farklar adlı yazı okudum prostat sıvısı var vs diyor diğerinde ise sperm var deniliyor sizce elimde yaşama durumu yok olduğunu düşünerek kendime temasımda yine etkisizdir diyebilir miyiz

Havaya maruz kalan meni ölür arkadaşım rahat olabilirsin. Gittiğimiz otelde çarsafda sperm olsaydı düşünebilşyor musun? Herkes tanımadıgı insandan hamile kalırdı

Havaya maruz kalan meni ölür arkadaşım rahat olabilirsin. Gittiğimiz otelde çarsafda sperm olsaydı düşünebilşyor musun? Herkes tanımadıgı insandan hamile kalırdı
Uzun zaman geçmediği için açıkçası kaygilandim ben elime değdi ve ben dakika geçmeden kendime dokundum . Saatler sonra kaygı başladı sizlere şu an komik geliyor biliyorum ama inanın İnternette o kadar kirlilik var ki tıklanma uğruna doktorlar bile yazıyor bunları

Ve sperm değil sadece zevk suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…