Psikolojikmen

Remziye12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
123
-97
16
Selam hanımlar, yurtdışından yaşadığımdan beridir şu yalnızlık problemini aşamadım 4 yıldır buradayım ama bir ortam oluşturamadımm.. bir tane olsun düzgün olsun dedik o da olmadı olmuyor anlayamadım bu şekilde sınanıyorum herhalde Allah başka dert vermesin tabi ama insan istiyor… ama benim ki başka bi boyut mesela şuan iki üç kişi ile iyi gibiyiz ama bi tuhaflar yada ben hergün beni arayıp sorsunlar istiyorum bilmiyorum onlardan adım bekliyorum görüşelim fln hep ben yapıyorum böyle olunca da değersizleşiyorum.. insanlarda benim çevrem olmadığını bildikçe onlara mecbur olduğumu düşünüyorlar.. kendinlerini geriye çekiyorlar yurtdışında yaşayan Türkler çok egolu gerçekten .. hep birileri olsun istiyorum etrafımda.. niye böyleyim bilmiyorum.. çok şükür iki çocuğum var ama bilmiyorum hep böyle şu psikolojiye giriyorum

Milletin işi gücü var niye sizi her gün arasınlar ki?

Yurt dışında tek başına bir şeylerle mücadele etmek zorunda olmak sizin için çok yorucu bir hal almış. İnsan gerçekten böyle zamanlarda kendisini bir kardeş gibi kucaklayacak birine ihtiyaç duyabilir ama böyle içten bi bağ kurmak da zor bir şey. Siz de bunun için çabaladıkça işler biraz tersine dönmüş.
Belki biriyle bu kadar samimi olmak yerine daha sosyal alanlarda herkesle küçük sohbetler edebileceğiniz bir ortam bulmak size daha iyi gelebilir. Çevrenizde yazılabileceğiniz bir kurs var mı? Belki dil kursu da olabilir bu, başka insanlarla tanışma şansınız olur

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki,Kızım kucukken bende çok takilirdim böyle şeylere Olsun istedikce hiç olmuyor nedense O zamanlar akıllı telefonlar felanda çok yoktu patliyordum evin içinde .Şimdi artık vazgeçtim kimseyle gorusesimde gelmiyor.İki tane arkadaşım var onlarla da çoğunlukla telefonda konuşuyoruz ama yetiyor.Birincisi çok istekli olduğunuzu göstermeyin insanlar nasıl olsa bu her zaman bueda deyip takmıyor.İkincisi hobi felan edinin kurslara gidin hem arkadaş bulursunuz hemde oyalanirsiniz.Valla suda var yanlış arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…