- 6 Ağustos 2014
- 118
- 14
- 48
- Konu Sahibi infinityqueen
-
bende sunu anlamıyorum ya.. bu ayrımcılık niye.. aslnda bence konu maddi yardım beklmee olayı felan değil..Klasik her gun burada gordugumuz konu. Ailede kim daha ezilmeye musaitse o eziliyor. Esinin tutumu cok onemli. O saglam dursa dis geciremezler. Kv corbasini senin tabagina doktugunde bir hop ne oluyor diyebilmen lazim. Evine gittigin zaman begenmedigin bir yemegi onun tabagini koy sen ye annecim ben bunu pek begenmedim de. Maddi yardim falan hic bekleme zaten.
Hayır benim sorunum o değil vermesin ama kaynımların geliri bizden yüksek olmasına rağmen onlara acıyıp bize hiç.bir şey yapmamalarıÇok karışık yazmışsınız. Madem zor ödeme yapıyorsunuz o zaman siz de bir işe girin çalışın. Kv evinin kirasını size vermek zorunda değil ki? Niye versin?
Boşverin vermesinler. Girip bir işe çalışın ondan iyi...Hayır benim sorunum o değil vermesin ama kaynımların geliri bizden yüksek olmasına rağmen onlara acıyıp bize hiç.bir şey yapmamaları
AynenÇok karışık yazmışsınız. Madem zor ödeme yapıyorsunuz o zaman siz de bir işe girin çalışın. Kv evinin kirasını size vermek zorunda değil ki? Niye versin?
Eşim sessiz kalıyor benim yanımda olmasına rağmen bir şey diyemiyorsizin sanrm bu şekilde ayrımcılık yapılması zorunuza gidiyor..
onlarb evine çift maaş girdiği halde halen onlara yardım edilmesi
ama size bu yardımın yapılmaması..
eltinizile sizin aranızda ayrımcılık olması üzüyor galiba..
iyi olan yaranamaz zaten bilmiyormusunuz
kimseden beklenti içine girmeyin.. kim kime yardm ediyorsa etsin.. boşverin
eltinize değil size diş gecirmişler belli ezip duruyolar bu yüzdende bu ayrım
eşinizin duruşu cok önemli eşiniz ne diyor bu duruma
Sessiz kaldığımdan böyle oluyorKlasik her gun burada gordugumuz konu. Ailede kim daha ezilmeye musaitse o eziliyor. Esinin tutumu cok onemli. O saglam dursa dis geciremezler. Kv corbasini senin tabagina doktugunde bir hop ne oluyor diyebilmen lazim. Evine gittigin zaman begenmedigin bir yemegi onun tabagini koy sen ye annecim ben bunu pek begenmedim de. Maddi yardim falan hic bekleme zaten.
sessiz kalması ssenin yanınında oldugunu göstermez.. birşeylerin farkında olan insan sessiz kalmaz tepki koyar ayrıca.Eşim sessiz kalıyor benim yanımda olmasına rağmen bir şey diyemiyor
Bi sefer cevap vermeye kalktım hemen küstüler gittilerkvden evin kirasını beklemek yerine sen niye çalışmıyosun. 20 yıl olmuş yeni evli değilsin cahil değilsin. niye sessiz kalıyosun niye kendini ezdiriyosun. eltinden korkmuşlar demkki kendini ezdirmemiş. sende onun gibi ol, çokmu zor
Yapısından heralde eşimde benim gibi tepkisini gösteremiyorsessiz kalması ssenin yanınında oldugunu göstermez.. birşeylerin farkında olan insan sessiz kalmaz tepki koyar ayrıca.
sessiz kalarak sıyrılıyor sadece bu kadar.
Dediğim gibi kirayı vermemeleri sorunn değil yapılan ayrımcılık üzüyorBöyle konularda ezilen tarafı daha çok suçlu buluyorum.
Kirayı vermiyor olması da en doğal hakkı. Vicdanı varsa içinden geliyorsa zaten oturmaya geldiğinde bile elinde iki poşetle gelir. Beklemeyin boşver beklentiler üzer. Daha fazla üzülmek ezilmek istemiyorsanız da bu hallerinizi aratın herkese
küssünler sende onlara küs yeterki ezdirme kendiniBi sefer cevap vermeye kalktım hemen küstüler gittiler
ama işte böyle ne yazıkkı ezilenn dışlanan ayrımcılık yapılan taraf siz olursunuz..Yapısından heralde eşimde benim gibi tepkisini gösteremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?