Psikolojim bozuldu resmen kızlar fikrinize ihtiyacım var

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:( Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...

Eklentiler

• IMG_20180129_212148.webp
    IMG_20180129_212148.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.109
  • IMG_20180129_212408.webp
    IMG_20180129_212408.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 1.083
Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Güzel bir yüzün olduğu için burun o kadar ön plana çıkmıyor ama evet kemerli ve ucu düşük bir burun. Yalnız estetik olmak istiyorsan doktorunu çok iyi seç. Kafanda ne istediğini iyi belirle, doktorların daha önceki işlerini araştır ve istediğini sorunsuz yapabilecek doktora git.

Güzel bir yüzün olduğu için burun o kadar ön plana çıkmıyor ama evet kemerli ve ucu düşük bir burun. Yalnız estetik olmak istiyorsan doktorunu çok iyi seç. Kafanda ne istediğini iyi belirle, doktorların daha önceki işlerini araştır ve istediğini sorunsuz yapabilecek doktora git.
Teşekkür ederim :) Bundan birkaç sene önce ameliyattan korkuyordum fakat şuan öyle bi psikolojideyimki doktor araştırmaya başladım bile.. Kafama takılan şey çevremdekilerin bana sürekli abartiyorsun demeleriydi. :(

Güzel kızsın :) fakat evet burnun estetik istiyor.Ama böyle de güzelsin yani çok kafaya takma.
Bende ameliyat olalı 5.gün kalın derili olduğum için iyileşme ödem vs süreci malesef uzun sürecek.
Ben 1 haftada karar verip oldum bir anlıktı deli cesareti geldi.
Kendi doktorumu tavsiye ederim hem cok ucuz hemde deneyimli . Fakat burnum daha 5 günlük ve dehşet şişim.ki benim burnumda cok işlem oldu kolay kolay gitmeyecek ödem yani.
Doktoru merak edersen gökalp dizdar,fiyatı 4500 diyorlar fakat pazarlık payı var hastane dokturu oldugu için.
Mesajlarımada bakarsan konu açmıştım sürecimi anlatan
Benim 3 gün çok zor geçti pişman olduğum bile oldu fakat şimdi iyiyim artık burnumun şeklini merak ediyorum :)

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için ve geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ödemler gider ve iyilesirsinn :) Ben Ankara da yaşıyorum sen hangi ildesin canım doktorunla görüşmek isterim mutlaka. Bu mesele şuan kafamı çok kurcalıyor umarım bana da bianda cesaret gelir ve olurumm. :) Çünkü psikolojik olarakta insanı çok etkileyen bi durum. Sanki karsimdaki kişi sadece benim burnuma bakıyormus gibi geliyor :(

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Güzeller güzeli ifadeni
Değiştirme pişman olanları oku bence çok hoşsun karekteristik burnun var her kalkık Burun her yüze gitmez ve güzellik kriteri değildir bana göre bende yıllarca araştırıp sonra vaz geçtim devamlı söğlüyorum benim güzellik anlayışım farklı bu yüzden gine yaptırmaya karar verirsem ufak müdahale yaptırırım sende illa yaptıracaksan öğle düşün

Teşekkür ederim güzel yorumun için :) evet dediğin gibi ufak bir müdahale yaptırıp doğal bir görüntü yakalamak çok önemli.. Çok minik estetik yapıldığı belli bir burun hoş durmuyor hiç yakışmıyor kimseye. Ben bu estetik işini eskiden korkuyorm diye hiç cesaret edip dile getirmezdim. Fakat bu benim özgüvenimi bile düşürüyor ne yazıkki... :(

Teşekkür ederim güzel yorumun için :) evet dediğin gibi ufak bir müdahale yaptırıp doğal bir görüntü yakalamak çok önemli.. Çok minik estetik yapıldığı belli bir burun hoş durmuyor hiç yakışmıyor kimseye. Ben bu estetik işini eskiden korkuyorm diye hiç cesaret edip dile getirmezdim. Fakat bu benim özgüvenimi bile düşürüyor ne yazıkki... :KK43:
ceyef ceyef

Güzeller güzeli ifadeni
Değiştirme pişman olanları oku bence çok hoşsun karekteristik burnun var her kalkık Burun her yüze gitmez ve güzellik kriteri değildir bana göre bende yıllarca araştırıp sonra vaz geçtim devamlı söğlüyorum benim güzellik anlayışım farklı bu yüzden gine yaptırmaya karar verirsem ufak müdahale yaptırırım sende illa yaptıracaksan öğle düşün
Ne güzel söylemişsin aynı benim ameliyattan önceki düşüncelerim. Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Tek farkım buralardaki olumsuz düşünceleri duymamış olmam. Doktora da çok ufak düzeltmeler istediğimi söyledim. Fakat sonuç çok işlem yapılmış ve o karakteristik güzel burnumun yerinde doktorun verdiği tuhaf estetikli görünüm var. Kafamı dağlara taşlara vursam da burnumu değiştiremiyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum. Orjinalliğinizi bozup çakma burunla yaşamayın.

Tekrar tekrar söylüyorum. Orjinalliğinizi bozup çakma burunla yaşamayın.
Bir yanım yaptır kurtul diyor cunku psikolojikmen yiprandim :( bir yanımda korkuyor çakma bir burun ortaya çıkar diye. Sanırım bu biraz şans meselesi

Bir yanım yaptır kurtul diyor cunku psikolojikmen yiprandim :KK43: bir yanımda korkuyor çakma bir burun ortaya çıkar diye. Sanırım bu biraz şans meselesi
Ben de senin gibi yaptırayım bitsin gitsin dedim. Şimdi intihar düşünecek durumlara geldim.ayrıca istediğim seninki gibi düzgün bi burundu.çünkü + biraz deformasyonlar vardı. Bi de içerde kemik ve etler. Keşke onları da yaptırmasaydım diyorum.

Ben de senin gibi yaptırayım bitsin gitsin dedim. Şimdi intihar düşünecek durumlara geldim.ayrıca istediğim seninki gibi düzgün bi burundu.çünkü + biraz deformasyonlar vardı. Bi de içerde kemik ve etler. Keşke onları da yaptırmasaydım diyorum.
Arkadaşım benim de ameliyat sonucum istediğim gibi olmadı ve hoşlanmadığım bir burun yapıldı ama bu dünyanın sonu, intihar nedeni vs asla olamaz. Düzelttirebilirsem düzelttireceğim yoksa düzgün nefes aldığım sürece daha çok önem vereceğim bir konu değil.
Ama burada tecrübelerimizi paylaşmak isteyen kişilere çok negatif, korkutucu konuşuyorsun. Sanki bu ameliyatı hayatlarının sonu, kişiliklerinin kaybı, bir nevi ecel, karabasan gibi anlatıyorsun. Bu kadar ciddi psikolojik bir sorun yaşıyorsan başka bir arkadaşa önerdiğin gibi bir psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum. Yazık yani. Bir sürü ciddi sağlık sorunu yaşayan kişi var. Onlar bile hayata pozitif yaklaşmaya çalışırken senin zannediyorum ki düzgün bir burun için bu kadar ağıt yakman biraz gereksiz.

Back
X