Psikolojim bozuldu, yediğimiz her şey çöp mü gerçekten?

Buzdolabında sakladığımız pirinçte de ölmüş kurt vardı. Meğerse daha paketlenmeden önce larvalar oluşuyormuş ve zamanla kurtçuğa dönüşüyormuş. Buzdolabına atınca da soğuktan ölmüş kalmış öyle. O yüzden nasıl bir çözüm bulmalıyım bilemiyorum ☹️
Ben 5 kiloluk pirinci atmıştım o yüzden

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Marketten alıyorum ve açıyorum kurtlanmış.
Evde sorun var sanırım falan diye düşündük önce her şey kurtlanıyor diye sonra marketten alırken artık paketi tamamen şeffaf olanları almaya çalışıyoruz ve buzdolabına atıyoruz her şeyi..
Gerçekten çok sinir bir durum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Marketten alıyorum ve açıyorum kurtlanmış.
Evde sorun var sanırım falan diye düşündük önce her şey kurtlanıyor diye sonra marketten alırken artık paketi tamamen şeffaf olanları almaya çalışıyoruz ve buzdolabına atıyoruz her şeyi..
Gerçekten çok sinir bir durum.
Biz de dün yeni pirinç alıp içini döküp kontrol ettik sonra da yeni bir poşetle bu sefer buzluğa attık. Artık bu da son çaremiz diğer her şeyi denedik çünkü.

Biz de dün yeni pirinç alıp içini döküp kontrol ettik sonra da yeni bir poşetle bu sefer buzluğa attık. Artık bu da son çaremiz diğer her şeyi denedik çünkü.
Köy bulguru gelmişti bize de ve çok güzeldi az önce dışarda kaldığı için kurtlanmış onu attım.
Demek ki bizim evde sorun var çünkü marketten almadık🥺

Ortalama hey yıl ne kadar temiz olursanızolun 1 kg la 500 gr arası böcek veya yurmurtası yiyiyorsunuz zaten
Göz görmeyince gönül katlanıyor diyoruz buna
İşte gözün görmesi kötü🤷‍♀️
Aman nolcak canım topraktan geldik topraga neticede bu işler sırayla, bugün biz onları yarın da onlar bizi yiyecek :KK53:
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::işsiz:

Candidayı biliyorum bendede vardı lanet olasıca onu atlatalı 5 sene kadar oluyor tabiki şekersiz diyetle. Bende huzursuz bağırsak sendromu var karnım çok ağrıyor. Diyetle hafiflettim ama bu ara yokluyor. Özellikle karbonhidrat yada meyve yada sekerli azcık bişey yesem akşam karnım ağrıyor. 4 ay oldu şekersiz diyetteyim ama mesela bugün ağzıma bir avuç nesguik attım az olduğu için az ağrıyor 😁 çok yeseydim eminim kıvranırdım şuan kafayı yiyeceğim bendedemi var acaba diyeMerhaba ne kadar süre yaptınız bu diyeti ?

Göğüs altlarinda yara .kaşıntılı

Zaten mantar dermatit filanda yapar rafineri şeker 🥺 ki bana yaptı onu da.
( candida, malessezia furfura gibi iki vakteri bakteri türünü şeker çoğaltır ve besler o da mantar ve derma oluşturuyor ) mikrobiyatayi bozuyor otoimmun çöküyor hastalıklara açık hale geliyosun

Hani illa bı belirti arama
Eşiminde sırtında vs yara yaparmış çocukken
Bende üç yıldır sorun oluyor
Merhaba bende de kronik vajinal mantar var candida diyetine başladım 1 hafta oldu semptomlarım arttı ve her yerime yayılmaya başladı ne yapabilirim

Vajinal mantarın en büyük sebebi şeker ki ben de şu anda bu illerle ugrasiyorum,bir kere bulduğunda kurtulmasi da çok zor oluyor maalesefki
Merhaba diyet yaptınız mı veya iyileştiniz mi? Bende de vajinal kronik mantar var candida diyetine başladım 1 hafta oldu semptomlarım arttı ve her yerime yayılmaya başladı ne yapabilirim

Back
X